Enduro w automacie
• Strona 1 z 1
Enduro w automacie
Witam
Wchodzi prawo, że osoby posiadające prawo jazdy kat. B będą mogły prowadzić motocykle do 125cm3 i z automatyczną skrzynią biegów.
Stąd moje pytanie czy są motocykle enduro z automatyczną skrzynią biegów i pojemnością 125cm3?
Nie zjedźcie mnie za bardzo, że automat i enduro to nieporozumienie itd.;p Ja po prostu chciałbym sobie w wolnym czasie rekreacyjnie pojeździć po jakiś polnych drogach. Nie jestem żadnym wyczynowcem, ani nic. Chciałem rekreacyjnie pojeździć, bez szaleństw.
Pozdrawiam serdecznie!
Wchodzi prawo, że osoby posiadające prawo jazdy kat. B będą mogły prowadzić motocykle do 125cm3 i z automatyczną skrzynią biegów.
Stąd moje pytanie czy są motocykle enduro z automatyczną skrzynią biegów i pojemnością 125cm3?
Nie zjedźcie mnie za bardzo, że automat i enduro to nieporozumienie itd.;p Ja po prostu chciałbym sobie w wolnym czasie rekreacyjnie pojeździć po jakiś polnych drogach. Nie jestem żadnym wyczynowcem, ani nic. Chciałem rekreacyjnie pojeździć, bez szaleństw.
Pozdrawiam serdecznie!
- PSNNorway
- Świeżak
musiałbyś chyba poszukać na jakichś zagranicznych forach, ale najgorzej nie powinno być. tylko tak samo jak z samym moto, możesz mieć problem z dostępnością części do niego, tak jak chyba z każdą derbi w PL. poszukaj na allegro czy tablicy czy są w ogóle jakieś ;]
- xawaxus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości