[Aktualności] Nowe Ducati Diavel - nie nazywaj mnie...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nowe Ducati Diavel - nie nazywaj mnie..
Dyskusja na temat: Nowe Ducati Diavel - nie nazywaj mnie cruiserem!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowe Ducati Diavel - nie nazywaj mnie cruiserem!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowe Ducati Diavel - nie nazywaj mnie cruiserem!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ch*wo, ale stabilnie
a tak serio - jest lepiej, ale wciaz nie do konca dobrze. Przynajmniej jezdzi to to fajnie - taki odrzutowy fotel
<br><hr>kgr

a tak serio - jest lepiej, ale wciaz nie do konca dobrze. Przynajmniej jezdzi to to fajnie - taki odrzutowy fotel

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Promocyjne zdjęcia są na tle kasyna, amerykańskiej drogi na pustkowiach, pustyni, jakiegoś dzikozachodniego skansenu i miasteczka z pickupami - i to wszystko z włoskim motocyklem - ale mimo wszystko nie nazywajcie Diavela cruiserem. No tak, wszystko się zgadza.<br><hr>zyprys
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak dla mnie, kosmos. Super wygląd. Jeszcze kilka lat temu takie motocykle oglądać można było jedyie w filmach s-f. A tu proszę. Wypchany portfel i można takim kosmicznym motocyklem śmigać po naszych szarych, brudnych i dziurawych drogach. Super! Nie miałbym nic na przeciw.<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie bez sensu, zarówno poprzedni jak i "nowy" (co to za nowość swoją drogą?) przerost formy nad treścią. Widziałem diavele w zeszłym roku w Alpach na serpentynach, toto wcale nie jedzie, kierowcy się podpierali nogami na zakrętach, wiele śmiechu było, jak żeśmy to oglądali.<br><hr>Kris
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mocny! Słów krytyki nie pojmuję. Eh, gdybyśmy w kraju projektowali i produkowali własny motocykl chociaż na poziomie Hyosunga ... marzenia.<br><hr>Vertige
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A za śmiechem kryła się lekka zazdrość. Mylę się? Zwróć proszę uwagę, że nie jest to raczej połykacz winkli. Nie z tą myślą został stworzony. To tak jakbyś chciał, żeby ktoś na Electra Glide ścigał się po zakrętach np. z R1200R (wielokrotny mistrz Alp). Różne motocykle, różne możliwości, a i to kto prowadzi na nie bagatelne znaczenie.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Dla mnie bez sensu, zarówno poprzedni jak i "nowy" (co to za nowość swoją drogą?) przerost formy nad treścią. Widziałem diavele w zeszłym roku w Alpach na serpentynach, toto wcale nie jedzie, kierowcy się podpierali nogami na zakrętach, wiele śmiechu było, jak żeśmy to oglądali.<br><hr>Kris<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zazdrości nie było, tak się złożyło, że w zeszłym roku kupiłem nowy motocykl w przedziale cenowym diavela, więc gdybym chciał, to bym miał. Natomiast jest też tak, że po prostu wolę motocykle w których priorytetem są walory "użytkowe" a nie wizualne. To nie jest krytyka tylko moja ocena. Umiejętności też mają znaczenie, niewątpliwie, tylko dlaczego to o czym pisałem dotyczyło szczególnie kierowców tego typu. A, i żeby nie było, że jestem jakiś skrzywiony na nie, widziałem też innych "kierowników" poruszających się sportowymi dukatami, którzy naprawdę ogarniali. <br><hr>KrisKomentatorzy napisał(a):Dla mnie bez sensu, zarówno poprzedni jak i "nowy" (co to za nowość swoją drogą?) przerost formy nad treścią. Widziałem diavele w zeszłym roku w Alpach na serpentynach, toto wcale nie jedzie, kierowcy się podpierali nogami na zakrętach, wiele śmiechu było, jak żeśmy to oglądali.<br><hr>Kris<br>Komentatorzy napisał(a):A za śmiechem kryła się lekka zazdrość. Mylę się? Zwróć proszę uwagę, że nie jest to raczej połykacz winkli. Nie z tą myślą został stworzony. To tak jakbyś chciał, żeby ktoś na Electra Glide ścigał się po zakrętach np. z R1200R (wielokrotny mistrz Alp). Różne motocykle, różne możliwości, a i to kto prowadzi na nie bagatelne znaczenie.<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości