[Aktualności] Linka w lesie - kolejna pułapka na...
Ale tez polski narod ma w d*** innych, ma w d*** zakazy (po cos chyba sa zakazy wjazdu do lasu). Ma w d***, ze rozjezdzona sciezka nie da sie chodzic, ma w d***, ze ryk jego silnika ploszy zwierzeta i ludzi w promieniu kilometra. Wazne, ze sobie pojezdzil i realizuje swoja "pasje".<br><hr>PrzemekKomentatorzy napisał(a):polski naród zawistny bo sam nie ma taka mentalność <br><hr>crosss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kuba rozprowacz tez lubiał mordować, czyli mamy go wg twoich kryteriów tolefować?<br><hr>24523Komentatorzy napisał(a):*** przecież motocykle quady i inne są po to żeby jeździć a tak poza tym ludzie jeżdżą bo to lubią i powinniście to zrozumiec i tolerować ... <br><hr>tobcio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem autorem tego filmiku, aby rozwiać wszelkie wątpliwości dodam że, to jest w środku lasu, z dala od domów, nie ma żadnych ścieżek rowerowych itp. Są to tereny bagienne i można się tam dostać tylko autem terenowym lub quadem, dobry "krosista" też pojeździ.. Czytając wypowiedzi niektórych forumowiczów brakuje mi słów i można policzyć wypowiedzi IDIOTÓW, które popierają rozkładanie linek, z ZAZDROŚCI??? Nie macie hobby? Pieniędzy aby je realizować? Może zazdrościcie innym umiejętności i pasji? Skoro tak to macie problem ze sobą..! Na koniec dodam, że rozkładanie takich linek jest podciągane pod zarzut usiłowania zabójstwa.
Aaa i jeszcze jedno, zlape tego po*ebańca to ma przejażdżkę za samochodem po tych bagnach ZAWIĄZANY ZA SWOJĄ LINKĘ...<br><hr>Baart
Aaa i jeszcze jedno, zlape tego po*ebańca to ma przejażdżkę za samochodem po tych bagnach ZAWIĄZANY ZA SWOJĄ LINKĘ...<br><hr>Baart
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
100% racji Irek. Pozdrawiam<br><hr>PrzemekKomentatorzy napisał(a):Zastanowiliście się, "młodzi, wykształceni z wielkich ośrodków", po co ludzie porobili te drogi?
Żeby móc dojechać do pracy w polu czy w lesie, z której to pracy żyją i muszą wyżywić swoje rodziny.
Po takiej waszej zabawie ktoś musi spędzić kilka dni na naprawianiu drogi. Skoro wy macie w d***, co robicie innym ludziom to się nie dziwcie, że oni mają tam również to, co się stanie z waszymi pustymi łbami po wjechaniu na taką linkę.
<br><hr>IrekW<br>Komentatorzy napisał(a):hahaah dobreee
zapweniam Cię że jeśli ktoś żyje z pracy w polu czy w lesie to porusza sie po takiej drodze takim sprzętem że koleina po motorze jest mu totalnie obojętna, wiesz jak wygląda droga po przejechaniu 10 tonowego ciągnika? <br><hr>abandone<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba się za dużo Discovery naoglądałeś młody człowieku. 99% ludzi na wsi nie dysponuję 10-tonowymi ciągnikami. Kilka razy musiałem naprawiać drogę i zapewniam, że nie jest to miła praca. Ale co o tym może wiedzieć gówniarzeria, która się w weekend z "korpo" wyrwie, żeby "wieśniakom" drogi porozjeżdżać.<br><hr>IrekW<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
UCZEPILIŚCIE SIĘ PIENIĘDZY A DO ZUPEŁNIE NIE O PIENIĄDZE CHODZI. NAPRAWDĘ MI ŻAL JAK CZYTAM WYPOWIEDZI GDZIE JEST MOWA O PIENIĄDZACH W KONTEKŚCIE BRAKU POSZANOWANIA DLA ŻYCIA CZŁOWIEKA I DLA NATURY. JAK TRZEBA BYĆ PUSTYM??<br><hr>RUGBYKomentatorzy napisał(a):Jestem autorem tego filmiku, aby rozwiać wszelkie wątpliwości dodam że, to jest w środku lasu, z dala od domów, nie ma żadnych ścieżek rowerowych itp. Są to tereny bagienne i można się tam dostać tylko autem terenowym lub quadem, dobry "krosista" też pojeździ.. Czytając wypowiedzi niektórych forumowiczów brakuje mi słów i można policzyć wypowiedzi IDIOTÓW, które popierają rozkładanie linek, z ZAZDROŚCI??? Nie macie hobby? Pieniędzy aby je realizować? Może zazdrościcie innym umiejętności i pasji? Skoro tak to macie problem ze sobą..! Na koniec dodam, że rozkładanie takich linek jest podciągane pod zarzut usiłowania zabójstwa.
Aaa i jeszcze jedno, zlape tego po*ebańca to ma przejażdżkę za samochodem po tych bagnach ZAWIĄZANY ZA SWOJĄ LINKĘ...<br><hr>Baart<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a las jest po to zeby isc do neigo i odpoczac od huku silnikow i wydechow, powinienes to zrozumiec i tolreowac pacanie<br><hr>takaprawdaKomentatorzy napisał(a):*** przecież motocykle quady i inne są po to żeby jeździć a tak poza tym ludzie jeżdżą bo to lubią i powinniście to zrozumiec i tolerować ... <br><hr>tobcio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
KOLEJNY - "pozdro dla kumatych". Ewentualnie "tak samo myślących". Jak ktoś ma inne zdanie to kumaty nie jest??? A może właśnie jest bardziej kumaty. Nie ma to jak być zakochanym w sobie. Odnośnie torów - to, że w lesie jest zrobiony tor zazwyczaj nie ma związku z jego legalnością i nie chodzi o te kilkaset m2 po których jeździmy tylko o kilkadziesiąt km2 na których nas słychać.<br><hr>RUGBYKomentatorzy napisał(a):Ludzie *** gdzie wy żyjecie, czy rozwala wam ktoś cały las ? Nie, jak ktoś jeździ jest to przeważnie droga od swojego domu do jakiegoś toru w lesie oczywiście prawie zawsze legalnego (klubowego) a jakieś skurwiele co im przeszkadza że 1 km drogi ktoś zryje zakładają linki... Niech się jebną w te puste łuby, lasy są duże i co jak jest tor w lesie to mają sobie krosa na plecach przynieść??? Jak się nie znacie to się nie odzywać. Pozdro dla kumatych.<br><hr>Ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak bym spotkał taka linkę w lesie to zaraz wracam po pile motorowa do domu i wycinam drzewa do których przywiązane są linki i wtedy się naucza żeby nie wieszać... <br><hr>brp800
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PUSTYM to jest typ, który ma wszystko w d*** i nie zdaje sobie sprawy, że może kogoś zabić...<br><hr>BaartKomentatorzy napisał(a):Jestem autorem tego filmiku, aby rozwiać wszelkie wątpliwości dodam że, to jest w środku lasu, z dala od domów, nie ma żadnych ścieżek rowerowych itp. Są to tereny bagienne i można się tam dostać tylko autem terenowym lub quadem, dobry "krosista" też pojeździ.. Czytając wypowiedzi niektórych forumowiczów brakuje mi słów i można policzyć wypowiedzi IDIOTÓW, które popierają rozkładanie linek, z ZAZDROŚCI??? Nie macie hobby? Pieniędzy aby je realizować? Może zazdrościcie innym umiejętności i pasji? Skoro tak to macie problem ze sobą..! Na koniec dodam, że rozkładanie takich linek jest podciągane pod zarzut usiłowania zabójstwa.
Aaa i jeszcze jedno, zlape tego po*ebańca to ma przejażdżkę za samochodem po tych bagnach ZAWIĄZANY ZA SWOJĄ LINKĘ...<br><hr>Baart<br>Komentatorzy napisał(a):UCZEPILIŚCIE SIĘ PIENIĘDZY A DO ZUPEŁNIE NIE O PIENIĄDZE CHODZI. NAPRAWDĘ MI ŻAL JAK CZYTAM WYPOWIEDZI GDZIE JEST MOWA O PIENIĄDZACH W KONTEKŚCIE BRAKU POSZANOWANIA DLA ŻYCIA CZŁOWIEKA I DLA NATURY. JAK TRZEBA BYĆ PUSTYM??<br><hr>RUGBY<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I z tym argumentem żaden inny zwolennik startu nie ma! Ktokolwiek myśli, że mordując/uszkadzając innego człeka robi dobrze sobie czy naturze nie różni się niczym od Mansona czy fikcyjnego Lectera. To jest zaplanowane MORDERSTWO!!<br><hr>S|BKomentatorzy napisał(a):Naprawdę jesteście tak zapatrzeni w siebie? Bo pasja bo to wspaniałe, niech sobie pojeżdżą. Ale kij z tym że przy okazji rozwalą na cały następny rok drogę w lesie, przepłoszą zwierzęta, ludzi, może kogoś potrącą (najczęściej można o tym usłyszeć w lecie). To jest LAS, tu mieszkać dzikie ZWIERZĘTA, po lesie się też chodzi. A tekst "chodzi to se możesz po chodniku" to sobie wsadźcie tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę bo "jeździć crossem albo innym gównem to możesz sobie na trasie" która nie będzie po prostu ścieżką w lesie.
<br><hr>Airsoftowiec<br>Komentatorzy napisał(a):Mimo niewątpliwej słuszności Twoich argumentów, mordowanie ludzi wciąż nie jest właściwym sposobem na ochronę lasu.<br><hr>Max<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WŁAŚNIE TO JEST PRZYKŁAD SIEDZENIA I PISANIA GŁUPOT: Z TWOJEJ LOGIKI WYNIKA, ŻE W OFFROAD BAWIĄ SIĘ LUDZIE Z KASĄ ( I TY DO TAKICH NALEŻYSZKomentatorzy napisał(a):Ciekaw jestem co za idiota chodzi z dziećmi po takich błotnistych drogach. Piszecie bzdury żeby rozwieszać linki które mogą uszkodzić, a nawet zabić. Nie stać Was na takie hobby dlatego tak piszecie oszołomy. Tak wiem lepiej się naćpać, albo nachlać, posiedzieć przed kompem i pisać głupoty. <br><hr>Mifek <br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To już nie pustota - tylko idiota, albo socjopata.<br><hr>RUGBYKomentatorzy napisał(a):Jestem autorem tego filmiku, aby rozwiać wszelkie wątpliwości dodam że, to jest w środku lasu, z dala od domów, nie ma żadnych ścieżek rowerowych itp. Są to tereny bagienne i można się tam dostać tylko autem terenowym lub quadem, dobry "krosista" też pojeździ.. Czytając wypowiedzi niektórych forumowiczów brakuje mi słów i można policzyć wypowiedzi IDIOTÓW, które popierają rozkładanie linek, z ZAZDROŚCI??? Nie macie hobby? Pieniędzy aby je realizować? Może zazdrościcie innym umiejętności i pasji? Skoro tak to macie problem ze sobą..! Na koniec dodam, że rozkładanie takich linek jest podciągane pod zarzut usiłowania zabójstwa.
Aaa i jeszcze jedno, zlape tego po*ebańca to ma przejażdżkę za samochodem po tych bagnach ZAWIĄZANY ZA SWOJĄ LINKĘ...<br><hr>Baart<br>Komentatorzy napisał(a):UCZEPILIŚCIE SIĘ PIENIĘDZY A DO ZUPEŁNIE NIE O PIENIĄDZE CHODZI. NAPRAWDĘ MI ŻAL JAK CZYTAM WYPOWIEDZI GDZIE JEST MOWA O PIENIĄDZACH W KONTEKŚCIE BRAKU POSZANOWANIA DLA ŻYCIA CZŁOWIEKA I DLA NATURY. JAK TRZEBA BYĆ PUSTYM??<br><hr>RUGBY<br>Komentatorzy napisał(a):PUSTYM to jest typ, który ma wszystko w d*** i nie zdaje sobie sprawy, że może kogoś zabić...<br><hr>Baart<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Quady i motocykle są właśnie po to a lasy i parki po to nie są. PROSTE prawda? Tylko dlaczego rozumiesz tylko pierwszą część??<br><hr>AAKomentatorzy napisał(a):*** przecież motocykle quady i inne są po to żeby jeździć a tak poza tym ludzie jeżdżą bo to lubią i powinniście to zrozumiec i tolerować ... <br><hr>tobcio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jesteś "genialny". W sumie może lepiej las podpalić - nie będzie do czego wiązać i będzie duuuużo miejsca do jeżdżenia<br><hr>AsaKomentatorzy napisał(a):jak bym spotkał taka linkę w lesie to zaraz wracam po pile motorowa do domu i wycinam drzewa do których przywiązane są linki i wtedy się naucza żeby nie wieszać... <br><hr>brp800<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chodzi się po chodniku - jeździ po drodze. Sam sobie strzał w kolano zrobiłeś<br><hr>torKomentatorzy napisał(a):Do lasu na motocyklach i quadach?????myśląże ok jest, plosza zwierzeta ,pieszych, niszcza przyrode ,zaklocaja spokoj,hałasują. po lesie chodzi sie pieszo, nie dziwie sie ludziom ze sie wkur***ą , mnie samą tez o mały włos nie rozjechali, a na moich oczach przejechali po wygrzewajacym się chronionym wężu. <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):ty co masz problem ? to nie czytaj a nie walisz fleki:)
chodzi to se możesz po chodniku:)
nie podoba sie to nie czytaj proste<br><hr>motocross yz 125 <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wystarczy wyciąć 2 drzewa ... nic więcej <br><hr>brp800Komentatorzy napisał(a):jak bym spotkał taka linkę w lesie to zaraz wracam po pile motorowa do domu i wycinam drzewa do których przywiązane są linki i wtedy się naucza żeby nie wieszać... <br><hr>brp800<br>Komentatorzy napisał(a):Jesteś "genialny". W sumie może lepiej las podpalić - nie będzie do czego wiązać i będzie duuuużo miejsca do jeżdżenia<br><hr>Asa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytam te komentarze i nie widzę zwolenników rozwieszania linek tylko przeciwników beztroskiego rozpieprzania wszystkiego co dzikie, spokojne i naturalne dla własnej przyjemności.<br><hr>torKomentatorzy napisał(a):Ludzie czy ogłupieliście!!! lepiej szykanujcie Tych którzy wywalają śmieci do lasu niż motocyklistów...... A jestem ciekaw co byście napisali jak ktoś z waszej rodziny wpadł by na taką linkę. <br><hr>jusko90<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A na tych co rozpieprzają lasy i park, robią w nich jazgot,... Jaka masz metodę<br><hr>torKomentatorzy napisał(a):jak bym spotkał taka linkę w lesie to zaraz wracam po pile motorowa do domu i wycinam drzewa do których przywiązane są linki i wtedy się naucza żeby nie wieszać... <br><hr>brp800<br>Komentatorzy napisał(a):Jesteś "genialny". W sumie może lepiej las podpalić - nie będzie do czego wiązać i będzie duuuużo miejsca do jeżdżenia<br><hr>Asa<br>Komentatorzy napisał(a):wystarczy wyciąć 2 drzewa ... nic więcej <br><hr>brp800<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem jak najbardziej za!!!Tylko co do przejażdzki-powiez typa po asfalcie a nie po błocie...Moim skromnym zdaniem na 70% te linki rozstawia leśniczy tudzież jakaś idiota z greenpeace!!!Pozdro Panowie i Panie-którzy kochają upalanie:)<br><hr>DieselKomentatorzy napisał(a):Jestem autorem tego filmiku, aby rozwiać wszelkie wątpliwości dodam że, to jest w środku lasu, z dala od domów, nie ma żadnych ścieżek rowerowych itp. Są to tereny bagienne i można się tam dostać tylko autem terenowym lub quadem, dobry "krosista" też pojeździ.. Czytając wypowiedzi niektórych forumowiczów brakuje mi słów i można policzyć wypowiedzi IDIOTÓW, które popierają rozkładanie linek, z ZAZDROŚCI??? Nie macie hobby? Pieniędzy aby je realizować? Może zazdrościcie innym umiejętności i pasji? Skoro tak to macie problem ze sobą..! Na koniec dodam, że rozkładanie takich linek jest podciągane pod zarzut usiłowania zabójstwa.
Aaa i jeszcze jedno, zlape tego po*ebańca to ma przejażdżkę za samochodem po tych bagnach ZAWIĄZANY ZA SWOJĄ LINKĘ...<br><hr>Baart<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Źle to odebrałeś, albo odebrałeś jak chciałeś. Jeśli jest bezwzględny zakaz wstępu do lasu, to powiedz mi proszę co robią w nim ludzie ? Ktoś rozwiesza te linki dbając niby o środowisko naturalne, a znajduje się w lesie nielegalnie. Według mnie niepotrzebnie się wyzywamy i oskarżamy. Czepiacie się wjazdu do lasu raz w tygodniu, a nie widzicie tych co zaśmiecają lasy. Myślę, że komentarze w tym temacie są bezsensowne bo do niczego dobrego nie prowadzą. Dziękuję Tobie za to że uświadomiłeś mi, że należę do ludzi posiadających kasę hahaha Nawet o tym nie wiedziałem hahaha <br><hr>MifekKomentatorzy napisał(a):Ciekaw jestem co za idiota chodzi z dziećmi po takich błotnistych drogach. Piszecie bzdury żeby rozwieszać linki które mogą uszkodzić, a nawet zabić. Nie stać Was na takie hobby dlatego tak piszecie oszołomy. Tak wiem lepiej się naćpać, albo nachlać, posiedzieć przed kompem i pisać głupoty. <br><hr>Mifek <br>Komentatorzy napisał(a):WŁAŚNIE TO JEST PRZYKŁAD SIEDZENIA I PISANIA GŁUPOT: Z TWOJEJ LOGIKI WYNIKA, ŻE W OFFROAD BAWIĄ SIĘ LUDZIE Z KASĄ ( I TY DO TAKICH NALEŻYSZA JAK KTOŚ JEST PRZECIWKO JEŻDŻENIU NA DZIKO TO JEST BIEDNY I ZGORZKNIAŁY?? ŻAL<br><hr>Zakochany W Sobie Nowobogacki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl