Nowy
• Strona 1 z 1
Nowy
Witam jestem nowy na tym forum pomyślałem że założe konto i jak to fani oraz posiadacze pojazdów dwukołowych myślę że mi dopomogą. Otóż posiada prawo jazdy od 2 lat kat. A motor jakis tam mam dziele z tata który go kupił jest ty suzuki typu choper. Jako osoba poczatkujaca chciałbym sie Was forumowiczów bardziej w tym siedzących dopytac na poczatek jaka marka jaki motor pojemnosc silnika. Jezeli o typ chodzi to marzy mi sie turystyk moze pozniej. Ale na te chwile cos sportowego badz motor typu NAKED chyba dobrze napisane ? cos wygladu suzuki bandit. Cenowo jak na poczatek też tak budzet nie za duzy 8tys. Dzieki mysle ze pomozecie. pozdrawiam 

- wojciu93
- Świeżak
-
Marsjanin - Bywalec
Lubię czytać posty innych userów, ale ty piszesz jakbyś się jąkał a pisanie wyprzedza myśli. Masakra.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
widzisz po to jest ten szybki formularz, żeby się nie okazało, że jesteś chłopaczkiem 20 lat, który ma 160 cm wzrostu, 50 kg i chce kupić bandita który wazy ćwierć tony. nie dość że go nie utrzymasz to przy parkingówce (wywrotce ze stójki) może Cię nawet zabić ta masa żelastwa. z drugiej strony jak masz 140 kg i 200 cm wzrostu to nie wsiądziesz na GS500 bo będziesz kolanami szorował asfalt. zrozum że pewne rzeczy są potrzebne żeby Ci doradzić. Skoro nie chcesz pomóc nam, to jak my możemy pomóc tobie? z tego co napisałeś to same gdybanie, wiemy tylko ile masz pieniędzy, zajrzyj do linku, podaj podstawowe informacje, reszta pójdzie jak z płatka.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości