135
Dzisiaj pierwsza próba z siedziskiem - nie no bajer
grzeje ładnie siedzisko
Jeszcze muszę wywiercić otworek na przycisk - niby wiadomo, że tam już zawsze będzie przycisk, ale jakoś wiercenie otworów w motocyklu boli :/

Jeszcze muszę wywiercić otworek na przycisk - niby wiadomo, że tam już zawsze będzie przycisk, ale jakoś wiercenie otworów w motocyklu boli :/
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Dziewczynę też zmieniłem jakiś czas temu
na dużo młodszy rocznik
Ale żebyś wiedział
jak dla mnie, to taki v-strom jest synonimem słowa motocykl
Na tym co miałem wcześniej, to się nie dało jeździć
a że kawa swoją robotę zrobiła - wspominałem już o dziewczynie?;) to można było zakupić coś wygodniejszego a nie szpanerskiego.
Mam kilku przymierzających się do kawy, ale fakt faktem, trochę mi żal ją sprzedawać.
Dzisiaj przyszedł łańcuch onguard 8016, do tego kotwa oxford force anchor, betonowa zbrojona ściana i powinno być wystarczające zabezpieczenie przed gówniarzami.

Ale żebyś wiedział

Na tym co miałem wcześniej, to się nie dało jeździć

Mam kilku przymierzających się do kawy, ale fakt faktem, trochę mi żal ją sprzedawać.
Dzisiaj przyszedł łańcuch onguard 8016, do tego kotwa oxford force anchor, betonowa zbrojona ściana i powinno być wystarczające zabezpieczenie przed gówniarzami.

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
hehe nie wykluczam krakowa
w przyszłym roku szykuje się mały trip dookoła Polski
potem pomyśle o jakiś Alpach, znajomi jeżdżę chorwacja-bułgaria-grecja, ale ja wolałbym cywilizowane kraje
Jeszcze muszę się zabrać do montażu świateł led, światełka już mam, nawet niezłe wykonanie i dioda cree 10W powinna być ok, ale teraz szukam przełącznika.
kulturalnie będzie założyć takie coś :
http://allegro.pl/przelacznik-wlacznik- ... 42432.html
ale z ceną to powariowali.. 60zł za przycisk...

w przyszłym roku szykuje się mały trip dookoła Polski

Jeszcze muszę się zabrać do montażu świateł led, światełka już mam, nawet niezłe wykonanie i dioda cree 10W powinna być ok, ale teraz szukam przełącznika.
kulturalnie będzie założyć takie coś :
http://allegro.pl/przelacznik-wlacznik- ... 42432.html
ale z ceną to powariowali.. 60zł za przycisk...
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
CREE 10W szerokokątna, żeby ładnie oświetlić drogę na krótko przed motocyklem i bardziej w bok od motocykla niż do przodu.
o to kupiłem :
http://allegro.pl/show_item.php?item=4481177839
nawet tanio było, tak normalnie to po 150zł stoi sztuka, a jak przyszło to wykonania wygląda bardzo ładnie.
o to kupiłem :
http://allegro.pl/show_item.php?item=4481177839
nawet tanio było, tak normalnie to po 150zł stoi sztuka, a jak przyszło to wykonania wygląda bardzo ładnie.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Walek - jeszcze wcześniej założyłem komputer pokładowy (nawet u nas w dziale akcesoria go wrzuciłem), olejarkę do łańcucha na pompce tłokowej,
Ogólnie to poprzedni właściciel już go mocno doposażył i za bardzo nie mam niby co jeszcze zakładać.
Aktualnie jeszcze zakładam kanalizację - robię schowek z rury pcv , tak żeby wyglądało jak drugi tłumik
Zamontowałem też dodatkowe gniazdko na zewnątrz motocykla, żeby się szybko podłączać z prostownikiem, bo jakby nie patrzeć, te moje artefakty trochę wcinają prądu :/
Senek, jak już to za parę ładnych lat nabędę BMW R1200GS Adventure
Najlepiej to nówkę, żeby na długo posłużyła 
Ogólnie to poprzedni właściciel już go mocno doposażył i za bardzo nie mam niby co jeszcze zakładać.
Aktualnie jeszcze zakładam kanalizację - robię schowek z rury pcv , tak żeby wyglądało jak drugi tłumik

Zamontowałem też dodatkowe gniazdko na zewnątrz motocykla, żeby się szybko podłączać z prostownikiem, bo jakby nie patrzeć, te moje artefakty trochę wcinają prądu :/
Senek, jak już to za parę ładnych lat nabędę BMW R1200GS Adventure

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):CREE 10W szerokokątna, żeby ładnie oświetlić drogę na krótko przed motocyklem i bardziej w bok od motocykla niż do przodu.
A to nie jest tak że ona jest szerokokątna, ale właśnie jak na LED, które z tej cechy nie słyną?
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invi, chyba niestety masz rację, ale i tak będzie dobrze:)
Właśnie wróciłem z pracy, w konkursie firmowym wygrałem główną nagrodę - 3k zł, poczyniam dalsze inwestycje w moto
Właśnie wróciłem z pracy, w konkursie firmowym wygrałem główną nagrodę - 3k zł, poczyniam dalsze inwestycje w moto

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Z Senku, to było za idee pomysłu i samego nadzorowania (bo programistą nie jestem, sam program musiała zrobić firma zewnętrzna) stworzenia programu, łączącego nasz program CADowski z systemem używanym do sterowania firmą. 

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Wiecie coś na temat akumulatorów firmy Landport?
Szukam aku do swojego Gixa a Landporta miałem kiedyś w R6 i był nie do zamordowania i teraz nie wiem czy dalej są takie mega czy szukać czegoś w stylu Yuasy czy Exide.
http://allegro.pl/akumulator-landport-y ... 30355.html
Szukam aku do swojego Gixa a Landporta miałem kiedyś w R6 i był nie do zamordowania i teraz nie wiem czy dalej są takie mega czy szukać czegoś w stylu Yuasy czy Exide.
http://allegro.pl/akumulator-landport-y ... 30355.html
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon, nie wiem czemu, ale LP mi siÄ™ kojarzy z taniochÄ… z allegro :/
Wczoraj byłem na zakupach, zakupiłem rękawice shima bullet, ale mało brakowało, żebym wyszedł z podwójną rękawicą helda xD
Zawiodłem się na krótkich butach - są bardziej sztywne od kaloszy motocyklowych :/
Wczoraj byłem na zakupach, zakupiłem rękawice shima bullet, ale mało brakowało, żebym wyszedł z podwójną rękawicą helda xD
Zawiodłem się na krótkich butach - są bardziej sztywne od kaloszy motocyklowych :/
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość