ER6n na blokadach?
• Strona 1 z 1
ER6n na blokadach?
Czy jest możliwość zablokowania jakoś kawasaki er6n, tak, żeby spełniała standardy na A1? Planuję kupno motocykla i nawet jak kupiłbym jakąś 250cc, to po jakimś czasie chciałbym się przesiąść na coś większego. I tak, żeby nie zmieniać szybko motocykla, (i co za tym idzie nie płacić dwa razy) pomyślałem, właśnie o takim czymś.. To co o tym sądzicie?? Jest wgl. jakaś możliwość zablokowania er6n?? A gdyby tak, to co na to policja? Bo to chyba byłoby nie legalne, nie?
- iPod
- Świeżak
No wlasnie tez myslalem jak to jest z tym blokowaniem i teraz czytajac pare stron z przepisami mÄ…jsc 22 lata i chcac zrobic prawo jazdy na moto to mam robic a2 i po2 latach a czy robimy jedno czyli a i czekamy 2 lata na dany w przepisie wiek??Tez jestem za kupnem er6n i nie mam prawa jazdy jeszcze i jestem na etapie rozmyslania eiec mam nadzieje ze rozwiejecie moje zwatpienie nie chcem wsiadac od razu na duzy motor wole cos mniejszego i zwiniejszego.Z gory dzieki za odpowiedz
- Lecha1koks
- Świeżak
Dla danej kategorii są granicę wieku i dla A2 18 lat A 24 lub 20 z 2 lata A2. Do kursu na dana kategorię możesz przystąpić nie wczesniej nić 3 miesiące przed wiekiem granicznym a do egzaminu na miesiąc przed niezależnie od kategorii.
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
No to mnie zasmuciliscie mialem nadzieje ze bedzie tak dobrze atu jednak lipa a orjetujecie sie ile moze kosztowac takie zblokowanie??Chodzi mi ze na papierze bo wiadono zapas mocy byl by potrzebny.
- Lecha1koks
- Świeżak
Nie ma zablokowania na papierze. Albo jest zablokowany albo nie jest. Na tym forum nie pomagamy łamać prawa. Koszt blokad hamowni i urzędów to własnie do 1000zł zależy od tego co wymagają dane urzędy a dziwnym trafem każdy urząd wymaga czegoś innego.
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość