Przeróbka lampy na soczewki, ringi, LED, Audi Style
			 • Strona 1 z 1

Przeróbka lampy na soczewki, ringi, LED, Audi Style
Postanowiłem przerobić lampę z CBR 1000 RR SC59 na soczewki bi-xenon + ringi CCFL + LED. 
Chciałbym uzyskać efekt jak na zdjęciu:
Czy ktoś wie, kto wykonuje takie przeróbki? (poza użytkownikiem OertzenR z Allegro)
Druga kwestia to czy w ogóle jest możliwe zrobienie kierunkowskazów Audi Style?

Chodzi o te obrysówki (paski) LED na zdjęciu w rogach lampy. Chodzi mi o rozwiązanie:
Jeżeli jadę normalnie to obrysówki się palą na biało. Jeżeli włączam kierunkowskaz (w zależności od strony) to LEDy zmieniają kolor na pomarańczowy i zaczynają mrugać. Jeżeli wyłączę kierunkowskaz to LEDy powracają na kolor biały.
Ktoś w ogóle bawił się w takie przeróbki?
Pozdrawiam.

Chciałbym uzyskać efekt jak na zdjęciu:
Czy ktoś wie, kto wykonuje takie przeróbki? (poza użytkownikiem OertzenR z Allegro)
Druga kwestia to czy w ogóle jest możliwe zrobienie kierunkowskazów Audi Style?
Chodzi o te obrysówki (paski) LED na zdjęciu w rogach lampy. Chodzi mi o rozwiązanie:
Jeżeli jadę normalnie to obrysówki się palą na biało. Jeżeli włączam kierunkowskaz (w zależności od strony) to LEDy zmieniają kolor na pomarańczowy i zaczynają mrugać. Jeżeli wyłączę kierunkowskaz to LEDy powracają na kolor biały.
Ktoś w ogóle bawił się w takie przeróbki?
Pozdrawiam.
- 

Kirgeron - Świeżak

Jak chcesz dobrze to zlec to  sickhids.com a tu masz jego video z tej wlasnie przerobki 
 http://www.youtube.com/watch?v=3hidzqyfBNU
				Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
			- 

rosiboj - Moderator

WItam, 
Odnawiam Pytanie Czy ktoś jeszcze robi takie modyfikacje poza użytkownikiem OertzenR?
pozdrawiam

Odnawiam Pytanie Czy ktoś jeszcze robi takie modyfikacje poza użytkownikiem OertzenR?
pozdrawiam
- scorpio1000
 - Świeżak

• Strona 1 z 1

Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości