1123
Angler napisał(a):senekkorzenna oczywiście wersja pierwsza bez ostrzeżenia.
bober3 raczej nie mają, nie potrzebują. U jeleni cały akt płciowy niekiedy ogranicza się do jednego "pchnięcia".
Boję się spytać skąd Ty to wiesz

<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
Angler mam 2 kule i nie zawaham się ich użyć także bez nerwów.
Swoją drogą zakochałem się w zdjęciach z S4.
ASR to jest to rondo co mówiłeś, że takie cyrki się dzieją?
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw, ... 52188.html
Swoją drogą zakochałem się w zdjęciach z S4.
ASR to jest to rondo co mówiłeś, że takie cyrki się dzieją?
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw, ... 52188.html
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):Prahistorycznych czasach i do tego zamierzchłych używano jeleni w czasie rykowiska do rżnięcia drzew na deski.
Robiono to w ten sposób że łapano 5 lań wiązano razem i stawiano przy ściętych pniach drzew.
Jeleń w zapale rżnąć łanie a tak się rozpędził że potem nie mógł przestać i zerżną pniaki na równe deski dwu calowe.![]()
Ja tego nie widziałem ale najstarsi górale podobno tak
Wszystko się zgadza, zapomniałeś tylko dodać, że potem heblował te dechy jęzorem

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Wlazłem właśnie na forum, żeby wkleić tego linka a Vergon mnie uprzedził. Tym razem tragedia - kierowca nie żyje. No i winić nie ma kogo, co prawda GDDKiA mówi że nie ma szans na zmiany, ale co tam zrobić? Góry nie przekopią a na obwodnice nie ma kasy. Czyli winne ministerstwo = rząd...
Na TVN24 chyba nie ma wideo
http://www.wykop.pl/link/1638876/wypade ... 3-klodzko/
W sumie dobrze wiedzieć, że jest tam kamera. Parę razy zdarzyło mi się zignorować znak nakazu jazdy w prawo w tym miejscu

Na TVN24 chyba nie ma wideo
http://www.wykop.pl/link/1638876/wypade ... 3-klodzko/
W sumie dobrze wiedzieć, że jest tam kamera. Parę razy zdarzyło mi się zignorować znak nakazu jazdy w prawo w tym miejscu

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Na jesieni 2012 TIR po staranowaniu ronda wpadł na podwórko i skasował tam trzy osobówki - na szczęście puste. Tym razem niewiele brakło żeby ściągnął z ronda kogoś ze sobą... Pewnie jeszcze w tym roku taki wyczyn się powtórzy
-
ASR1927 - Moderator
Mam podobny temat w okolicy, obwodnica Puław i zjazd na Z.A. Mamy kilka kilometrów względnie prostej drogi, żeby po nich natrafić na zakręt, na którym jest ograniczenie do 40km/h, co lepsze na zakręt wpada się kompletnie znienacka bo widać go dopiero po przejechaniu wiaduktu kolejowego, gdzie na wyhamowanie zostaje może 40-50m, co lepsze, sam zakręt jest na dość nietęgim nasypie, za barierkami jest dobre 4m w dół. Ogólnie latarni na wysepce nie naprawiają, barierki też mimo systematycznej wymiany, wyglądają jak psu z gardła wyjęte. Tego lata tylko leżały na nim ze dwie ciężarówki, w zimie praktycznie co kilka dni ktoś ląduje na dole. Ale czy ktoś coś z tym zrobi? No nie bo przecież od 2010r bodajże, budują drugi etap obwodnicy, szkoda że tylko jadaczkami i na papierze
.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Wiecie co wam powiem? Ludzie, którzy noszą białe kaski (na wzór białych kasków drogówki), noszą odblaskowe szelki z napisem "Polska" (na wzór policyjnych szelek z napisem "Policja") i trzymają w ręku smartfona (na wzór policjantów trzymających w ręce bloczek mandatów), stojący za zakrętem w terenie zabudowanym (1 dom na 800 metrów) powinno się izolować od społeczeństwa. Mało przez takiego zawału nie dostałem jadąc dosyć turystycznie 

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 jechał byś przepisowo, to byś się nie obawiał. Chociaż to to jest i tak nic. Droga z Rawicza do Gostynia, jest od 2-óch czy 3-ech lat remontowana na odcinku Jagodnia-Gostyń. Przez cały zeszły rok, na odcinku 14km (z Jagodni do Krobi) obowiązywało 40km/h. Droga między polami, po drodze 2 wioski tylko.
-
Angler - Bywalec
A ja się zastanawiam czy w Polsce obowiązuje jeszcze podstawówka ( gdzie de facto powinno się uczyć czytać) Wchodzi na forum taki jednopostowiec i wali byle gdzie temat nie pacząc nawet już nie na opis działu ale na nazwę chociażby..
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
-
Walenty - Moderator
Angler napisał(a):ASR1927 jechał byś przepisowo, to byś się nie obawiał. Chociaż to to jest i tak nic. Droga z Rawicza do Gostynia, jest od 2-óch czy 3-ech lat remontowana na odcinku Jagodnia-Gostyń. Przez cały zeszły rok, na odcinku 14km (z Jagodni do Krobi) obowiązywało 40km/h. Droga między polami, po drodze 2 wioski tylko.
Pan przepisowy się znalazł

170km nawinięte i jest cholernie zimno

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Wiecie co wam powiem? Ludzie, którzy noszą białe kaski (na wzór białych kasków drogówki), noszą odblaskowe szelki z napisem "Polska" (na wzór policyjnych szelek z napisem "Policja") i trzymają w ręku smartfona (na wzór policjantów trzymających w ręce bloczek mandatów), stojący za zakrętem w terenie zabudowanym (1 dom na 800 metrów) powinno się izolować od społeczeństwa. Mało przez takiego zawału nie dostałem jadąc dosyć turystycznie
Ja sie zgadzam. Do wiezienia ich za stresowanie spoleczenstwa.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Wesele, jakże wyjątkowy dzień w życiu każdego...
Dzisiaj spotkałem dwa orszaki, przy każdym ból dupy. W pierwszym przypadku fiat grande punto (zbieżność nieprzypadkowa) eskortował z niebieskim kogutem na dachu ślubne bmw x6. Czy migające światełko sprawia, że jest jakoś wyjątkowiej? Tylko marzyłem, żeby się na radiowóz nadziali. Wesele, nie festyn...
I drugi przypadek, z 1km prostej drogi, a na niej z 15 aut stojących na jezdni. W pierwszej chwili nie wiem co się dzieje (może dojadę do nich? Może wyprzedzę?). Kiedy tak dojeżdżam okazuje się, a jakże, weselnicy w dupe kopani. Zero kierunkowskazów, zero awaryjnych, nic. Stoją jak widły w gnoju. Jeszcze dobrze, że miły pan raczył zamknąć wrota w mercedesie, bo bym musiał poboczem mijać.
Jak się żenię, to w ten dzień na pewno wszystko będzie zgodnie z planem i nikt nikomu w bagażnik nie wjedzie ani nic z tych rzeczy, można głowę w kościele zostawić.
Ja rozumiem, że młoda para może być nieco podekscytowana, ale żeby cały orszak zachowywał się jak owce na hali?
Dzisiaj spotkałem dwa orszaki, przy każdym ból dupy. W pierwszym przypadku fiat grande punto (zbieżność nieprzypadkowa) eskortował z niebieskim kogutem na dachu ślubne bmw x6. Czy migające światełko sprawia, że jest jakoś wyjątkowiej? Tylko marzyłem, żeby się na radiowóz nadziali. Wesele, nie festyn...
I drugi przypadek, z 1km prostej drogi, a na niej z 15 aut stojących na jezdni. W pierwszej chwili nie wiem co się dzieje (może dojadę do nich? Może wyprzedzę?). Kiedy tak dojeżdżam okazuje się, a jakże, weselnicy w dupe kopani. Zero kierunkowskazów, zero awaryjnych, nic. Stoją jak widły w gnoju. Jeszcze dobrze, że miły pan raczył zamknąć wrota w mercedesie, bo bym musiał poboczem mijać.
Jak się żenię, to w ten dzień na pewno wszystko będzie zgodnie z planem i nikt nikomu w bagażnik nie wjedzie ani nic z tych rzeczy, można głowę w kościele zostawić.
Ja rozumiem, że młoda para może być nieco podekscytowana, ale żeby cały orszak zachowywał się jak owce na hali?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Ale właśnie, to nie była weselna blokada, bo to bym zrozumiał.
Stali na jezdni blokując pas i tyle. I nie wiesz, czy to wypadek, czy coś, bo nie ma mowy żeby kierunek prawy wrzucić.
I żeby nie było, ja jestem dość wyrozumiały, jazda na suwak, "proszę-dziękuję". Jeszcze wyjdzie, że gbur ze mnie ^^
Stali na jezdni blokując pas i tyle. I nie wiesz, czy to wypadek, czy coś, bo nie ma mowy żeby kierunek prawy wrzucić.
I żeby nie było, ja jestem dość wyrozumiały, jazda na suwak, "proszę-dziękuję". Jeszcze wyjdzie, że gbur ze mnie ^^
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości