Suzuki Hayabusa gsx 1300
• Strona 1 z 1
Suzuki Hayabusa gsx 1300
Witam mam 20 lat i marze aby nabyc to moto . Wczesniej jezdzilem tylko na 80ccm i na 125ccm. Wiem,ze haya jest dla dojrzalych i profesjonalnych motocyklistów ale ja moze nie jestem profesjonalny jeszcze ale rozsadny i na pewno nie bede sie popisywal ani jechal szybciej niz to konieczne wiec prosze nie pisac " To nie motor dla Ciebie dziecko" . Chce wziąć moto na raty w komisie stoi za 15tys . Tylko jak to z tymi komisami ? Pewnie haya warta 10tys a te 5 to koszty sprowadzenia no i zarobek?
Zarezerowałem juz ją ale postanowilem jeszcze napisac tu . Oto link do niej:
http://otomoto.pl/suzuki-hayabusa-gsx13 ... 62977.html
Wiem,ze do nauki jazdy wiekszym moto najlepiej jakas 500 ale to moja decyzja,od dzieciaka chcialem hayabuse i tak jak mowie,nie zamierzam jechac lepiej niz sie czuje. Co myslicie o niej?
Nigdzie indziej nie dostane w ratach chyba,a nie chce wydawac wiecej jak 15-16 tys .
Zarezerowałem juz ją ale postanowilem jeszcze napisac tu . Oto link do niej:
http://otomoto.pl/suzuki-hayabusa-gsx13 ... 62977.html
Wiem,ze do nauki jazdy wiekszym moto najlepiej jakas 500 ale to moja decyzja,od dzieciaka chcialem hayabuse i tak jak mowie,nie zamierzam jechac lepiej niz sie czuje. Co myslicie o niej?
Nigdzie indziej nie dostane w ratach chyba,a nie chce wydawac wiecej jak 15-16 tys .
- mlody666
- Świeżak
Po co pytasz skoro zdezydowales? Mam nadzieje, ze posiadasz odpowiednia wiedze potrzebna do posiadania takiego motocykle. Odbyles jakies kursy doszkalajace, przeczytales kilka ksiazek o tematyce motocyklowej czy chociazby jakis tam "wywiad z trupem" ?
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Jeszcze nie zdecydowałem dopiero zaklepałem ta haye. Chodzi mi o to czy warto brac z komisu i za take pieniadze? Bo jak mam splacac 500zl miesiecznie to nie chce jeszcze ciagle jej naprawiac. Poczytalem troche i dlugo sie zastanawialem. Mam nadzieje,ze sobie poradze jak nie to najwyzej sprzedam nie wiem ..
- mlody666
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości