Posiadacze KTM RC8
Wiesza się. Zdarza się. Jeśli problem będzie się powtarzał przyciśniemy obsługę. A bocianello daruj sobie te "wasze wysokości: dobrze? Nie będę komentował stylu Twoich postów bo nie wypada publicznie, poza tym to Twoja sprawa. Jeśli jednak nie potrafisz się zastosować do zasad i upomnień to nie posiedzisz to zbyt długo.
Czasami nie idzie odpalić forum? Odśwież stronę po 30 sekundach i już będzie działało. Allegro często gorzej przymula. Ale tak jak pisałem- jeśli problem nie zniknie będziemy naciskać.
Czasami nie idzie odpalić forum? Odśwież stronę po 30 sekundach i już będzie działało. Allegro często gorzej przymula. Ale tak jak pisałem- jeśli problem nie zniknie będziemy naciskać.
-
kravec - Administrator
...nie chce mi się tego komentować - the end!
pisałem długą A4 - odpowiedź i znowu - zaloguj się ponownie - żenada! - cały post skasowany !
Tylko jak mnie będziecie "zerować" z tego forum to proszę skasować wszystkie moje posty!
Nie chcę by choć kropka po mnie tu pozostała.
Skoro tak się traktuje kilku forumowiczów z klubu RC8 - faktycznie - eliminowanie to dobre zachęcanie - pozdrawiam
forumowicze o chlebie ,a moderatorzy o niebie.
Jeżeli uważasz że jesteś lepszy i możesz wszystko co Ci się podoba bo masz kasę i RC8 to masz rację- miejsca tutaj dla Ciebie nie ma. Sprawa problemów z logowaniem i przerzucaniem stron jest przekazana do działu technicznego. Pozdrawiam cieplutko. kravec
Dodam, że jak są takie problemy (dziwne, bo sam nie uświadczyłem) to kopiuj sobie co jakiś czas do schowka tekst, zwłaszcza gdy jest długi. // boshi
pisałem długą A4 - odpowiedź i znowu - zaloguj się ponownie - żenada! - cały post skasowany !
Tylko jak mnie będziecie "zerować" z tego forum to proszę skasować wszystkie moje posty!
Nie chcę by choć kropka po mnie tu pozostała.
Skoro tak się traktuje kilku forumowiczów z klubu RC8 - faktycznie - eliminowanie to dobre zachęcanie - pozdrawiam
forumowicze o chlebie ,a moderatorzy o niebie.
Jeżeli uważasz że jesteś lepszy i możesz wszystko co Ci się podoba bo masz kasę i RC8 to masz rację- miejsca tutaj dla Ciebie nie ma. Sprawa problemów z logowaniem i przerzucaniem stron jest przekazana do działu technicznego. Pozdrawiam cieplutko. kravec
Dodam, że jak są takie problemy (dziwne, bo sam nie uświadczyłem) to kopiuj sobie co jakiś czas do schowka tekst, zwłaszcza gdy jest długi. // boshi
...in the beginning - Romet Motorynka , RC8 - orange 08r., RC8 - black - Akrapovic evo4 09r., at the moment RC8r - black - 12r. & RC8R Red Bull Akrapovic 09r. <brand new> for sale this one!
-
bocianello - Świeżak
Cześć,
maniujr
Ta część ktorą wymieniłem nazywa sie pulsar coil czyli nic innego jak czujnik położenia wału
Koszt 270zł
Bocianello
Na chwile obecną nie będę zakładał SP
Sprawdź priv wyśle Ci mój nr tel
maniujr
Ta część ktorą wymieniłem nazywa sie pulsar coil czyli nic innego jak czujnik położenia wału
Koszt 270zł
Bocianello
Na chwile obecną nie będę zakładał SP
Sprawdź priv wyśle Ci mój nr tel
- kruczyrc82008
- Świeżak
Cześć wam
kruczyrc82008 co do telefonu - spasiba - Tobie też wysłałem.
Co do problemów z motocyklem -czytając wcześniej przebieg awarii myślałem ,że chodzi o impulsator zapłonowy z tą małą różnicą ,że jak on padnie to nie odpalisz konia!
Co do czujnika położenia wałka rozrządu , gdy jest wadliwy są realne szanse na odpalenie motocykla , wynika to z losowości i zbiegu okoliczności - można to ustrojstwo przeświecić analizatorem cyfrowym i włala.
Oba urządzenia mają wpływ na cewki zapłonowe z tym ,że w cyklu 4 suvowym wadliwość cz.p.w.r.
będzie objawiała się maxymalnym rozstrojeniem tego procesu podawania iskier na świece.
Motór będzie reagował przypadkowo i tak sam będzie działał silnik.
Nie mędrkując za dużo - teraz już wiem ,że QS nie miał wpływu ,chyba ,że podłączenie było wadliwe w co wątpię. (ale dlaczego akumulator rozładowało ?)
Pulsar to ogólna nazwa na wszystko co ma do czynienia z imp. elektrycznym.
pulsarem jest czujnik położenia wałka rozrządu , czujnik wału korbowego jak i Magneto z X-men ale oczywiście komixy czytałem 25 lat temu
kruczyrc82008 co do telefonu - spasiba - Tobie też wysłałem.
Co do problemów z motocyklem -czytając wcześniej przebieg awarii myślałem ,że chodzi o impulsator zapłonowy z tą małą różnicą ,że jak on padnie to nie odpalisz konia!
Co do czujnika położenia wałka rozrządu , gdy jest wadliwy są realne szanse na odpalenie motocykla , wynika to z losowości i zbiegu okoliczności - można to ustrojstwo przeświecić analizatorem cyfrowym i włala.
Oba urządzenia mają wpływ na cewki zapłonowe z tym ,że w cyklu 4 suvowym wadliwość cz.p.w.r.
będzie objawiała się maxymalnym rozstrojeniem tego procesu podawania iskier na świece.
Motór będzie reagował przypadkowo i tak sam będzie działał silnik.
Nie mędrkując za dużo - teraz już wiem ,że QS nie miał wpływu ,chyba ,że podłączenie było wadliwe w co wątpię. (ale dlaczego akumulator rozładowało ?)
Pulsar to ogólna nazwa na wszystko co ma do czynienia z imp. elektrycznym.
pulsarem jest czujnik położenia wałka rozrządu , czujnik wału korbowego jak i Magneto z X-men ale oczywiście komixy czytałem 25 lat temu
...in the beginning - Romet Motorynka , RC8 - orange 08r., RC8 - black - Akrapovic evo4 09r., at the moment RC8r - black - 12r. & RC8R Red Bull Akrapovic 09r. <brand new> for sale this one!
-
bocianello - Świeżak
https://plus.google.com/photos/10699108 ... banner=pwa
Pierwsze dwa stare, ale reszta z dzisiaj z nowymi gadżetami (dekielki, frotka, quickshifter, gniazda USB, awaryjki). Końcówki kierownicy są z EXC, ale na mocowaniach z WomeTech dało radę
Przycisk od awaryjnych albo poleci w miejsce zaślepki nad przyciskiem rozrusznika, albo podepnę pod "kasowanie" kierunkowskazu. Na razie zostaje na tym akcesoryjnym, bo już mi się nie chce grzebać tylko jeździć
Wszystko podpięte po zapłonie na dedykowanym bezpieczniku w skrzynce (nr 9).
Pierwsze dwa stare, ale reszta z dzisiaj z nowymi gadżetami (dekielki, frotka, quickshifter, gniazda USB, awaryjki). Końcówki kierownicy są z EXC, ale na mocowaniach z WomeTech dało radę
Przycisk od awaryjnych albo poleci w miejsce zaślepki nad przyciskiem rozrusznika, albo podepnę pod "kasowanie" kierunkowskazu. Na razie zostaje na tym akcesoryjnym, bo już mi się nie chce grzebać tylko jeździć
Wszystko podpięte po zapłonie na dedykowanym bezpieczniku w skrzynce (nr 9).
KTM RC8 out
KTM 690 SMC-R 2015 in
KTM 690 SMC-R 2015 in
-
maniujr - Świeżak
Maniujr
Mam 2 pytania czy masz jakieś namiary na wyświetlacz biegow oraz na klamki? Klamki zamawiales od chinczykow?
Bocianello
Ja wymienilem czujnik położenia wału korbowego bo to z niego idzie syknal do zaplonu. Wrzuce pózniej nr czesci żebyście wiedzieli o co chodzi
Mam 2 pytania czy masz jakieś namiary na wyświetlacz biegow oraz na klamki? Klamki zamawiales od chinczykow?
Bocianello
Ja wymienilem czujnik położenia wału korbowego bo to z niego idzie syknal do zaplonu. Wrzuce pózniej nr czesci żebyście wiedzieli o co chodzi
- kruczyrc82008
- Świeżak
wyświetlacz mam DataTool (poprzedni właściciel założył), ale polecam GiPro. Miałem taki w CBR i był szybszy i dokładniejszy, a montaż ograniczył się do podłączenia pod gniazdo diagnostyczne.
http://allegro.pl/wyswietlacz-biegow-gi ... 70922.html
Klamki z tego co pamiętam kupowałem tu http://allegro.pl/klamki-lamane-ktm-690 ... 61943.html
http://allegro.pl/wyswietlacz-biegow-gi ... 70922.html
Klamki z tego co pamiętam kupowałem tu http://allegro.pl/klamki-lamane-ktm-690 ... 61943.html
KTM RC8 out
KTM 690 SMC-R 2015 in
KTM 690 SMC-R 2015 in
-
maniujr - Świeżak
Dzięki
Zamówiłem wyświetlacz biegow i klamki (ale klamki wziąłem od Chińczykow bo to to samo a 200 w kieszeni)
Zamówiłem tez troche carbonowych dodatków jak zamontuje to podeslę fotkę
Zamówiłem wyświetlacz biegow i klamki (ale klamki wziąłem od Chińczykow bo to to samo a 200 w kieszeni)
Zamówiłem tez troche carbonowych dodatków jak zamontuje to podeslę fotkę
- kruczyrc82008
- Świeżak
-
maniujr - Świeżak
-
maniujr - Świeżak
- cyrusik
- Świeżak
Cześć
Jakby ktoś szukał wydechu oryginalnego nowego RC8, RC8r - to mam !
800PLN w cenie kurier.
pozdro...
Jakby ktoś szukał wydechu oryginalnego nowego RC8, RC8r - to mam !
800PLN w cenie kurier.
pozdro...
-
bocianello - Świeżak
Hej,
Do sprzedania mam quickshifter firmy SP dedykowany do KTM rc8 bez dodatkowych modułów. Podpina się i działa
Cena jaka mnie interesuje to 1000 zl wiec okazyjna
mam tez oryginalne klamki sprzegla i hamulca w cenie 80 zl sztuka
wiecej informacji na priv
LEWA!
Do sprzedania mam quickshifter firmy SP dedykowany do KTM rc8 bez dodatkowych modułów. Podpina się i działa
Cena jaka mnie interesuje to 1000 zl wiec okazyjna
mam tez oryginalne klamki sprzegla i hamulca w cenie 80 zl sztuka
wiecej informacji na priv
LEWA!
- XoXo69
- Świeżak
żyjecie ludzie ?
Mam trochę ciuchów Alpinestars na sprzedaż jak by ktoś potrzebował.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=382284
Mam trochę ciuchów Alpinestars na sprzedaż jak by ktoś potrzebował.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=382284
KTM RC8 out
KTM 690 SMC-R 2015 in
KTM 690 SMC-R 2015 in
-
maniujr - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość