14
E no aż taki mały to on nie jest
Jestem i Ja

Jestem i Ja

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Melvin bo mi nogi śmierdziały
A tak prawdę mówiąc nawet nie wiem...

-
-
Walenty - Moderator
Szczyt inteligencji...
Niestety pracując w ochronie mogę tylko potwierdzić ich ograniczony sposób myślenia 

-
kravec napisał(a):Natknąłem się ostatnio na Aero 2. Korzysta ktoś? Jak wrażenia? Jak to działa w praktyce? Warto się w to bawić?
ja i kilku kolegów korzysta z tego neta i wszyscy zadowoleni bo jest za darmo

melvin proszę cie zmień ten podpis pod mój telefon tego nie ogarnia i strony się ładują pol godz

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Jak bys mial tak mokra dupe jak ja wtedy, to tez bys siedzial na poduszcze ;d Bez skojarzen !
Kaai on nie kozaczy w sprawie winklowania. On sie poprostu napina jak dziecko. Jak lubisz spuszczac sie przed kims kto jest idiota ale schodzi na lokiec to okej. W sumie...
Black zdemaskowales mnie ! ;d
Kravec, ja sie moge wypowiedziec bo dziewczyna posiada i korzysta akurat w Łodzi. Ma modem zwykly huawei, nie LTE. Do przegladania stron okej, do sluchania muzyki z youtube ale tylko jesli pojawiaja sie tam slowa a nie filmik tez jest ok. Do ogladanai filmow, zapomnij. Jedna denerwujaca rzecz - co godzine musisz sie laczyc. Sciaganie ograniczone do 40 kb/s. Na LTE chyba jest do 200. Wiec w centrum Łodzi mogłoby Ci to fajnie na LTE latac. Nie ma co narzekac, to inwestujesz 20 zl i w modem a masz neta wszedzie za free, sprawdzic maila czy cos.
Kaai on nie kozaczy w sprawie winklowania. On sie poprostu napina jak dziecko. Jak lubisz spuszczac sie przed kims kto jest idiota ale schodzi na lokiec to okej. W sumie...
Black zdemaskowales mnie ! ;d
Kravec, ja sie moge wypowiedziec bo dziewczyna posiada i korzysta akurat w Łodzi. Ma modem zwykly huawei, nie LTE. Do przegladania stron okej, do sluchania muzyki z youtube ale tylko jesli pojawiaja sie tam slowa a nie filmik tez jest ok. Do ogladanai filmow, zapomnij. Jedna denerwujaca rzecz - co godzine musisz sie laczyc. Sciaganie ograniczone do 40 kb/s. Na LTE chyba jest do 200. Wiec w centrum Łodzi mogłoby Ci to fajnie na LTE latac. Nie ma co narzekac, to inwestujesz 20 zl i w modem a masz neta wszedzie za free, sprawdzic maila czy cos.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Kaai on nie kozaczy w sprawie winklowania. On sie poprostu napina jak dziecko. Jak lubisz spuszczac sie przed kims kto jest idiota ale schodzi na lokiec to okej. W sumie...
aaa to nie, myślałem, że kozaczy w sprawie winklowania i tyle, bo w tym temacie poweidzmy, ze bylby w maire 'usprawiedliwiony', ale jak spina dupsko o byle co to bieda.
- Kaai
- Mieszkaniec forum