[Aktualności] Koniec z bezterminowym prawem jazdy
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
No, ja bym cię poparł na przykładKomentatorzy napisał(a):Coraz bardziej jestem za anarchią. Chyba założę partię o nazwie "Anarchia". Ciekawe jakie miałaby wyniki w wyborach.<br><hr>JacekBari<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spokojnie wprowadzą i powtórne zdawanie egzaminu- niech im tylko zabraknie pieniędzy.
Socjaliści zrobią wszystko,aby wycisnąć szmal z ludzi.<br><hr>x
Socjaliści zrobią wszystko,aby wycisnąć szmal z ludzi.<br><hr>x
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja juz wyjechalem, teraz przynajmniej mam powod zeby wymienic na brytyjskie...Komentatorzy napisał(a):Hmm az kusi zeby wyjechac za granice<br><hr>ja1969<br>
Jeszcze troche sie nasi kochani rzadzacy postaraja to i dowod trza bedzie zmienic na brytyjski...<br><hr>Kamil
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):japitole, 15pln raz na 15 lat to nie duzo, biorac pod uwage, ze za 15 lat 100pln bedzie warte ile? tyle co dzisiejsze 30-40pln? O ile w ogotle jeszcze wtedy beda zlotowki....
Nic no pozostaje mi jak zwykle isc pod prad i wbrew tlumowi... ja uwazam ze wprowadzenie terminowego prawa jazdy to dobra decyzja. Prawie wszedzie tak jest od wielu lat w UE i jakos nikt nie narzeka.
Poza tym jakim ignorantem zamknietym w swojej oborze w pierdzichlewicach wielkich trzeba byc, zeby pisac, ze to wymysl "na sciaganie z nas kasy". TO JEST REALIZACJA DYREKTYWY UNIJNEJ!!!! ktora nota bene Polska zobowiazala sie zrealizowac juz w 2006 roku.
I pamietajcie - to nie uprawnienia traca waznosc a papier - Trzeba bedzie sie tylko PRZEBADAC! I za to jest to 100pln a nie za plasticzek.
Ale niektorzy maja widac naprawde ciezko z mysleniem.
BTW. sam mam kategorie ABCE. I nie widze przeszkod, by w 2028-2030 podleciec prywatnym statkiem kosmicznym na badania....<br><hr>UKrainiec
wez pod uwage ze badanie takze nie bedzie darmowe

-
calvinklein - Świeżak
Nie robią tego socjaliści. To kapitaliści okradają i wyzyskują najbiedniejszych. Socjaliści temu chcą położyć kres.<br><hr>lewyKomentatorzy napisał(a):Spokojnie wprowadzą i powtórne zdawanie egzaminu- niech im tylko zabraknie pieniędzy.
Socjaliści zrobią wszystko,aby wycisnąć szmal z ludzi.<br><hr>x<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak oczywiście.Szczególnie Trocki albo Beria.<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):Spokojnie wprowadzą i powtórne zdawanie egzaminu- niech im tylko zabraknie pieniędzy.
Socjaliści zrobią wszystko,aby wycisnąć szmal z ludzi.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Nie robią tego socjaliści. To kapitaliści okradają i wyzyskują najbiedniejszych. Socjaliści temu chcą położyć kres.<br><hr>lewy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego Japitole, zabraknie Ci dni w roku , żeby wszystkie dokumenty wymienić ( na każdy dzień jeden) na nowe. Już rządzący się postarają. I jak zwykle chodzi zawsze o kasę. Chodzę po tym świecie grubo ponad pół wieku i takiej biurokracji jak teraz to nigdy nie było. Żeby się tylko "przebadać " , w 2028r. będziesz czekał na wizytę do specjalisty ze trzy lata. Wszystko dla naszego dobra !Komentatorzy napisał(a):japitole, 15pln raz na 15 lat to nie duzo, biorac pod uwage, ze za 15 lat 100pln bedzie warte ile? tyle co dzisiejsze 30-40pln? O ile w ogotle jeszcze wtedy beda zlotowki....
Nic no pozostaje mi jak zwykle isc pod prad i wbrew tlumowi... ja uwazam ze wprowadzenie terminowego prawa jazdy to dobra decyzja. Prawie wszedzie tak jest od wielu lat w UE i jakos nikt nie narzeka.
Poza tym jakim ignorantem zamknietym w swojej oborze w pierdzichlewicach wielkich trzeba byc, zeby pisac, ze to wymysl "na sciaganie z nas kasy". TO JEST REALIZACJA DYREKTYWY UNIJNEJ!!!! ktora nota bene Polska zobowiazala sie zrealizowac juz w 2006 roku.
I pamietajcie - to nie uprawnienia traca waznosc a papier - Trzeba bedzie sie tylko PRZEBADAC! I za to jest to 100pln a nie za plasticzek.
BTW. sam mam kategorie ABCE. I nie widze przeszkod, by w 2028-2030 podleciec prywatnym statkiem kosmicznym na badania....<br><hr>UKrainiec<br>
Ludzi można do wszystkiego przyzwyczaić i wszystko im wmówić. Za 10 lat bez aktu urodzenia, dowodu i kpl. innych dokumentów nie będziesz miał prawa wstępu do urzędu i jeszcze powiesz , że to normalne.<br><hr>dziadek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wpis rokuKomentatorzy napisał(a):Teraz czeka nas obowiązkowa wymiana majtek i skarpetek, a następnie badania psychiatryczne dla wszystkich oglądających TV, czyli tych co płacą abonament, bo przecież nie jest możliwe aby po takim pokazie, szyderstw, pogardy i zwykłej głupoty samemu nie dostac świra.<br><hr>Autor9438794587<br>

Wszystko dla naszego dobra

Pozdrawiam Autora<br><hr>dziadek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bardzo dobrze, ze trzeba bedzie badania przechodzic bo polowa kierwocow po 70 roku zycia nie nadaje sie do prowadzenia samochodu<br><hr>jatoja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przynajmniej mniej tych dziadków którzy poza zabudowanym prują 40km/h<br><hr>hooveKomentatorzy napisał(a):bardzo dobrze, ze trzeba bedzie badania przechodzic bo polowa kierwocow po 70 roku zycia nie nadaje sie do prowadzenia samochodu<br><hr>jatoja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja teżKomentatorzy napisał(a):Coraz bardziej jestem za anarchią. Chyba założę partię o nazwie "Anarchia". Ciekawe jakie miałaby wyniki w wyborach.<br><hr>JacekBari<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ostatnio taki dziadek po 70siatce wymusił koledze pierwszenstwo i ten rozbił na peugeocie 106 yamahe tundercata, a ładna była idostał tylko mandat, takim powinni odrazu prako zabierac<br><hr>japyczKomentatorzy napisał(a):bardzo dobrze, ze trzeba bedzie badania przechodzic bo polowa kierwocow po 70 roku zycia nie nadaje sie do prowadzenia samochodu<br><hr>jatoja<br>Komentatorzy napisał(a):przynajmniej mniej tych dziadków którzy poza zabudowanym prują 40km/h<br><hr>hoove<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
LoL rozwaliłeś mnie tym komentarzem. <br><hr>InkwizycjaKomentatorzy napisał(a):Spokojnie wprowadzą i powtórne zdawanie egzaminu- niech im tylko zabraknie pieniędzy.
Socjaliści zrobią wszystko,aby wycisnąć szmal z ludzi.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Nie robią tego socjaliści. To kapitaliści okradają i wyzyskują najbiedniejszych. Socjaliści temu chcą położyć kres.<br><hr>lewy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja nie mam prawka,jezdze,i tez wszystko wporządku..raz na jakis czas 500 zaplace i wszystko...<br><hr>Kosa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
15 tu 15 tam 1/3 wypłaty zus, emerytury brak, dyrektywa unijna fajnie ładnie brzmi. tylko średnie(o wiele zawyżone ale przyjmijmy ze średnie) zarobki na terenie naszego pięknego kraju a średnia cena produktów na tle innych państw. Oczywiscie mowa o walutach jakimi dane państwo obraca i co Dany Jan kowalski za wykonanie tej samej pracy może nabyć w swoim kraju. Tak więc proszę słowo "Dyrektywy" ("Dyrektywy przyjęte wspólnie przez Parlament Europejski oraz Radę Unii Europejskiej, a także dyrektywy skierowane do wszystkich państw członkowskich są ogłaszane w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej i wchodzą w życie w terminie przez nie wskazanym lub dwudziestego dnia od ogłoszenia. ~wiki). A pieniądze które zarobiłeś (płacisz podatek) i chcesz wydać(płacisz podatek) pewnie też dyrektywą są systematycznie "podpierdzielane " bo to tylo 15 plz.Komentatorzy napisał(a):japitole, 15pln raz na 15 lat to nie duzo, biorac pod uwage, ze za 15 lat 100pln bedzie warte ile? tyle co dzisiejsze 30-40pln? O ile w ogotle jeszcze wtedy beda zlotowki....
BTW. sam mam kategorie ABCE. I nie widze przeszkod, by w 2028-2030 podleciec prywatnym statkiem kosmicznym na badania....<br><hr>UKrainiec<br>
Mój mało znaczący wywód zakończę słowami jak dla mnie jednego w bardziej znaczących polaków " NARÓD WSPANIAŁY. TYLKO LUDZIE K%RWY"<br><hr>thorr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zesraj się<br><hr>dymitrKomentatorzy napisał(a):bardzo dobrze, ze trzeba bedzie badania przechodzic bo polowa kierwocow po 70 roku zycia nie nadaje sie do prowadzenia samochodu<br><hr>jatoja<br>Komentatorzy napisał(a):przynajmniej mniej tych dziadków którzy poza zabudowanym prują 40km/h<br><hr>hoove<br>Komentatorzy napisał(a):ostatnio taki dziadek po 70siatce wymusił koledze pierwszenstwo i ten rozbił na peugeocie 106 yamahe tundercata, a ładna była idostał tylko mandat, takim powinni odrazu prako zabierac<br><hr>japycz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a prawko w UK nie jest przypadkiem zawsze terminowe ?Komentatorzy napisał(a):Hmm az kusi zeby wyjechac za granice<br><hr>ja1969<br>Komentatorzy napisał(a):Ja juz wyjechalem, teraz przynajmniej mam powod zeby wymienic na brytyjskie...
Jeszcze troche sie nasi kochani rzadzacy postaraja to i dowod trza bedzie zmienic na brytyjski...<br><hr>Kamil<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak gwoli scislosci to od pewnego czasu nie mieszkam w Polsce. I nie zamierzam wracac. Wiec raczej mnie to nie bedzie dotyczylo.Komentatorzy napisał(a):japitole, 15pln raz na 15 lat to nie duzo, biorac pod uwage, ze za 15 lat 100pln bedzie warte ile? tyle co dzisiejsze 30-40pln? O ile w ogotle jeszcze wtedy beda zlotowki....
BTW. sam mam kategorie ABCE. I nie widze przeszkod, by w 2028-2030 podleciec prywatnym statkiem kosmicznym na badania....<br><hr>UKrainiec<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego Japitole, zabraknie Ci dni w roku , żeby wszystkie dokumenty wymienić ( na każdy dzień jeden) na nowe. Już rządzący się postarają. I jak zwykle chodzi zawsze o kasę. Chodzę po tym świecie grubo ponad pół wieku i takiej biurokracji jak teraz to nigdy nie było. Żeby się tylko "przebadać " , w 2028r. będziesz czekał na wizytę do specjalisty ze trzy lata. Wszystko dla naszego dobra !
Ludzi można do wszystkiego przyzwyczaić i wszystko im wmówić. Za 10 lat bez aktu urodzenia, dowodu i kpl. innych dokumentów nie będziesz miał prawa wstępu do urzędu i jeszcze powiesz , że to normalne.<br><hr>dziadek<br>
Prawo prawem, ale niekompetencja urzednikow jest porazajaca.
Nie zamierzam sie tez w sumie klocic - generalnie urzedy w PL funkcjonuja fatalnie i nie ma co nad tym dyskutowac. Natomiast mam prawko zawodowe, i np. badania zalatwialo sie w PL w ciagu tygodnia (calkiem legalna sciezka).
Ostatnia stycznosc z urzedem mialem taka, ze chcialem cos zalatwic (juz nawet nie pamietam co), nie mialem dowodu, mialem PASZPORT ze soba. Wiecie, co mi "pani z okienka" powiedziala? Ze musze miec dowod, bo ona mi paszportu nie uzna jako dowodu tozsamosci... no jak ryknalem smiechem (choc chyba powinienem plakac)... jeszcze zaklopotana mowi, ze, cytuje: "jestesmy w PL i musimy poslugiwac sie obowiazujacymi dokumentami" no kooorna paszport na ktorym bez problemu moge wszystko zalatwic, podrozowac, wylegitymowac sie w calej EU i nie tylko, nie obowiazuje w PL? PARANOJA. Oczywiscie wszystko bylo kwestia BRAKU KOMPETENCJI tejze pani, a nie kwestia obowiazujacych przepisow.
Pozdrawiam!<br><hr>UKrainiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to powiadasz lepiej co jakis czas zaplacic 500 niz 100pln raz na 15 lat..... interes zycia normalnie! Ot, polska mentalnosc...<br><hr>pincetKomentatorzy napisał(a):Ja nie mam prawka,jezdze,i tez wszystko wporządku..raz na jakis czas 500 zaplace i wszystko...<br><hr>Kosa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zobaczymy co powiesz jak zaczniesz popuszczać w gacie i Ci się **** zmarszczy hipokryto.<br><hr>dziadekKomentatorzy napisał(a):bardzo dobrze, ze trzeba bedzie badania przechodzic bo polowa kierwocow po 70 roku zycia nie nadaje sie do prowadzenia samochodu<br><hr>jatoja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl