Zobacz wÄ…tek - Dziwna akcja ???????????
NAS Analytics TAG

Dziwna akcja ???????????

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Dziwna akcja ???????????

Postprzez luk841 » 19/6/2007, 11:55

Witam mam kawe ZX-6R z 1998 roku pare tygodni wczesniej mialem szliwa i chyba cos sie zje... bo sie dlawi wokolicach 6 tys obr. wymienilem swiece sprawdzilem pompe paliwa, ustawilem gazniki sprawdzilem mebrany na gaznikch wszystko jest ok, pomyslalem ze to cewki wiec kupilem inne ale uzywane dzisiaj jade je sprawdzic ale mysle ze sa ok bo jakby bylo troche lepiej ale caly czas sie dlawi, mysle ze to moga byc plywaki w gaznikach(nie wiem czy to dobrze napisalem ) ze ktorys sie zawiesil ale dokonca nie wiem na luzie wkreca sie bez problemu tylko z obciazeniem podczas jazdy zaczyna sie dlawic ?????????
Jak ktos wie to prosze o pomoc darujcie sobie glupie kometarze!!!!!!!!
Pozdrawiam.......
luk841
Świeżak

Postprzez musieli » 19/6/2007, 12:10

Czy w Twoim model jest już system doładowania dynamicznego? (takie rureczki we wlocie powietrza pod lampą) Jeśli tak to zobacz czy nie jest rozpięty w okolicach główki ramy.
musieli
Świeżak

Postprzez luk841 » 19/6/2007, 12:19

Mam air-boxy i takie rureczki gumowe ale wczesniej mialem je odpiete i bylo wszystko ok bo byly za krutkie i nie lapay sie albo same sie odpinaly ale moze masz racje podlacze je jakos i sprawdze moze to to ale nie sadze dzieki i pozdrawiam
luk841
Świeżak

Postprzez musieli » 19/6/2007, 14:33

Hehe, podepnij na powrót tak jak było - to standardowy objaw w kawach, jak oś się rozepnie (albo jest niepodpięty) układ doładowania dynamicznego :D
musieli
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê