[Aktualności] Range Rover taranuje motocyklistów -...
Tiaaaa, zwłaszcza w 0:58 widać jak ten gostek na żółtym sprzęcie idzie w ogień. Asekuracyjnie się rozgląda, żeby nie być pierwszym. Ja nie czuję jedności z taką bandą.<br><hr>karolKomentatorzy napisał(a):Dostał za swoje nedzny gnój. Myślał , że w samochodze będzie bezpieczny i wszystko mu wolno.
Motocykliści są wszędzie i są jedną wielką rodziną .! Brat za bratem pójdzie w ogień !
Dobrze , że chociaż go dorwali i skatowali. W porównaniu to co on zrobił motocykliście , a oni mu to jest pikuś.<br><hr>MikucH<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Banda, która zaatakowała rodzinę w samochodzie, to nie byli motocykliści tylko bandyci jadący na motocyklach. Równie dobrze mogliby jechać trzema Hummerami i co wtedy nazywaliby się wojskowymi??? Ja, jako motocyklista, się z nimi nie identyfikuje. Mam nadzieję, że jeszcze dobrze oberwą za to od wymiaru sprawiedliwości, a rodzinie będą płacić ogromne odszkodowanie, włącznie z tym, który mam nadzieję, już nigdy nie skorzysta z motocykla.<br><hr>Markus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no wlasnie i jesli jechala tym autem rodzina i ruszylo na auto z 5 motocyklistow to kierowca postapil prawidlowo , ratowal rodzine !!! ,Komentatorzy napisał(a):Banda, która zaatakowała rodzinę w samochodzie, to nie byli motocykliści tylko bandyci jadący na motocyklach. Równie dobrze mogliby jechać trzema Hummerami i co wtedy nazywaliby się wojskowymi??? Ja, jako motocyklista, się z nimi nie identyfikuje. Mam nadzieję, że jeszcze dobrze oberwą za to od wymiaru sprawiedliwości, a rodzinie będą płacić ogromne odszkodowanie, włącznie z tym, który mam nadzieję, już nigdy nie skorzysta z motocykla.<br><hr>Markus<br>
mozna to potraktowac jak napad na osoby w aucie... a nie robic wielce poszkadowanego motocykliste... czul sie pewnie bo byl z kolegami... to nie byli motocyklisci ... to byli bandyci!!!! <br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem kierowca auta, nigdy nie jezdzilam na motorze, ale tego palanta trzeba bylo zastopowac juz po tym jak uderzyl motocyklistow jeszcze w paradzie. Prawda, ze osoba na motorze powinna sobie odpuscic hamowanie przed samochodem - to na pewno dolalo oliwy do juz buchajacego ognia. Wiedzac, ze motocyklisci sa bardziej narazeni na obrazenia nawet w zwyklej kolizji, ten osiol z samochodu, powinien sie trzymac prawego pasa. W NY zawsze ustępuje sie miejsca paradzie, bez względu na to jaka ona jest. Jakos inni nowojorscy kierowcy potrafia zyc z motocyklistami na wspolnych drogach. Od ponad 15 lat tu jestem i jeszcze czegos takiego nie widzialam. Kurde w srodku miasta! Szkoda, ze panowie ktorzy wymierzyli swoja sprawiedliwosc tez beda osadzeni. Trzeba bylo wywlec tego gnoja z auta i zadzwonic po policje. <br><hr>Aga NY
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zwierzęta na motorach trzeba eliminować jak raka.Idę po stalową linkę,spadnie parę tępych łbów.Żebyście zdechli<br><hr>twój stary jak cię robił
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
giń jeb*** frajerze.<br><hr>xxxKomentatorzy napisał(a):Zwierzęta na motorach trzeba eliminować jak raka.Idę po stalową linkę,spadnie parę tępych łbów.Żebyście zdechli<br><hr>twój stary jak cię robił<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wina jest kierowcy Samochodu który zamiast wbijać się w paradę to mógł poczekać aż przejadą NORMALNY CZŁOWIEK OMIJA SZARAŃCZĘ OS A NIE SIĘ W NIĄ WBIJA <br><hr>ehhh
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ciekawe jakbyś ty wpadł pod koła takiego land rovera. nie nazywaj się motocyklistą jeśli jeździsz na 50cm. bezmózgi idiota przed czym ratował swoją rodzine? zamiast uspokoić sytuacje to się w nich wpierdolił... debilizm do potęgi n<br><hr>sxxxxKomentatorzy napisał(a):Banda, która zaatakowała rodzinę w samochodzie, to nie byli motocykliści tylko bandyci jadący na motocyklach. Równie dobrze mogliby jechać trzema Hummerami i co wtedy nazywaliby się wojskowymi??? Ja, jako motocyklista, się z nimi nie identyfikuje. Mam nadzieję, że jeszcze dobrze oberwą za to od wymiaru sprawiedliwości, a rodzinie będą płacić ogromne odszkodowanie, włącznie z tym, który mam nadzieję, już nigdy nie skorzysta z motocykla.<br><hr>Markus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
skąd kretynie wiesz co działo się przed rozpoczęciem filmu? jakim cudem rr był w środku parady? <br><hr>dddddKomentatorzy napisał(a):Jestem motocyklistą i uważam, ze mimo tego, ze motyckl przyhamował, samochód nie powinien w niego wjeżdżać, a nastepnie taranować ludzi, bezpieczna odległość... jesli mój znajomy zostałby potrącony, sam zacząłbym gonić samochód w nadzieje na złapanie go i oddanie w ręce policji, osoba w samochodzie jechała ze swoją rodziną, a przecież nie zapominajmy, że motocyliści również tworzą swoją dużą familie, skąd wiecie, że nie było tam nikogo brata, siostry, męża, żony czy dziecka... presja grupy, adrenalina, emocje kierowały tymi ludźmi i po analizie i przemyśleniach, dobrze, że osoba kierująca pojazdem - samochód, słusznie dostała za swoje, sam zrobiłbym to jeśli widziałbym taką sytuację, totalna bezmyślność... ktoś kto wjeżdza w tłum ludzi z premedytacją i prawie zabija człowieka ma byc bez winy!? Postawcie się w sytuacji świadka jadacego na motocyklu obok, który to widzi na własne oczy jak jego przyjaciel zostaje potrącony i traci przytomność na ulicy. <br><hr>Szymon8882<br>Komentatorzy napisał(a):ja tez jestem motocyklistą i uważam że tylko totalny kretyn wyjeżdża przed duże auto i tuż przed nim hamuje wymuszając taką sytację, następnie wszyscy motocykliści stają w obronie swojego kolegi (zrozumiałe) zaczynają atakować auto któym jedzie facet z żoną i córką... normalnym dla mnie jest że będąc otoczonym przez stado facetów otaczających samochód i robiących różne rzeczy jakie zwykle robią w takiej sytuacji mężczyzna rusza i ratuje rodzinę... sam też bym tak zrobił żeby uchronić żonę czy córkę... nawet gdyby mnie gonili to dzwonił bym na policję i kolejno taranował następnych debili próbujących zrobić mi i mojej rodzinie krzywdę... nie wiem jaki był powód utarczki słownej wcześniej... ale to co zrobił motocyklista potem było skrajnym idiotyzmem i moim zdaniem to on jest odpowiedzialny za dalszy ciąg tego filmu...<br><hr>Japac<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdybym był kierowcą tego suva zrobiłbym podobnie! Ewidentnie widać na filmiku ,że to motocyklista cwel sprowokował! To są Stany Zjednoczone. Podejrzewam ,że miał jeszcze broń. Dodatkowo na jego miejscu odstrzeliłbym kilku tych debili! Gińcie na tych swoich gównach , chociaż ktoś dostanie Wam niepotrzebne organy! Wszystkie jednoślady powinny być wycofane z ruchu drogowego!<br><hr>Wkurzony Kierowca Kat.B
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jesteś je***ym idiotą..Komentatorzy napisał(a):Banda, która zaatakowała rodzinę w samochodzie, to nie byli motocykliści tylko bandyci jadący na motocyklach. Równie dobrze mogliby jechać trzema Hummerami i co wtedy nazywaliby się wojskowymi??? Ja, jako motocyklista, się z nimi nie identyfikuje. Mam nadzieję, że jeszcze dobrze oberwą za to od wymiaru sprawiedliwości, a rodzinie będą płacić ogromne odszkodowanie, włącznie z tym, który mam nadzieję, już nigdy nie skorzysta z motocykla.<br><hr>Markus<br>
Kierowca ( głowa rodziny ) nie powonien wioząc rodzine rozjeżdżać motocyklistów.
Wiex skończcie pier*****, ze dostał w pie**** na oczach dziecka jak tak samo na jej oczach pierwszy prawie zabił kilka osób, które mu nic nie zrobiły.
Zgiń śmieciu je****. !!!<br><hr>kamile
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czy może mi ktoś powiedzieć co to za człowiek? To powinno zostać zgłoszone na policje . To jest groźba<br><hr>mrowa242Komentatorzy napisał(a):Zwierzęta na motorach trzeba eliminować jak raka.Idę po stalową linkę,spadnie parę tępych łbów.Żebyście zdechli<br><hr>twój stary jak cię robił<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jesteś tępym miłym panem co nie ma życia szanował byś innych nas motocyklistów a nie takie bzdury pisał , jak nie rozumiesz pasji stylu życia to weź wyp*** i się nie udzielaj puszkogniocie . LwG<br><hr>DonekKomentatorzy napisał(a):Gdybym był kierowcą tego suva zrobiłbym podobnie! Ewidentnie widać na filmiku ,że to motocyklista cwel sprowokował! To są Stany Zjednoczone. Podejrzewam ,że miał jeszcze broń. Dodatkowo na jego miejscu odstrzeliłbym kilku tych debili! Gińcie na tych swoich gównach , chociaż ktoś dostanie Wam niepotrzebne organy! Wszystkie jednoślady powinny być wycofane z ruchu drogowego!<br><hr>Wkurzony Kierowca Kat.B<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie rozukiem tak głupich ludzi jak ty ! Jak możesz wygadywać takie rzeczy i to jeszcze na forum publicznym ... ? Powiem ci coś choć pewnie i tak to do cb nie dojdzie bo masz klapki na oczach i błędne przekonania ... motocykliści to ludzie z wielką pasją , są ludźmi odważnym i nie przejmują się takimi kretynam* jak ty ! Jesteśmy wielką rodziną bez podziałów , wszyscy jesteśmy równi i to jest piękne ! Niech bedzie nas coraz więcej na drochach LwG<br><hr>SiwyKomentatorzy napisał(a):Zwierzęta na motorach trzeba eliminować jak raka.Idę po stalową linkę,spadnie parę tępych łbów.Żebyście zdechli<br><hr>twój stary jak cię robił<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to jest tylko fragment filmu z kamery na kasku motocylkisty, od początku tego fragmentu, który o motocyklista udostępnił, widać, że oni goną tego Land Rovera, i jeden z motocyklistów specjalnie przed nim chamuje - to nie jest sytuacja kiedy, kierowca lekko potrąciłby motocykliste np. źle odmierzając odległość przy chamowaniu na światałach, tu od samego początku widac, że oni wszycy gonia ten samochód, wymuszają jego zatrzymanie, kierowca miał prawo poczuć się zagrożony, pytanie brzmi co sie wydarzyło przed pierwszymi minutami filmu? dlaczego oni gonili i zatrzymali samochód? na miejscu kierowcy od razu kazałabym żonie dzwonić na policję<br><hr>anka j
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla Twojej informacji. To nie była żadna parada. Po prostu większy spot.<br><hr>gggKomentatorzy napisał(a):wina jest kierowcy Samochodu który zamiast wbijać się w paradę to mógł poczekać aż przejadą NORMALNY CZŁOWIEK OMIJA SZARAŃCZĘ OS A NIE SIĘ W NIĄ WBIJA <br><hr>ehhh<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pierdolcie się szmaciarze , jesteście bezmuzgami prowadzącymi nagrzane puszki , nigdy zapewne nie mielibyście odwagi nawet wsiąść na motocykl i nim ruszyć , jesteście tępi , motocyklistów nie chroni nic , a wy jesteście wielcee odważni bo siedzicie w puchach , jeb** was tępe cwele<br><hr>Mitao
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co ty tak nie lubisz tych samochodów ? Ojciec cię zgwałcił w swoim starym BMW i masz teraz złe wspomnienia? Nikt ci nie broni wejść i poprowadzić tą twoją "metalową puche". Ty myślisz ze tak łatwo jechać wśród takiej ilości motocyklistów musisz uważać aby ci ktoś nie przyje*** w tył/bok. Lecz na filmiku widać że kierowca zahaczył o koło motocyklisty lecz ten go pierwszy zaczepił. A kiedy się zatrzymali i podeszli do niego kierowca chciał uciec lecz nie przemyślał tego. Ale i tak 85% z was "motocyklistów" na zime będzie jeździć w tych waszych "metalowych puchach" większych lub mniejszych. Dziękuje dobranoc<br><hr>BMWKomentatorzy napisał(a):pierdolcie się szmaciarze , jesteście bezmuzgami prowadzącymi nagrzane puszki , nigdy zapewne nie mielibyście odwagi nawet wsiąść na motocykl i nim ruszyć , jesteście tępi , motocyklistów nie chroni nic , a wy jesteście wielcee odważni bo siedzicie w puchach , jeb** was tępe cwele<br><hr>Mitao<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja was zachęcam nie do dalszej dyskusji która napędza i nakręca spiralę nienawiści tylko do używania mózgów. zadam pytanie kosząc kosą trawę taką kosą taką jak miał dziadek nagle widzicie jak na wasze podwórko wpada grupa *** wie kogo w maskach i atakują będziecie się zastanawiać czy broni9ć tym co znajdzie się pod ręką dziękuje <br><hr>WSM
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl