Zobacz wÄ…tek - 111
NAS Analytics TAG

111

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Invi » 27/2/2013, 20:41

Arturo925 napisał(a):A ja dzisiaj użyłem kasku, ale nie na moto - gokartem sobie latałem :D Mega zabawa, jak ktos nie był, to warto nawet te 20zł za 10 minut zapłacić. Klei sie do toru jak złe, wiec odczucia są na bogato :)

No wiadomo że karting to świetna zabawa ;)

Ja mam wszystko do moto kupione, ale nic jeszcze nie zrobione. A samo moto stoi rozebrane w garażu, a jego część wala się po domu :D
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Krmtzzz » 27/2/2013, 20:49

Invi napisał(a):
Krmtzzz napisał(a):niestety minus studiowania - jazda tylko na weekendach :(

Pogięło? Przecież nie ma to jak się przylansić na uczelni podjeżdżając moto :twisted: A po zajęciach jak jest pogoda to też raczej nigdy nie wracam prosto do domu.

Przylansilbym sie jak bym mial gdzie moto trzymac :D niestety studiuje poza swoim miastem, a pod blokiem nie bede trzymal moto (zwlaszcza ze ulica niezbyt spokojna ;D), no i gdzie te toboly mam wziac ze soba :D ?
Krmtzzz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Invi » 27/2/2013, 21:02

Wynajem garażu to nie są jakieś gigantyczne pieniądze, szczególnie że można się z kimś dogadać i kilka moto do jednego wepchnąć ;) FZ ma raczej większy schowek od GSXR'a, a ja spokojnie ten jeden zeszyt tam mieszczę :P A i żeby coś z domu przewieźć nie powinno być prolemów, przecież to prawie turystyk :P
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Krmtzzz » 27/2/2013, 21:07

Wez jeszcze taki garaz znajdz ;) Zreszta nikt mi nie wynajmie garazu na okres marzec-czerwiec. Nie zmiescilbym od groma jedzenia, laptopka i kilku zeszytow :D Schowek na pewno mam mniejszy, kumpel mial srada i mialem porownanie :D Zwlaszcza ze u mnie sa tam klucze + alarm.
Krmtzzz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosiboj » 27/2/2013, 21:14

Invi napisał(a):Wynajem garażu to nie są jakieś gigantyczne pieniądze, szczególnie że można się z kimś dogadać i kilka moto do jednego wepchnąć ;)

Podsuwasz swietny pomysl zlodziejom motocykli. Upatrzec kto przyjezdza na uczelnie moto, zobaczyc gdzie parkuje i jest duza szansa ,ze w garazu jest kilka moto bo albo koles przyjezdny i garaz w jednym miejscu a koles w drugim mieszka albo nawet jak lokalny to pewnie na uczelni jakis inny motocyklista juz z nim zagadal i sie dogadal, zeby u niego moto trzymac. Tylko wpadac vanem na taka miejscowke i wrzucac motocykle na pake garsciami.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez Invi » 27/2/2013, 21:22

Krmtzzz napisał(a):Schowek na pewno mam mniejszy, kumpel mial srada i mialem porownanie :D

Też miałem SRADa :P Nie no, w K1-K3 jest już sporo mniejszy, do SRADA wchodziły 2 butelki wódki i kilka puszek piwa, wszystko tak opatulone żeby się nie pobiło.
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 27/2/2013, 21:24

ogólnie jest lipa, mi się nigdy nie podoba jak patrzę przez okno a do mojego moto kolejka 10osób, i każdy na nim siada..

//http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ybZ79KMKcVA#t=21s
to mi ryje beret z tÄ… kozÄ…
Ostatnio edytowano 27/2/2013, 21:33 przez Kaai, łącznie edytowano 1 raz
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Invi » 27/2/2013, 21:31

Co za dzicz u was mieszka? Kradną, na cudze moto siadają. Do mojego nikt się nawet nie dotkną bez pytania, nawet znajomy najpierw się zapyta czy może się przymierzyć. Jakbym takiego buraka zobaczył to bym się naprawdę potężnie wkurzył.

Rosiboj napisał(a):
Invi napisał(a):Wynajem garażu to nie są jakieś gigantyczne pieniądze, szczególnie że można się z kimś dogadać i kilka moto do jednego wepchnąć ;)

Podsuwasz swietny pomysl zlodziejom motocykli. Upatrzec kto przyjezdza na uczelnie moto, zobaczyc gdzie parkuje i jest duza szansa ,ze w garazu jest kilka moto bo albo koles przyjezdny i garaz w jednym miejscu a koles w drugim mieszka albo nawet jak lokalny to pewnie na uczelni jakis inny motocyklista juz z nim zagadal i sie dogadal, zeby u niego moto trzymac. Tylko wpadac vanem na taka miejscowke i wrzucac motocykle na pake garsciami.

To może wcale nie jeździć bo jeszcze ukradną? :D

Musieliby 38km za mną jechać (zakładając że pojadę prosto do domu, do tego samochodem może być trudno śledzić moto :D) żeby obczaić gdzie mieszkam, w nocy otworzyć strasznie skrzypiącą bramę, obszukać garaże bo pewnie nie wiedzieliby w którym stoi, załatwić mojego psa + sąsiadów bo też by narobiły niezłego hałasu, przeleźć spory kawał do garażu, załatwić zamki, wyciągnąć moto które zazwyczaj o tej porze jest zastawione samochodem z garażu/warsztatu w którym wala się tyle rzeczy że za dnia łatwo się potknąć jak się samemu nie narobiło tego bałaganu. Mieć farta żeby żaden sąsiad się nie zainteresował. Niby wszystko do zrobienia, ale chyba nie warto dla moto które kradzione jest warte kilka tysięcy ;)
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 27/2/2013, 21:41

no jest strasznie, nie wiem czy oni moto pierwszy raz na oczy tam widzą, ale jest to naprawdę wkurzające, siadają na nim, foty robią, ściągają ze stopki, robią jakieś pozy, i potem wrzucają na fb jako ich moto. dlatego jak mam jechać to na 2minuty, żeby nikt nie zauważył..

akcja była taka też, że siostry chłopak (litrowy gix) podjechał pod sklep sportowy w zeszłym roku. i co zauważył? całkiem przypadkiem, ktoś tam komentował fota jakiegoś dzieciaka (znaczy z 20lat, ale mózgu 0), fota tego dzieciaka na gixie przyszłego szwagra. + podpis 'zabija nas to co kochamy' ręce opadają.

btw, więcej śpiewającej kozy
http://www.youtube.com/results?search_q ... at+edition
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Dyz!o91 » 27/2/2013, 21:56

zeby podgonic temat to tez juz praktycznie gotowy na sezon ;D naped wyminiony lakier odswiezony na calym moto zawory ustawione gaznik wyczyszczony jeszcze tylko olej wymienic i juz ;D

A jesli chodzi o siadanie to tez bym sie wkurzyl i sciaganie ze stopki ?szok nie lubie tego nawet jak widze ze ktos tak robi z nie moim moto ;p ale za to mile jak stoje albo jade i na swiatlach pytaja co to za model bo jakby nie bylo jedst to zadki okaz u nas ;)
Kozy mnie powalaja..;p
Honda CG 125 1998r.
Dyz!o91
Świeżak

Postprzez Vergon » 27/2/2013, 22:05

Miło posłuchać, a mnie szlag trafia, bo na Allegro same gruzy z kosmicznych cenach :?
Już pomału zaczynam się ciśnieniować, że wiosna idzie a ja bez moto zostanę na najlepsze dni początku sezonu.
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Krmtzzz » 27/2/2013, 22:05

Na moje nikt nie powolany nie siadal i nie siadzie na moich oczach. A sprobowalby to rece,nogi mozg na scianie. Oczywiscie mowa tutaj o chlopach :D Panie jak najbardziej moga ;D
Ostatnio edytowano 27/2/2013, 22:05 przez Krmtzzz, łącznie edytowano 1 raz
Krmtzzz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosiboj » 27/2/2013, 22:05

invi dlatego warto pojechac za studentem, bo jest szansa, ze nie bedziesz kradl jednego tylko kilka za jednym zamachem. Sytuacje sa rozne, u ciebie jest tak, ale wiele garazy to szeregowce a ilo moto zginelo juz z takich garazy to tez chyba wiadomo. Zeby kogos wyczaic nie trzeba wcale jechac za kims caly czas. Jednego dnia widzisz , ze pojechal pilsudskiego i skrecil w sienkiewicza, drugiego czekasz na sienkiewicza i widzisz jak cie mija i jedzie dalej prosto po czym skreca gdzies tam ... 3 - 5 dni i wcale nie jezdzac za kims masz go na patelni. A im wiecej do "zarobienia" tym wiecej zachodu sobie moga zadac. Nikt nie gania za motocyklem wartym 5k .... ale 10 .. 15 ... 30 ... 50 ...70K /2 zarobic w tydzien i do tego sie opalic i zrelaksowac?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez Kaai » 27/2/2013, 22:13

jak na moje ktoś chce usiąść jak spyta to okej jest, ale jak jestem 4 piętra wyżej i widzę że ktoś chodzi koło niego i siada to mnie szlag trafia.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Krmtzzz » 27/2/2013, 22:16

Otworz okno i slynne: "wypier**** szczawiu"
Krmtzzz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Dyz!o91 » 27/2/2013, 22:21

Mysle ze to zly pomysl ;p moglby sie ktos zdenerwowac i pozniej podejsc podciac wezyk paliwa chociazby a to nie potrzebne ;p
Honda CG 125 1998r.
Dyz!o91
Świeżak

Postprzez Kaai » 27/2/2013, 22:21

wołałem. początek się zgadzał, reszta nie :D
nie będę tutaj nic więcej mówić, bo dostanę 12938190238warnów znowu, za nieodpowiednie zachowanie. na swoją obronę dodam tylko, że cbrę miałem od dnia soboty, w niedzilę byłem w górach więc nie jeździłem, w pon na uczelnię, i na dzień dobry takie szopki.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez suchy558 » 27/2/2013, 22:22

trzeba sobie kupić alarm porządny i można ludziom skutecznie z głowy wybić siadanie :D mój Datatool jak wyku*****i to go na kilometr słychać :lol:
suchy558
Bywalec

Postprzez Dyz!o91 » 27/2/2013, 22:25

Jak sobie dorosly usiadzie to jest nic jak nieraz pakuja dzieciaki ktore kopia w siedzenie buciorkami albo co gorsza w bak, widzialem taka sytuacje kiedys nie z moim moto ale zwrocilem uwage ze tak sie nie robi itd ;p
Honda CG 125 1998r.
Dyz!o91
Świeżak

Postprzez Krmtzzz » 27/2/2013, 22:41

Alarm dobra sprawa na takich ciekawskich :D
Krmtzzz
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê