Moto/Enduro - Dylemat..
• Strona 1 z 1
Moto/Enduro - Dylemat..
Witajcie, mam pewien problem od dłuższego czasu..
Natomiast, strasznie lubię adrenalinę, błoto, sport - Jara mnie to.
Również kurde, chciałbym pojeździć po ulicach - Wiadomo, gdzieś podjechać podskoczyć.
Pragnął bym tego i tego, ale mogę wybrać tylko jedno..
Chcę kupić jakieś moto/enduro - Nie wiem, co wybrać? Co wy byście, doradzali abym kupił chodzi mi mniej więcej o 50ccm. - Wiadomo, nie ma co się rzucać na głęboką wodę.
Mogę wydać do 6 Tysięcy - Jeżeli byście mogli, doradzcie mi jaki sprzęt kupić na początek, najlepiej chodzi mi o coś co posiada homologacje ( Akurat mam jazdy na prawko, więc.. trzeba kminić).
Z góry, dzięki uprzejmie.
Natomiast, strasznie lubię adrenalinę, błoto, sport - Jara mnie to.
Również kurde, chciałbym pojeździć po ulicach - Wiadomo, gdzieś podjechać podskoczyć.
Pragnął bym tego i tego, ale mogę wybrać tylko jedno..
Chcę kupić jakieś moto/enduro - Nie wiem, co wybrać? Co wy byście, doradzali abym kupił chodzi mi mniej więcej o 50ccm. - Wiadomo, nie ma co się rzucać na głęboką wodę.
Mogę wydać do 6 Tysięcy - Jeżeli byście mogli, doradzcie mi jaki sprzęt kupić na początek, najlepiej chodzi mi o coś co posiada homologacje ( Akurat mam jazdy na prawko, więc.. trzeba kminić).
Z góry, dzięki uprzejmie.
- MCTroo
- Świeżak
ProponujÄ™:
yamaha dt 50
Rieju mrt 50 mój kolega ma i mówi, że bardzo dobry
Peguot xp6
Derbi senda
yamaha dt 50
Rieju mrt 50 mój kolega ma i mówi, że bardzo dobry
Peguot xp6
Derbi senda
-
King of Road - Świeżak
ogólnie to kazdy bedzie dobry, i kazdy nada sie do wszystkie w sensue enduro, bo nim mozesz i leciec w trase i w teren, dla przykładu powiem ci że jakies małe scigaczyki mają ten sam silnik co yamaha DT np. HM CRE też ma ten silnik tylko że akurat troche podtuningowany, najlepszy sprzet chyba w tej klasie to własnie HM jest najmocniejsza, ma chyba najlepsze hamulce i zawieszenie wiec smiało mozna brać
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości