Aprilia rs 50 dobry wybór?
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 50 dobry wybór?
Witam, kupiłem w piątek Aprilie RS 50 z 2007r. Za 2 tys. zł.
I teraz co myślicie, warto było kupić ją za tą cenę?
I dlaczego jest w dowodzie 2007r a w tej wersji wychodziła do 2005?
Rama nie jest porysana, wygląda w sumie prawie jak nowa, 100% prosta, jeden plastik był klejony od strony nóżki.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 7090_o.jpg
I teraz co myślicie, warto było kupić ją za tą cenę?
I dlaczego jest w dowodzie 2007r a w tej wersji wychodziła do 2005?
Rama nie jest porysana, wygląda w sumie prawie jak nowa, 100% prosta, jeden plastik był klejony od strony nóżki.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 7090_o.jpg
- PiXsAr
- Świeżak
Nie łatwo stwierdzić czy wybór był trafny, jeżeli pojeździsz to zobaczysz co się z nim będzie działo. Może sprzedawca potrzebował pieniędzy na szybko więc ją sprzedał za niską cenę, być może też że mu się znudziła aprilla, lub po prostu ma jakieś wady 

Suzuki RM 125
- Cianoku
- Świeżak
z tego co się dowiedziałem w tamtym roku był włożony nowy zostaw czyli tłok, cylinder i pierścienie, było to robione u znajomego więc po zakupie odrazu do niego pojechałem i to potwierdził, sprzedawca miał parę motorków i mówił że za dużo do opłaty, a jeszcze auto ma, ogólnie ma 25lat ten sprzedający i wszystko powiedział, silnik narazie pracuje idealnie, a podejrzewam że cena taka niska ze względu na malowanie, bo nie jest to profesjonalnie zrobione, i trzeba jeszcze zrobić linke sprzęgła, akumulator kupić, przeglądu nie ma, z dozownika czujnikiem olej leci, nie pokazuje temp. silnika i nie ma linki prędkościomierza, i mówił jeszcze że rozrusznik jest do wymiany.
- PiXsAr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości