Koło przednie
• Strona 1 z 1
Koło przednie
Elo,
Jak pewnie każdy kto jeździ na crossach miał większy bądź też mniejszy wypadek
Ja miałem dziś taki, oprócz połamanych plastików mam trochę inny problem jak się pozbierałem to zobaczyłem że mam przekrzywione przednie koło , nie jest ,,ósemką'' bo jeszcze jechałem do domu
I pytanie moje jest takie jak to moża poprostować ? już trochę wyprostowałem(poluzowałem śruby mocujące lagi koło itp trzymające prawie cały przód) i jest lepiej ale nie jest jeszcze to.
Jak pewnie każdy kto jeździ na crossach miał większy bądź też mniejszy wypadek

Honda CR 125 2T 1999r
Honda CRF 250 4T 2007r
Honda CRF 250 4T 2007r
- Riex
- Świeżak
ale co ma pogięte koło do srub od lag ?
moze mówisz o przekrzywionym kole w stosunku np do kierownicy ? wtedy sprawa prosta skręcasz kierownicą w drugą strone i sprzedajesz kopa w felge i sie prostuje
ewentualnie stajesz przed moto łapiesz za kiere i prostujesz. to norma w terenie. oczywiscie mozesz tez porozkręcac wszystko i samo sie ustawi.
temat zamykam bo często sie powtarza, a tobie na przyszłosc radze pytac w temacie " krótkie pytania szybkie odpowiedzi " bo tam to zapytanie pasuje. to takie słowne ostrzeżenie jeszcze bez warnów.
moze mówisz o przekrzywionym kole w stosunku np do kierownicy ? wtedy sprawa prosta skręcasz kierownicą w drugą strone i sprzedajesz kopa w felge i sie prostuje

temat zamykam bo często sie powtarza, a tobie na przyszłosc radze pytac w temacie " krótkie pytania szybkie odpowiedzi " bo tam to zapytanie pasuje. to takie słowne ostrzeżenie jeszcze bez warnów.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości