11
Chodziło mi o to, czy sklep posiada własny magazyn towaru, bo na stornie widnieje taka informacja
http://sklep.scigacz.pl/
więc bez zbędnego pitu pitu spinacze
Wszystkie towary sprowadzamy na zamówienia (czas realizacji to 2-4 dni robocze, chyba ze w opisie towaru zaznaczono inaczej).
http://sklep.scigacz.pl/
więc bez zbędnego pitu pitu spinacze

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Power_bit taka różnica to żadna różnica... śmiało możesz założyć 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Seweryn to jest taki rodzaj tuningu
nie kwestia finansowa...

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
obadałem dzisiaj kilka rzeczy w sklepie motocyklowym:
1. Alpiny smx-4 i powiem wam że jak to zapewnia większą ochronę niż tanie obuwie to ja jestem ksiądz... ochraniaczy na tym nie da się wymacać żadnych...
jedynie ta szyna w podeszwie i trochę usztywniona kostka, poza tym wolałbym buty jakiejś mniej znanej firmy z większą ilością ochraniaczy za tą kasę niż towar w którym ewidentnie płaci się za logo...
2. nolan robi kaski któe są głośne nawet przy zakładaniu
trzeszczy toto i jakościowo wygląda słabo.
3. shoei to jednak shoei, xr 1100 i gt-air to dwa kaski które kupiłbym bez zastanowienia gdybym tylko miał wystarczającą ilość wolnej gotówki
4. sidi w porównaniu do alpiny (mówiąc ogólnie o kilku modelach) wypada lepiej ale też jakoś mnie nie powaliło na łopatki
5. z sharka mieli tylko s700, całkiem wygodny i fajnie wykonany kask, ale czuć od razu że jest to niższy model, żałuję że nie miałem okazji pomacać s900 bo na nim najbardziej mi zależy... ale ogólnie shark wydaje się ciekawą alternatywą dla ludzi których nie stać na shoeia...
teraz zaczynam polowanie na s900 żeby w końcu je przymierzyć i wtedy podejmę decyzję czy lepiej nowy S900 czy używany xr1000.
dodam że wszystkie moje opinie na temat tych produktów pochodzą jedynie z wiedzy organoleptycznej, nie jeździłem w nich na moto, tylko oglądałem i przymierzałem w sklepie.
ogólnie zawiodłem się jakością alpiny i nolana bo spodziewałem się czegoś więcej niż oficerek, a co do samego nolana to z modelu N85 zrezygnowałem jak jakiś gość przyniusł go do naprawy gwarancyjnej, zacięła się blenda a jak się odcięła to wysunęła się cała porysowana....
btw z sharka mam rozmiar M a z shoeia L
1. Alpiny smx-4 i powiem wam że jak to zapewnia większą ochronę niż tanie obuwie to ja jestem ksiądz... ochraniaczy na tym nie da się wymacać żadnych...
jedynie ta szyna w podeszwie i trochę usztywniona kostka, poza tym wolałbym buty jakiejś mniej znanej firmy z większą ilością ochraniaczy za tą kasę niż towar w którym ewidentnie płaci się za logo...
2. nolan robi kaski któe są głośne nawet przy zakładaniu

3. shoei to jednak shoei, xr 1100 i gt-air to dwa kaski które kupiłbym bez zastanowienia gdybym tylko miał wystarczającą ilość wolnej gotówki

4. sidi w porównaniu do alpiny (mówiąc ogólnie o kilku modelach) wypada lepiej ale też jakoś mnie nie powaliło na łopatki
5. z sharka mieli tylko s700, całkiem wygodny i fajnie wykonany kask, ale czuć od razu że jest to niższy model, żałuję że nie miałem okazji pomacać s900 bo na nim najbardziej mi zależy... ale ogólnie shark wydaje się ciekawą alternatywą dla ludzi których nie stać na shoeia...
teraz zaczynam polowanie na s900 żeby w końcu je przymierzyć i wtedy podejmę decyzję czy lepiej nowy S900 czy używany xr1000.
dodam że wszystkie moje opinie na temat tych produktów pochodzą jedynie z wiedzy organoleptycznej, nie jeździłem w nich na moto, tylko oglądałem i przymierzałem w sklepie.
ogólnie zawiodłem się jakością alpiny i nolana bo spodziewałem się czegoś więcej niż oficerek, a co do samego nolana to z modelu N85 zrezygnowałem jak jakiś gość przyniusł go do naprawy gwarancyjnej, zacięła się blenda a jak się odcięła to wysunęła się cała porysowana....
btw z sharka mam rozmiar M a z shoeia L

-
melvin - PierwszyOkrutny
power_bit napisał(a):Pany sprawucha,
W aucie mam oponki o rozmiarze 195/60/15
Znalazłem zimówki w promocji 185/65/15
Felgi stalowe o szerokości 6'
Będzie grać ??
W internetach są tabele z zalecanymi parametrami felgi dla danej szerokości opony, i tak dla 185 zalecają felgę 5-6.5, więc śmiało.
Ja mam felgę 6.5 i oponę 195.
Co to za wozik?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):power_bit napisał(a):Pany sprawucha,
W aucie mam oponki o rozmiarze 195/60/15
Znalazłem zimówki w promocji 185/65/15
Felgi stalowe o szerokości 6'
Będzie grać ??
W internetach są tabele z zalecanymi parametrami felgi dla danej szerokości opony, i tak dla 185 zalecają felgę 5-6.5, więc śmiało.
Ja mam felgę 6.5 i oponę 195.
Co to za wozik?
ta, ja u siebie na lato mam 17/9 cali i oponę 245, tak żeby trochę wystawała za felgę, teraz zakupiłem Vredestein ultrac sessata 225 - na 245 musiał bym dobrych kilka wypłat odłożyć, te 225 układają się o dziwo na tyle dobrze, że jeszcze mam zabezpieczony rant felgi ;P.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Bede mial (a w zasadzie juz mam tylko uzywam na czas naprawy mojego tel) SIII na sprzedaz za jakies 2-3 tygodnie bez sima. W piatek rozpakowany. Nikt nie zna kogos kto by chcial kupic ;d ? Kolor titanum grey
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
naciąganie opon? tak ale bez przesady, generalnie wyznaję zasadę że ma być ciemno, nisko, szeroko i najlepiej z delikatnym negatywem. czyli german style
obczajcie sobie tą galerie:
http://www.bmw-syndykat.pl/galeria/inde ... 69968797c4

obczajcie sobie tą galerie:
http://www.bmw-syndykat.pl/galeria/inde ... 69968797c4

-
melvin - PierwszyOkrutny