[Aktualności] Ekstremalne chamstwo w Rosji
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Niesamowicie trafna diagnoza. Dorosly sie znalazl. I do tego jaki dojrzaly.<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Aż ręce opadają, Kierowca puszki ma za swoje, pierwsze zajechał drogę motocykliście.. a Motocyklista jechał spokojnie.. później jedzie środkiem Ulicy.. Widać też jak Kierowcy puszek patrzą w lusterka.. Jak by mi tak jebnął gościu puszką w moto, stracił by wszystkie zęby w mordce ! Na miejscu tego motocyklisty wybił bym mu szybę i strzelił prosto w zęby aby je zgubił.. Widać jeszcze że Kierowca Forda walnął także w samochód obok.. Za nim będziesz mnie hejtował.. przemyśl to co ci napisałem.. i Zabierz się do pracy .. zapewne 10% ludzi tutaj jeździ Puszką.. i zaraz będzie mnie tu hejtował. Ale wasze hejty mnie *** obchodzą Gimbusy ! LwG dla kumatych Braci !! <br><hr>GreenZX10R<br>Komentatorzy napisał(a):Bratem to goryla mozesz nazywac, a nie motocykliste.<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):Weź człowieku wyjdź lepiej na Podwórko, Bo pewnie masz 13-15 lat i hejtujesz ludzi z Pasją Gimbusie. Pozdro ! <br><hr>BartekR1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przecież on napisał, że motocyklista to debil, w domyśle TEN motocyklista z filmiku, a nie każdy motocyklista.<br><hr>zuziaKomentatorzy napisał(a):Motocyklista debil. Nie dość że facet w aucie mógł go wielokrotnie na drodze skasować, to jeszcze nie zrobił w sumie nic złego, poza nieustąpieniem z pasa jaśnie panu motocykliście.
Także pamiętajcie dzieci, żeby w czasie ataku najpierw pokryć swoje tyły.
A szyby wybija się pałką albo cegłą a nie rękoma. Ale tylko wtedy gdy puszkarz specjalnie coś robi. Inaczej chamstwo i dresiarstwo!<br><hr>fastviper<br>Komentatorzy napisał(a):Czemu twierdzisz że Motocyklista to Debil ? Dużo ludzi wrzuca Wszystkich motocyklistów do jednego worka.. ale to nie znaczy że inni motocykliści są tacy Sami... Pewnie jesteś Puszkarzem i Nienawidzisz Motocyklistów .. Ale to ludzi z Pasją i robią to z tą Pasją, Oni się Szanują. Kierowcy Puszek przeklinają na Siebie... nie nienawidzą się.. Taka jest prawda o Kierowcach Puszek.. Myślą że jak jadą puszką 5 razy większą od Motocykla są lepsi.. Jak byś przejechał się na Motocyklu, wątpie że byś jechał 70 km/h po Autostradzie, tylko pewnie byś zapierdalał ponad 130 km/h.. Tak jestem Motocyklistą, ale na Ulicy szanuje wszystkich.. ale takie typy w BMW którzy zajeżdżają drogi i wychodzą w 5 z auta mnie wkurwiają ! Pozdro dla Kumatych ! <br><hr>GreenZX10R<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytanie ze zrozumieniem sie klania. fastviper wcale nie generalizuje.<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Motocyklista debil. Nie dość że facet w aucie mógł go wielokrotnie na drodze skasować, to jeszcze nie zrobił w sumie nic złego, poza nieustąpieniem z pasa jaśnie panu motocykliście.
A szyby wybija się pałką albo cegłą a nie rękoma. Ale tylko wtedy gdy puszkarz specjalnie coś robi. Inaczej chamstwo i dresiarstwo!<br><hr>fastviper<br>Komentatorzy napisał(a):Czemu twierdzisz że Motocyklista to Debil ? Dużo ludzi wrzuca Wszystkich motocyklistów do jednego worka.. ale to nie znaczy że inni motocykliści są tacy Sami... Pewnie jesteś Puszkarzem i Nienawidzisz Motocyklistów .. Ale to ludzi z Pasją i robią to z tą Pasją, Oni się Szanują. Kierowcy Puszek przeklinają na Siebie... nie nienawidzą się.. Taka jest prawda o Kierowcach Puszek.. Myślą że jak jadą puszką 5 razy większą od Motocykla są lepsi.. Jak byś przejechał się na Motocyklu, wątpie że byś jechał 70 km/h po Autostradzie, tylko pewnie byś zapierdalał ponad 130 km/h.. Tak jestem Motocyklistą, ale na Ulicy szanuje wszystkich.. ale takie typy w BMW którzy zajeżdżają drogi i wychodzą w 5 z auta mnie wkurwiają ! Pozdro dla Kumatych ! <br><hr>GreenZX10R<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hahaha... Dobre to! Kierowca samochodu miał prawo poczuć się zagrożony. Próbował uciec, nie udało się. Poobijał mu debil auto i najwyraźniej miał ochotę na więcej.... i się przeliczył. Następnym razem się zastanowi i rozważy rozkład sił..<br><hr>Bumellit
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
moim zdaniem kierowca fiesty prawidłowo skasował idiotę na motocyklu. motocyklista na cwaniaka urwał puszce lusterko co widać na zmontowanym filmie. 1:58 jest przeskok, w którym kierowca samochodu odjeżdża bez lusterka. 1:54 jeszcze to lusterko jest. puenta jest taka, że kierowca fiesty odegrał się na motocykliście za urwane lusterko. pokój.<br><hr>MikaKomentatorzy napisał(a):Hahaha... Dobre to! Kierowca samochodu miał prawo poczuć się zagrożony. Próbował uciec, nie udało się. Poobijał mu debil auto i najwyraźniej miał ochotę na więcej.... i się przeliczył. Następnym razem się zastanowi i rozważy rozkład sił..<br><hr>Bumellit<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zarzucasz, że wrzuca wszystkich motocyklistów do jednego wora. Sam to robisz z kierowcami BMW. Hipokryta...<br><hr>...Komentatorzy napisał(a):Motocyklista debil. Nie dość że facet w aucie mógł go wielokrotnie na drodze skasować, to jeszcze nie zrobił w sumie nic złego, poza nieustąpieniem z pasa jaśnie panu motocykliście.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja na początku bym wyluzował, jeździ tyle debili na mieście, że bym tą fieste zwyczajnie wyprzedził i byłoby z bani. A druga akcja, upierdolenie lusterka to ewidentny akt wandalizmu, zaś cofnięcie z impetem na motocykl można naciągnąć pod kolizje, gdyż "wbił nie ten bieg"
<br><hr>maniek90

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze zrobił temu chamowi na motocyklu.... Wyjątkowy debil i bandyta. Wstyd mi za takich, pózniej tak na mnie patrzą kierowcy samochodów.... Jeszcze powinien wsiąść i kopnac go w d......<br><hr>Zx6r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ta ok każdy ma inny harakter ale postaw się w sytuacjii motocyklisty zajechał 2 razy mu droge myśl co piszesz<br><hr>xxxKomentatorzy napisał(a):Dobrze zrobił temu chamowi na motocyklu.... Wyjątkowy debil i bandyta. Wstyd mi za takich, pózniej tak na mnie patrzą kierowcy samochodów.... Jeszcze powinien wsiąść i kopnac go w d......<br><hr>Zx6r<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fiesta SPRITE - moto PRAGNIENIE i tyle. Jak nie jesteś pewny zwycięstwa nie idź na wojnę. Gdyby mnie coś takiego spotkało zrobiłbym dokładnie tak samo. Jeśli w wyniku zagapienia zajadę komuś drogę lub popełnię inny błąd staram się tego kogoś wyraźnie przeprosić. Jeśli mimo to, goni mnie banda agresywnych debili, bronie się tym, co mam pod ręką, przecież nie dam się obić komuś, kto jest po prostu słabszy.<br><hr>buu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na podsumowanie tej historyjki do głowy przychodzi mi tylko piosenka Lady Pank:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ur5w0FkmObw" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=ur5w0FkmObw</a><br><hr>iAndrzej
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ur5w0FkmObw" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=ur5w0FkmObw</a><br><hr>iAndrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości