Motocykl na sezon do 8000zł
• Strona 1 z 1
Motocykl na sezon do 8000zł
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
(Ponad 6 lat na skuterze Kymco Bet&Win 50 (18500km) po mieście Kraków i poza miastem + zdany kurs na prawo jazdy kat "A" + jazdy doszkalające na Suzuki Gladius 650 po placu i mieście Kraków)
- Wiek, waga, wzrost,
(27, 84kg, 183cm)
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
(Jazda w sezonie, po mieście, w trasie, turystyka raczej nie bo od tego mam skuter, 70% jazd z plecaczkiem)
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
(do 2000 - 3000km, bo oprócz tego skuter na zakupy + samochód, który też jest w planie )
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
(Z gotówką różnie, ale jak nadarzy się okazja to się znajdzie gotówka / tak, planuję zakup kurtki z protektorami, rękawiczkami, ochraniaczami na kolana i dobrym kaskiem)
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
(Podstawowy to na pewno)
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
(Raczej wolałbym sportowy, naked też mógłby być gdyby mi się spodobał)
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
(Raczej te nie dostępne cenowo Ale jak już to Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda)
ProszÄ™ o jakieÅ› ciekawe propozycje
(Ponad 6 lat na skuterze Kymco Bet&Win 50 (18500km) po mieście Kraków i poza miastem + zdany kurs na prawo jazdy kat "A" + jazdy doszkalające na Suzuki Gladius 650 po placu i mieście Kraków)
- Wiek, waga, wzrost,
(27, 84kg, 183cm)
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
(Jazda w sezonie, po mieście, w trasie, turystyka raczej nie bo od tego mam skuter, 70% jazd z plecaczkiem)
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
(do 2000 - 3000km, bo oprócz tego skuter na zakupy + samochód, który też jest w planie )
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
(Z gotówką różnie, ale jak nadarzy się okazja to się znajdzie gotówka / tak, planuję zakup kurtki z protektorami, rękawiczkami, ochraniaczami na kolana i dobrym kaskiem)
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
(Podstawowy to na pewno)
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
(Raczej te nie dostępne cenowo Ale jak już to Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda)
ProszÄ™ o jakieÅ› ciekawe propozycje
-
Tepez - Świeżak
Suzuki GSF600
Honda CB500
Yamaha XJ600
Suzuki GS500F
Jeżeli dobrze jeździło Ci się na gladiusie to może jeszcze SV650
SwojÄ… drogÄ…, skuter chyba nie bardzo nadaje siÄ™ do turystyki .
Honda CB500
Yamaha XJ600
Suzuki GS500F
Jeżeli dobrze jeździło Ci się na gladiusie to może jeszcze SV650
SwojÄ… drogÄ…, skuter chyba nie bardzo nadaje siÄ™ do turystyki .
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
lagiboy napisał(a):Glenroy napisał(a):Swoją drogą, skuter chyba nie bardzo nadaje się do turystyki Smile.
czemu? Suzuki Burgman 650 siÄ™ nada
No ta, tylko ma 600ccm większą pojemność, od tego co kolega posiada . Osobiście nie wyobrażam sobie wyjechać na trasę czymś, co nie jest w stanie osiągnąć tych 100km/h
-
Glenroy - Moderator
Honda Varadero XL125 2001r https://www.youtube.com/watch?v=8SNUFKAmj34 | http://varadero125.com.pl - portal o małym Varadero
-
darth80 - Świeżak
do każdego motocykla którego chcesz kupić musisz zabrać żonę, i sprawdzić jak jej się będzie siedziało, niektóre motocykle mają siodło dwuosobowe tylko umownie, albo plecaczek musi być naprawdę drobniutka.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
- Bzyń
- Świeżak
Bzyń napisał(a):http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-i-skutery/bialoleka/suzuki-607846713?Guid=147816cf-0a50-a20b-2741-6503ffff818e&MessageId=MSG.VIEW_AD.EDIT_AD_SUCCESSFULMXmessageUrlMZhttp%3A%2F%2Fwww.gumtree.pl%2Fc-AdDetails%3FAdId%3D607846713%26Guid%3D147816cf-0a50-a20b-2741-6503ffff818e%26Location%3D3200010 proponuje takie coś mam do sprzedania
Pierwsze co, to do ogłoszeń masz inny dział .
Drugie...nie dogrzały Ci czasem ostatnie upały? B1250 na pierwsze moto?
-
Glenroy - Moderator
E tam panowie, 2 dni temu wziąłem jazdę próbną na Harley Davidson Fat Bob 2014 z dziewczyną jako plecak. Motorek ma masę 320KG, pojemność silnika 1690ccm i jakieś 80 koni, chociaż nie wiem czy tyle czy nie więcej Prowadziło się bez zarzutu, ale cena 70000zł
Chciałem wypróbować swoich sił i jazda bez zarzutu, także nie boję się jakiś większych pojemności, mam wyczucie na manetce
Wiem, nie ma co porównywać Harleya z jakimś streetem czy ścigaczem, ale nie jestem młodym gniewnym na ulicy
Chciałem wypróbować swoich sił i jazda bez zarzutu, także nie boję się jakiś większych pojemności, mam wyczucie na manetce
Wiem, nie ma co porównywać Harleya z jakimś streetem czy ścigaczem, ale nie jestem młodym gniewnym na ulicy
-
Tepez - Świeżak
Re: Motocykl na sezon do 8000zł
Tepez napisał(a):Jakie motocykle Ci się podobają - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Tepez napisał(a):2 dni temu wziąłem jazdę próbną na Harley Davidson Fat Bob 2014
Toś sobie wybrał motocykl na jazdę próbną. Zamiast brać takiego kloca, weź jakąś żwawą 600 i zobacz co z Tobą zrobi
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości