[Aktualności] Grupa motocyklistów staranowana przez...
Jesteś Baran bo droga jest dla wszystkich!<br><hr>Sędzia DreddKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł oskarża kierowce, a wina jest po obydwóch stronach.<br><hr>Kostek<br>Komentatorzy napisał(a):I Brawa dla tego Land Rovera tak samo bym zrobił staranował bym wszystkie motory a jak bym miał broń to bym dupków po wystrzelał na tych motorach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>mietek <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak jest i tego nikt nie zmieni motocykliści potrafią jeździć, a do auta każdy może wsiąść!<br><hr>Sędzia DreddKomentatorzy napisał(a):sam/sama masz małego ptaszka,motocykliści to królowie drug którzy potrafią się zachować a nie jak idioci w samochodach,więksi i odrazu cała droga ich,tego kolesia to powinni rozjebać tak zęby wgniótł się w asfalt,śmierć takim kurwom<br><hr>draiver43<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chlopie ogarnij dupe, w pysk bys prędzej dostał a nie powystrzelal ;D<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł oskarża kierowce, a wina jest po obydwóch stronach.<br><hr>Kostek<br>Komentatorzy napisał(a):I Brawa dla tego Land Rovera tak samo bym zrobił staranował bym wszystkie motory a jak bym miał broń to bym dupków po wystrzelał na tych motorach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>mietek <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wtedy prawdopodobnie sam by zginal.. pomysl<br><hr>ApoKomentatorzy napisał(a):Palant w samochodzie znalazł się w tłumie motocyklistów i zamiast zwolnić o co "poprosił" go gość na białym GSX-R-staranował go zamiast zwolnić i pozwolić bezpiecznie grupie szybszej wyprzedzić się bo tak się k...robi zawsze i wszędzie.A jak jakaś ciota uważa inaczej to albo nie jeździ motocyklem albo jeździ trzy dni./.<br><hr>madmax<br>Komentatorzy napisał(a):Pieprzeni idioci na motocyklach - mają szczęście że nie rozjechał ich wszystkich - osobiście tak bym zrobił.<br><hr>Rozbawiony<br>Komentatorzy napisał(a):Ty pierd*** ignorancie. Bo co *** bo chłopaki mają pasje w życiu? Gdybym ja tam był to bym cie osobiście wysadził z tego samochodu i zaczął napierdalać tym kaskiem aż byś nie stracił przytomności.<br><hr>GodHard<br>Komentatorzy napisał(a):Mają pasję bo wożą się całą droga jak mafia ? Co jak co, ale motocyklistów przepisy też obowiązują, zostawiliby debile jeden pas wolny żeby ktoś jeszcze mógł sobie tą drogą przejechać.. Szkoda że w Nowym Jorku wprowadzono całkowity zakaz posiadania broni, bo facet mógłby wtedy zastrzelić któregoś z tych idiotów w obronie własnej. <br><hr>Anonim<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty wieśniaku jeden po pierwsze motocykle melepeto a nie motory a po drugie pewnie nawet buraku na rowerze nie umiesz jeździć więc skończ z tymi tekstami i wróć do walenia konia przed monitorem bo jedyną myszkę jaką klikasz i będziesz klikał to ta od kompa. Naprawdę żal mi Ciebie człowieku i zmieniaj częściej rękę proponuję tak co 150 razy bo jeszcze sobie nadgarstki skręciszKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł oskarża kierowce, a wina jest po obydwóch stronach.<br><hr>Kostek<br>Komentatorzy napisał(a):I Brawa dla tego Land Rovera tak samo bym zrobił staranował bym wszystkie motory a jak bym miał broń to bym dupków po wystrzelał na tych motorach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>mietek <br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać że o świecie wiesz tyle co o dziewczynach. W USA w każdym stanie masz inne przepisy regulujące posiadanie i użycie broni, gdyby to działo się w Teksasie te laleczki na motocyklach szybko by się uspokoiły.<br><hr>RamirezKomentatorzy napisał(a):W USA to było ? To dlaczego nikt tego kierowcy nie zastrzelił?<br><hr>Dyzio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzę że ty też jesteś jakiś zje***, daj mi swój adres to sam Cie przejadę pewnie twoja stara da mi jeszcze na BeneKomentatorzy napisał(a):Palant w samochodzie znalazł się w tłumie motocyklistów i zamiast zwolnić o co "poprosił" go gość na białym GSX-R-staranował go zamiast zwolnić i pozwolić bezpiecznie grupie szybszej wyprzedzić się bo tak się k...robi zawsze i wszędzie.A jak jakaś ciota uważa inaczej to albo nie jeździ motocyklem albo jeździ trzy dni./.<br><hr>madmax<br>Komentatorzy napisał(a):Pieprzeni idioci na motocyklach - mają szczęście że nie rozjechał ich wszystkich - osobiście tak bym zrobił.<br><hr>Rozbawiony<br>

<br><hr>katani 1000RR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DS uwierz mi że większej cioty od Ciebie to na pewno nie ma, Pewnie buraku nie stać cie nawet na Malucha a kozaczysz jak byś merem latał. Następny który z nudów klepie kose przed monitorem. Podaj mi swój adres to Ci lalkę wyślę bo ile to można w dętkę od roweru walićKomentatorzy napisał(a):Palant w samochodzie znalazł się w tłumie motocyklistów i zamiast zwolnić o co "poprosił" go gość na białym GSX-R-staranował go zamiast zwolnić i pozwolić bezpiecznie grupie szybszej wyprzedzić się bo tak się k...robi zawsze i wszędzie.A jak jakaś ciota uważa inaczej to albo nie jeździ motocyklem albo jeździ trzy dni./.<br><hr>madmax<br>Komentatorzy napisał(a):Pieprzeni idioci na motocyklach - mają szczęście że nie rozjechał ich wszystkich - osobiście tak bym zrobił.<br><hr>Rozbawiony<br>Komentatorzy napisał(a):ta i teraz jeszcze z 5 range rowerow i mozna sie bawic z pajacami hehe wiecej ich to fisiuja,to sa tzw cioty dla mnie i tyle i kazdy kto wiekszscia atakuje<br><hr>DS<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda że twojemu starem nikt po jajach nie przejechał, to właśnie przez takich ludzi jak ty jestem za aborcją.......<br><hr>katani 1000RRKomentatorzy napisał(a):Z filmu wynika, że idiota na ścigaczu sprowokował stłuczkę hamując mu przed maską. Na miejscu gościa w SUVie przejechałbym mu po jajach żeby się nie rozmnożył.<br><hr>Jawox<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na filmiku KAŻDY z motocyklistów który ma krótki rękaw jest czarny. Grupa kilkudziesięciu Murzynów na motorach? Gang. Jakby mnie napadli gangsterzy też bym uciekał nie patrząc czy ich rozjeżdżam czy nie.<br><hr>Anon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Daj mi swój adres Buraku to udowodnię że jeden motocyklista napier..... Ci za stuKomentatorzy napisał(a):motocyklisci to chłopcy z malymi ptaszkami , a ten filmik znakomicie pokazuje ,ze musieli miec wyjatkowo male ptaszki skoro cwaniaczyli w tak pokaznej grupie do pojedynczej jednoistki ...
ja na jego miejscu na koncu jeszce bym cofał , i rozjechał wszystkich debili<br><hr>gałka<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja bym też ich powypierdalał a ty co sie rzucasz kondomie do kogoś kto wyraził swoje zdanie. To że masz doświadczenie w waleniu gruchy już wiemy i że lubisz murzynów (dlaczego? to już twoja sprawa) też a z tego co wiadomo myszką się klika a nie w myszkę zboku. Może widzisz w tym jakis fetysz gdy goni cię banda bezmózgich murzynów wielki motocyklisto ale do tego żeby jeździć trzeba posiadac mózg czego wielu brakuje. Zmien sobie pieluche kasztanie bo żes sie już pewnie posrał z podniety że komuś pojechałeś a skoro uważasz że to fair wymierzać samosąd w tyle osób to życze ci takiej bandy murzynow na plecach. ciekawe czy wtedy byś nie spierdalał jak on.<br><hr>Tak trzebaKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł oskarża kierowce, a wina jest po obydwóch stronach.<br><hr>Kostek<br>Komentatorzy napisał(a):I Brawa dla tego Land Rovera tak samo bym zrobił staranował bym wszystkie motory a jak bym miał broń to bym dupków po wystrzelał na tych motorach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>mietek <br>Komentatorzy napisał(a):Ty wieśniaku jeden po pierwsze motocykle melepeto a nie motory a po drugie pewnie nawet buraku na rowerze nie umiesz jeździć więc skończ z tymi tekstami i wróć do walenia konia przed monitorem bo jedyną myszkę jaką klikasz i będziesz klikał to ta od kompa. Naprawdę żal mi Ciebie człowieku i zmieniaj częściej rękę proponuję tak co 150 razy bo jeszcze sobie nadgarstki skręcisz<br><hr>katani 1000RR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jedzie sobie facet z żoną i dzieckiem w SUVie i nagle banda motocyklistów (co pod kaskami nie ma nic) zaczyna się wygłupiać. Kierowca chcąc jechać dalej spokojnie zatrąbił na nich by nie podjeżdżali mu pod koła a im się to nie spodobało i zaczęli go wyzywać. Nagle jeden z motocyklistów zahamował z piskiem tak że kierowca SUVa ledwo przed nim się zatrzymał, prawie na jego oponie. Po tym GANG motocyklistów zaczął się do niego rzucać z pretensjami. Facet chcąc ratować rodzinę zaczął uciekać i przez to stratował kilka "skuterków".Komentatorzy napisał(a):Na filmiku KAŻDY z motocyklistów który ma krótki rękaw jest czarny. Grupa kilkudziesięciu Murzynów na motorach? Gang. Jakby mnie napadli gangsterzy też bym uciekał nie patrząc czy ich rozjeżdżam czy nie.<br><hr>Anon<br>
W połowie filmu banda de...li nawet nie wiedziała gdzie jechać bo się pogubili ze szczęścia że kogoś gonią.
Na końcu dopadli biedaka. Jeden wybił szybę przy kierowcy a drugi szybę z tyłu po czym zobaczył przerażone dziecko i zwiał.
Jak to mówią w kupie siła. Niech taki jeden albo drugi jedzie sam to już tak nie cwaniaczy tylko zwiewa.
Poza tym jak zgraja nie ma przewodnika to tak się pelętają bez potrzeby i szukają zaczepki.<br><hr>AdaśS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze powiedziane. Niektórzy motocykliści to naprawdę nie mają pod kaskiem głowy tylko pustkami wieje.Komentatorzy napisał(a):Na filmiku KAŻDY z motocyklistów który ma krótki rękaw jest czarny. Grupa kilkudziesięciu Murzynów na motorach? Gang. Jakby mnie napadli gangsterzy też bym uciekał nie patrząc czy ich rozjeżdżam czy nie.<br><hr>Anon<br>Komentatorzy napisał(a):Jedzie sobie facet z żoną i dzieckiem w SUVie i nagle banda motocyklistów (co pod kaskami nie ma nic) zaczyna się wygłupiać. Kierowca chcąc jechać dalej spokojnie zatrąbił na nich by nie podjeżdżali mu pod koła a im się to nie spodobało i zaczęli go wyzywać. Nagle jeden z motocyklistów zahamował z piskiem tak że kierowca SUVa ledwo przed nim się zatrzymał, prawie na jego oponie. Po tym GANG motocyklistów zaczął się do niego rzucać z pretensjami. Facet chcąc ratować rodzinę zaczął uciekać i przez to stratował kilka "skuterków".
W połowie filmu banda de...li nawet nie wiedziała gdzie jechać bo się pogubili ze szczęścia że kogoś gonią.
Na końcu dopadli biedaka. Jeden wybił szybę przy kierowcy a drugi szybę z tyłu po czym zobaczył przerażone dziecko i zwiał.
Jak to mówią w kupie siła. Niech taki jeden albo drugi jedzie sam to już tak nie cwaniaczy tylko zwiewa.
Poza tym jak zgraja nie ma przewodnika to tak się pelętają bez potrzeby i szukają zaczepki.<br><hr>AdaśS<br>
Ponad 300 ich jechało i zachowywali się jak banda p..ów co się wypuści z łańcucha i nie wie co ze sobą robić tylko się deb..lnie cieszy.
Też był zwiewała gdyby mnie tylu idio..tów dopadło.
Taka banda nie ma nic wspólnego z jeżdżeniem na motocyklu. Popisują się tylko. Brak jakiejkolwiek kultury jazdy u nich.
Prawdziwi są niejednokrotnie tylko starzy Harlejowcy i doświadczeni na ścigaczach. Młode łepki na ścigaczach nic nie znaczą. Zamykają oponę i na tym się kończy popis. Nic poza tym.<br><hr>Adrianna
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam jestem motocyklistą i dokładnie tak to widzę jak opisałeś.Komentatorzy napisał(a):Na filmiku KAŻDY z motocyklistów który ma krótki rękaw jest czarny. Grupa kilkudziesięciu Murzynów na motorach? Gang. Jakby mnie napadli gangsterzy też bym uciekał nie patrząc czy ich rozjeżdżam czy nie.<br><hr>Anon<br>Komentatorzy napisał(a):Jedzie sobie facet z żoną i dzieckiem w SUVie i nagle banda motocyklistów (co pod kaskami nie ma nic) zaczyna się wygłupiać. Kierowca chcąc jechać dalej spokojnie zatrąbił na nich by nie podjeżdżali mu pod koła a im się to nie spodobało i zaczęli go wyzywać. Nagle jeden z motocyklistów zahamował z piskiem tak że kierowca SUVa ledwo przed nim się zatrzymał, prawie na jego oponie. Po tym GANG motocyklistów zaczął się do niego rzucać z pretensjami. Facet chcąc ratować rodzinę zaczął uciekać i przez to stratował kilka "skuterków".
Poza tym jak zgraja nie ma przewodnika to tak się pelętają bez potrzeby i szukają zaczepki.<br><hr>AdaśS<br>
Moja żona jak to zobaczyła to tylko powiedziała że dobrze że nie zadaję się takimi półgłówkami.
Przez takich wywrotowców tylko pogłębia się opinia że motocykliści to pod hełmem nie mają głowy tylko próżnię.
Banda idiotów, jak są w grupie to cwaniakują.
Racja, tacy najarani że aż się w połowie pogubili w trasie.<br><hr>KubaK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nikt nie zginął w tym zdarzeniu, motocyklista ma złamaną nogę a facet pozszywaną twarz. Jechał z żoną i dwuletnim dzieciakiem, gdy mu zajechali drogę. Chyba każdy w takiej sytuacji próbował by ratować rodzinę i uciekać z zagrożenia. W między czasie przebili mu oponę.<br><hr>Adzius
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zamknij ryj pedalski masonie! Sam się najpierw zastrzel!<br><hr>RagnarKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł oskarża kierowce, a wina jest po obydwóch stronach.<br><hr>Kostek<br>Komentatorzy napisał(a):I Brawa dla tego Land Rovera tak samo bym zrobił staranował bym wszystkie motory a jak bym miał broń to bym dupków po wystrzelał na tych motorach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>mietek <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie dziwne jest tylko to czemu stuknął tego pierwszego motocyklistę...Komentatorzy napisał(a):Nikt nie zginął w tym zdarzeniu, motocyklista ma złamaną nogę a facet pozszywaną twarz. Jechał z żoną i dwuletnim dzieciakiem, gdy mu zajechali drogę. Chyba każdy w takiej sytuacji próbował by ratować rodzinę i uciekać z zagrożenia. W między czasie przebili mu oponę.<br><hr>Adzius<br>
No fakt zajechał mu drogę i co z tego? Wczoraj wracając do domu widzę sytuację: gość z pasa prosto chce skręcić w lewo, ludzie za nim stoją i trąbią, ale jakoś nikt nie walnie mu zderzak ani nawet nie wysiądzie żeby mu przez okno "wytłumaczyć"...
A tu chyba mamy do czynienia z tym wszechobecnym amerykańskim strachem i ograniczeniem wolności...
Nie można było na 911 zadzwonić?
Dobrze że nie mieli broni, bo by się powystrzelali...<br><hr>etwesh
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I się zaczęła gównoburza
Nie wiadomo na pewno co było przed filmikiem (po za Wielkim Wybuchem, dinozaurami etc.), widać jedynie jakąś akcję bez kontekstu. Ktoś komuś coś i się zaczęło. Jak wiadomo - jazda w grupie powoduje że myślenie jednostki zamienia się w zbiorowe a co za tym idzie jakikolwiek problem tylko czeka na większa katastrofę. Nie wiadomo jak było, po co pieprzyć kocopoły?<br><hr>pawulon182

Nie wiadomo na pewno co było przed filmikiem (po za Wielkim Wybuchem, dinozaurami etc.), widać jedynie jakąś akcję bez kontekstu. Ktoś komuś coś i się zaczęło. Jak wiadomo - jazda w grupie powoduje że myślenie jednostki zamienia się w zbiorowe a co za tym idzie jakikolwiek problem tylko czeka na większa katastrofę. Nie wiadomo jak było, po co pieprzyć kocopoły?<br><hr>pawulon182
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytając większość komentarzy uspokajam się że na szczęście jest sporo ludzi myślących, którzy mimo iż jeżdżą na motocyklach są w stanie ocenić tą sytuację bardziej obiektywnie. Zauważyłem też że "ludzie" którzy nie mają nic do zarzucenia motocyklistom nie stosują argumentów, tylko wyzwiska i agresję słowną.<br><hr>Ramirez
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości