Bestiarium czyli świnki i damy [+18]
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mówisz melv że lubisz ''worek na łeb i za ojczyznę"? 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Ja tam lubię jak kobieta ma krągłości
nie że jest gruba, ale nie lubię kości, nie jestem psem
ta z linku to trochę dla mnie przesada, a mojej Wam nie wrzucę, ale lubię jak klepnę w tyłek i czuję troszkę słodkiego mięska, a nie skórę na kości
Zamiast Ducha możecie nominować kogo chcecie
co za różnica ? Ważne żeby ktoś panienki wrzucił

Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
"Kto wybrzydza ten nie ...." oznacza że bazyliszków nie popychasz (chyba że widłami) bo przecież nie jesteś zbokiem i masz swoją godność ale tolerujesz fakt że w realu kobiety nie mają twarzy i reszty poprawianych przez grafików. Jak ktoś tego nie ogarnia to pozostaje mu spędzać dalej wolne wieczory z idealnymi dziewczynami noszącymi przydomek JPG. 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Głupoty gadasz melvin
Ja bym bazyla nie dotknął, nigdy nie przespałem się z kobietą która by mi się fizycznie bardzo nie podobała
PS. Edytowałem post wyżej myślę że przypadnie Ci do gustu

PS. Edytowałem post wyżej myślę że przypadnie Ci do gustu

-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Wrzucanie przyjemnych dla oka gifów to jedno, a powiedzenie ,,kto wybrzydza ten nie ...." kojarzy mi się z wyrwaniem ,,potwór nie potwór byle by miał otwór" a u mnie to tak nie działa
Melvin nie trzeba mieć nawet mordy wyjściowej, popatrz na mnie
wystarczy mieć wyczucie i żart sytuacyjny, niestety przez to, że na krótki okres nie mam problemów z wyrwaniem kobity to dłuższe związki wychodzą mi tak na dwa razy, choć wolał bym żeby było odwrotnie :/

-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Melv już się tak nie bulwersuj każdy przynajmniej raz obudził się rano spojrzał w lewo i biegnąć po schodach modlił się żeby zostało paliwa do domu xd
PS. Co do mojej kobiety to wypraszam sobie takie insynuacje! dziękuję...
PS. Co do mojej kobiety to wypraszam sobie takie insynuacje! dziękuję...
Ostatnio edytowano 28/2/2014, 09:51 przez malomi, łącznie edytowano 1 raz
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
malomi napisał(a):Melv już się tak nie bulwersuj każdy przynajmniej raz obudził się rano spojrzał w lewo i biegnąć po schodach modlił się żeby zostało paliwa do domu xd
Ekhm... nie

melvin no tak to zrozumiałem ,,kto wybrzydza ten nie ..." to określenie mówiące o tym, że porzucasz wymagania jeśli w grę wchodzi zamoczenie

-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Panowie wszystko bierzecie zbyt dosłownie. Nie miałem na myśli jakiś masakrycznych bebz ale po kilku głębszych świat staje się piękniejszy
Ja mam złotą zasadę będąc na balecie zanim cokolwiek wypije szukam najbrzydszej w momencie, kiedy zaczyna mi się podobać kończę imprezę

Ja mam złotą zasadę będąc na balecie zanim cokolwiek wypije szukam najbrzydszej w momencie, kiedy zaczyna mi się podobać kończę imprezę

Ostatnio edytowano 28/2/2014, 09:56 przez malomi, łącznie edytowano 2 razy
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
hahaha ja miałem kiedyś tak że dobrze już trafiony podklepałem dupie bajere na urodzinach kumpeli i jakoś mieliśmy się ku sobie(jakieś tam regulowanie przytulanie te tematy) ale na szczescie tempo picia wódy było tak duże że skończyło się na wspólnym rzyganiu
2 dni później z kumpelom co u niej była impreza wysiadamy z autobusu na przystanku a tam akurat ta panna stoi, dziewczyny sobie zaczynają gadać a ja tak patrzę, patrzę i w życiu się tak nie cieszyłem że zaliczyłem zgona na imprezie
SkoQ odnośnie porzucania zasad jak można za**chać to jest inne powiedzenie "pi*da nie ma twarzy"

SkoQ odnośnie porzucania zasad jak można za**chać to jest inne powiedzenie "pi*da nie ma twarzy"
Ostatnio edytowano 28/2/2014, 10:10 przez melvin, łącznie edytowano 2 razy
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
panowie, opanujcie język.
nie mam ochoty na korygowanie wypowiedzi
nie mam ochoty na korygowanie wypowiedzi
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
melvin napisał(a):"pi*da nie ma twarzy"

haha toś mnie zniszczył

EDIT:
Sorka panowie musiałem...

-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
coś dla ucha i dla oka
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KgIwcXGtKgI (otwórz link)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KgIwcXGtKgI (otwórz link)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5