zębatka przednia cr125
• Strona 1 z 1
zębatka przednia cr125
Witam mam banalne pytanie,ale nie dla mnie.Wymieniam napęd,odkręciłem tylną zębatkę bez problemu z przednią mam problem ,odkręca się ją w prawą stronę zgodnie ze wskazówkami zegara? dałem sobie spokój dzisiaj bo mam tylko płaskie klucze a potrzebna nasadka powinno puścić,tak przy okazji jakieś rady, może sposoby na zaciśnięte śruby? (o ile dobrze kręciłem to płaskim nie dało rady) odkładam to na poniedziałek żeby nie poomykać no i nasadką spróbuję bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam wszystkich.
-
renthal - Świeżak
przyłoż nasadke i puknij dobrze pare razy młotkiem - zawsze to luzuje nieco gwint, a taka sruba powinna byc wklejana na klej.... co do gwintu - nie pamiętam jak w CR ale w ktmie mam normalny gwint, czyli odkręcasz w lewo, w CR o ile sie nie myle też tak było. swoją drogą - sprawdź jeszcze w google na pewno to info znajdziesz.
no i płaskim kluczem to mozesz sobie pomarzyć żeby tam odkręcic
no i płaskim kluczem to mozesz sobie pomarzyć żeby tam odkręcic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Gwint jest prawy. Bez nasadki ani rusz.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości