Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
Rosiboj ten koleÅ› to jakiÅ› totalny kretyn
Krzyczy, stęka. Myślałem że pod koniec filmiku będzie pokazany moment jak dochodzi.
S1000RR to świetny motocykl ale żeby odwalać takie coś to już przegięcie 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
A patrzyłam nawet
ASR podobno Kozubnik miał być całkiem niedostępny już w tym roku, mieli coś burzyć/przebudowywać.

ASR podobno Kozubnik miał być całkiem niedostępny już w tym roku, mieli coś burzyć/przebudowywać.

-
froeverfree - Świeżak
Froeverfree skąd jesteś ze śląska?
-
-
froeverfree - Świeżak
mirekm71 napisał(a):wspolczuje tym, co baby wiecznie im sie ryja na motocykl. Nie ma to jak wrocic z przejazdki do domu na pachnacy, goracy obiad a nawet kolacje
Dokładnie , tam ich miejsce

ASR1927 napisał(a):Małą"reklamę" sobie zrobię:
viewtopic.php?t=86391
Odwiedzacie coś inne działy czy tylko Hydepark?
Nie .
-
amahay - Stały bywalec
W przypadku zakupu opon, pamiętaj, nowa opona posiada warstwę ochronną, która ściera się po przejechaniu ok 150-200 kilometrów. Dlatego po założeniu nowej opony staraj się nie wykorzystywać pełnych możliwości maszyny, szczególnie przy pochyleniach w zakręcie. Uważaj także gdy jest mokro i zimno, świeża guma potrafi zaskoczyć.
jak dbajÄ… o klienta:D
jak dbajÄ… o klienta:D
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Froeverfree no to jesteÅ› z moich okolic 

-
TSCHUL 235
Dziś dotarły do mnie rękawiczki zamówione w piątka na allegro. Na pierwszy rzut oka wyglądają bardzo dobrze, sprawiają wrażenie solidnych. Po pierwszej przymiarce jest dość ciasno, po zgięciu palców odczuwam dyskomfort związany z wciskaniem się szwów między paznokcie a skórę. Mimo, że dobrze zmierzyłem obwód dłoni (według wskazań producenta) zbyt długie paluchy są powodem przez który muszę wymienić je na rozmiar większy. Także wróciłem właśnie z poczty z chudszym portfelem o 16 zł (wysyłka rękawic, i zapłata za wysyłkę większego rozmiaru) trzeba się z tym liczyć kupując za pośrednictwem internetu, ale mniejsza o to. Wracając do tematu samych rękawic mogę już powiedzieć, że produkt wygląda bardzo dobrze, szwy są równe i sprawiają wrażenie solidnych. Protektor kostek wykonany z kewlaru na oddzielonym panelu od reszty rękawicy, pozostałe protektory to wszyta pod skórę pianka absorbująca uderzenia. Skóra między palcami jest w pełni perforowana a na zewnętrznej stronie palców wszyto dodatkowo plastikowe wywietrzniki. Rękawice są dosyć sprężyste i dopasowane do dłoni, dlatego też jeśli nie macie możliwości przymiarki bierzcie rozmiar większy. Pozostałe informacje o wadach/zaletach produktu opublikuje jak dostane odpowiedni rozmiar oraz przetestuje je podczas latania w pełnym słońcu. Poniżej kilka fotek:
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
Dziś dotarły do mnie rękawiczki zamówione w piątka na allegro. Na pierwszy rzut oka wyglądają bardzo dobrze, sprawiają wrażenie solidnych. Po pierwszej przymiarce jest dość ciasno, po zgięciu palców odczuwam dyskomfort związany z wciskaniem się szwów między paznokcie a skórę. Mimo, że dobrze zmierzyłem obwód dłoni (według wskazań producenta) zbyt długie paluchy są powodem przez który muszę wymienić je na rozmiar większy. Także wróciłem właśnie z poczty z chudszym portfelem o 16 zł (wysyłka rękawic, i zapłata za wysyłkę większego rozmiaru) trzeba się z tym liczyć kupując za pośrednictwem internetu, ale mniejsza o to. Wracając do tematu samych rękawic mogę już powiedzieć, że produkt wygląda bardzo dobrze, szwy są równe i sprawiają wrażenie solidnych. Protektor kostek wykonany z kewlaru na oddzielonym panelu od reszty rękawicy, pozostałe protektory to wszyta pod skórę pianka absorbująca uderzenia. Skóra między palcami jest w pełni perforowana a na zewnętrznej stronie palców wszyto dodatkowo plastikowe wywietrzniki. Rękawice są dosyć sprężyste i dopasowane do dłoni, dlatego też jeśli nie macie możliwości przymiarki bierzcie rozmiar większy. Pozostałe informacje o wadach/zaletach produktu opublikuje jak dostane odpowiedni rozmiar oraz przetestuje je podczas latania w pełnym słońcu. Poniżej kilka fotek:

Ostatnio edytowano 18/3/2013, 18:52 przez power_bit, łącznie edytowano 1 raz
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
froeverfree napisał(a):A patrzyłam nawet![]()
Nie ma miejsc niedostępnych. W niektóre tylko nie da się wjechać motocyklem. Chociaż np Mirek ma na ten temat inne zdanie

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR, w zeszłym roku dało się wjechać bez problemu.
Niby zakaz, ale nikt nigdy nie zwracał na to uwagi. W każdym razie coś koledzy mówili, że mają coś tam robić
BG, widzisz jak niedaleko

BG, widzisz jak niedaleko

-
froeverfree - Świeżak
tam od dawna jest zakaz wjazdu który nie obowiązuje jedynie mieszkańców... rok temu za drugim razem policja sie do mnie dowaliła ale powiedzialem grzecznie ze juz sobie jade i nie dali mandatu...
-
nabudi - Bywalec
Froeverfree aczkolwiek nigdy nie widziałem cie na moto w tej okolicy.. 

-
da fuq? aż byłem zobaczyć moje a* sp-1
jak to szwy pod paznokcie? nawet jak bym miał za małe, to nie wejdą pod paznokcie, tylko będą w połowie wysokości palca (ten cm do paznokcia zostaje), a rękawiczki minimalnie też się rozciągną/dopasują. bo wiem po moich, jak kupiłem i przyjechałem nich na moto (pierwsze 100km) to mega wygodnie nie było, teraz jest ok
jak to szwy pod paznokcie? nawet jak bym miał za małe, to nie wejdą pod paznokcie, tylko będą w połowie wysokości palca (ten cm do paznokcia zostaje), a rękawiczki minimalnie też się rozciągną/dopasują. bo wiem po moich, jak kupiłem i przyjechałem nich na moto (pierwsze 100km) to mega wygodnie nie było, teraz jest ok
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ano tak to:
https://www.youtube.com/watch?v=hRt9PDPv874
mam identyczne odczucie, ponadto nie są to moje pierwsze rękawice, posiadam rękawiczki wolf (nie mówię o polskich podróbach) i one od początku leżały dobrze, były jedynie dość opięte.
https://www.youtube.com/watch?v=hRt9PDPv874
mam identyczne odczucie, ponadto nie są to moje pierwsze rękawice, posiadam rękawiczki wolf (nie mówię o polskich podróbach) i one od początku leżały dobrze, były jedynie dość opięte.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Dziwne by było, gdybyś mnie widział, biorąc pod uwagę fakt, że jeżdżę od zeszłego roku i aktualnie jestem bez własnego motocykla 

-
froeverfree - Świeżak
power_bit napisał(a):TSCHUL 235
Dziś dotarły do mnie rękawiczki zamówione w piątka na allegro...
Jakbyś wrzucił tego posta do tematu viewtopic.php?t=12320&postdays=0&postorder=asc&start=80 to by było w przyszłości wszystkim znaleźć

-
amahay - Stały bywalec
Froeverfree bywasz na zaporze w Tresnej?
-
-
froeverfree - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości