Kask, kurtka, rękawicę 1000-1500zł
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Koniec offtopu bo warny polecÄ….
Ile komu pali tyle pali. I tak znajdzie się taki co mu seicento pali 20l/100km a i taki który mówi że jego sprzęto to 3.5l/100km bierze przy dynamicznej jeździe. Dyskusja bez sensu. Miałem RS250 i brała 8l przy 2 cylindrach więc 10 przy 125 i jednym garze to brednie.
Chcecie to załóżcie temat o spalaniu RS125, poszukajcie- może już taki jest.
Ile komu pali tyle pali. I tak znajdzie się taki co mu seicento pali 20l/100km a i taki który mówi że jego sprzęto to 3.5l/100km bierze przy dynamicznej jeździe. Dyskusja bez sensu. Miałem RS250 i brała 8l przy 2 cylindrach więc 10 przy 125 i jednym garze to brednie.
Chcecie to załóżcie temat o spalaniu RS125, poszukajcie- może już taki jest.
-
kravec - Administrator
malomi napisał(a):Widzisz za 700 zł a i oczywiście, ale w takim razie jak zamierzasz jeszcze kupić buty i rękawice 1,5 k >?
Ty pierw piszesz a potem czytasz, czy tylko czytasz konkretny fragment tekstu?
Kurtkę mam upatrzoną na aukcji, ale jutro muszę iść przymierzyć żeby być pewnym. To co mi się uda kupić z drugiej ręki w dobrym stanie to kupię, oprócz kasku. Zresztą 125cc 4T po mieście zatłoczonym nie rozwija dużej prędkości... Teraz mam praktyki obowiązkowe na które muszę uczęszczać po tym jak się skończą załatwię sobie jakaś pracę dorywczą. Ja nie jestem typem człowieka który ciągnie hajs od rodziców, ewentualnie czasami pożyczam ale zwracam taką samą sumę...
- Husar.
- Świeżak
OOO teraz to jedziesz po bandzie wypraszam sobie te inscenizacji nie jestem żadnym bananowcem ani waflem, który na wszystko ciągnie kasę od rodziców, co próbujesz insynuować. Dla twojej informacji żeby sobie kupić te ciuchy zasuwam prawie na 2 etatach, ale co tam lepiej oceniać ludzi po okładce.
Kończę tą zmierzającą donikąd dyskusje.
Ps.
Chyba ktoÅ› ma problemy z dodawaniem.
Kończę tą zmierzającą donikąd dyskusje.
Ps.
Husar. napisał(a):Witam, mam jakieś 200-300 funtów (1000-1500zł) do wydania na kask, kurtkę i rękawice.
Chyba ktoÅ› ma problemy z dodawaniem.
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Ale się bajzel zaczyna robić, trzeba zamknąć temat, bo 'napinacz' pęknie i coś przy okazji jeszcze poleci...
Na szczęście na wyspach nie ma śniegu, choć w święta mógł spaść.
malomi, ja wiem że internet to piękne miejsce gdzie jest wolność słowa, można wyrazić swoją opinie bez żadnych konsekwencji. Ale to nie znaczy że niektóre granicę trzeba przekraczać, skoro już masz te 24 lata? To nasza konwersacja może się obejść bez dziecinnych odzywek?
SkoQ, jasnoksieznik, Karol20, Dzięki za pomocne rady.
No i oczywiście podziękowania dla panów adminów za interwencje
edit
Proszę o ZAMKNIĘCIE tematu
Na szczęście na wyspach nie ma śniegu, choć w święta mógł spaść.

malomi, ja wiem że internet to piękne miejsce gdzie jest wolność słowa, można wyrazić swoją opinie bez żadnych konsekwencji. Ale to nie znaczy że niektóre granicę trzeba przekraczać, skoro już masz te 24 lata? To nasza konwersacja może się obejść bez dziecinnych odzywek?
SkoQ, jasnoksieznik, Karol20, Dzięki za pomocne rady.
No i oczywiście podziękowania dla panów adminów za interwencje

edit
Proszę o ZAMKNIĘCIE tematu
- Husar.
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości