honda hornet
• Strona 1 z 1
honda hornet
Witam! Co myslicie o tym motocyklu http://allegro.pl/honda-hornet-cb-600-c ... ?source=oo ciekawe ale czy na pewno warte?
- piotrek1416
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
fajna moze byc, ale podejrzana jeszcze bardziej. Latwo mozna kupic, dzwonilem i rozmawialem, sprzedawca powiedzial ze mozna sprawdzac czy jest prosta, jezdzic sciagnie bak itp.
- piotrek1416
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
sprzedawca dodal ze nalezy cos zrobic z zamkniem w siedzeniu, poniewaz rama jest od starszego modelu a siedzenie nowe. Sprawdz.. Czy hornety pc34 i pc36 mialy takie same ramy? Czy taki motocykl (przekladka) jest warta ceny czy odrazu mozna go skreslic?
- piotrek1416
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
- piotrek1416
- Świeżak
Osłone wydechu miał polerowaną. Wgniotka na baku pokrywa się z porysowanym dekielkiem węża od chłodnicy.
Prawy ciężarek obdarty. Brak lusterka. Musiał zaliczyć drobny ślizg przy małej prędkości.
Prawy ciężarek obdarty. Brak lusterka. Musiał zaliczyć drobny ślizg przy małej prędkości.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Sprawa z ramą podejzana. Może ktoś sprowadził moto bez prawa rejestracji i w PL przełożył tylko rame żeby mieć kwity i gitara, druga opcja jest taka że maszyna jest po dzwonie przodem i dlatego rame trzeba było wymienić (w hornetach przy dzwonie przodem pęka pod zbiornikiem).
- Jasiu123
- Świeżak
Jak wiekszosc motocykli w takich rocznikach. Mysle ze jakby byl, okej, prosto jechal to za taka moze warto sie skusic. Jak rozmawialem to sprzedawca powiedzial ze taki przyjechal z wloch. Mam takze inne podejrzenia..
- piotrek1416
- Świeżak
To co mowi sprzedawca trza brać na dwa razy. Osobiście wolałbym poszukać motocykla w którym rama zgadza się z rocznikiem bo pozniej bedzie spory problem ze sprzedażą. Zobacz też czy numery czasem nie przebijane bo to dopiero by była checa 

- Jasiu123
- Świeżak
Mysle ze w przyszlosci ktos by sie znalazl by go kupic. Oczywiscie szukam normalnego, ale ten mnie wyjatkowo zaciekawil.
- piotrek1416
- Świeżak
Chwila chwila bo coś przykuło moją uwagę... spójrz na osłone przedniej zębatki i element za nim do którego przykręcony jest set lewy set. Miałem horneta kiedys i nie pamietam dokładnie ale według mnie te dwa elementy powinny leżeć ze sobą równo tzn. pasować do siebie. Dobrze to widać na 7 zdjęciu.
Oslona zębatki jest przykręcana do silnika więc musi być dobrze a ten element za nią bezpośrednio do ramy.... czyżby rama krzywa???
A może to tylko mój wymysł... niech ktoś kto jest aktualnie w posiadaniu horneta się jeszzcze wypowie bo już sam nie wiem.
Oslona zębatki jest przykręcana do silnika więc musi być dobrze a ten element za nią bezpośrednio do ramy.... czyżby rama krzywa???
A może to tylko mój wymysł... niech ktoś kto jest aktualnie w posiadaniu horneta się jeszzcze wypowie bo już sam nie wiem.
- Jasiu123
- Świeżak
- piotrek1416
- Świeżak
Pooglądałem trochę zdjęć w necie i ewidentnie te dwa elementy powinny być równo... coś jest z tym nie tak.
Osłona na zębatkę musi być dobrze przykręcona bo nie ma możliwości żeby było inaczej.
Nie chcę cię martwić ale podejrzewam krzywą ramę co skreśla ten motocykl ale niech jeszcze ktoś rzuci okiem i powie coś mądrego.
Osłona na zębatkę musi być dobrze przykręcona bo nie ma możliwości żeby było inaczej.
Nie chcę cię martwić ale podejrzewam krzywą ramę co skreśla ten motocykl ale niech jeszcze ktoś rzuci okiem i powie coś mądrego.
- Jasiu123
- Świeżak
Witam skorzystam z tego tematu i poprosze Was o ocene tego moto http://xxxmotocykle.otomoto.pl/kawasaki ... 63269.html
- nowy0204
- Świeżak
bardzo ładnie wygląda.
Cena wydaje się też przyzwoita.
Motocykl jest naprawdę przyzwoicie skrojony,silnik to stara jednostka pamiętająca lata 70 XX wieku.Co się z tym wiąże że pozbawiony jest wad.
Ja bym pojechał sprawdził dokładnie co i jak jak by był faktycznie taki jak na fotach to bym brał
Cena wydaje się też przyzwoita.
Motocykl jest naprawdę przyzwoicie skrojony,silnik to stara jednostka pamiętająca lata 70 XX wieku.Co się z tym wiąże że pozbawiony jest wad.
Ja bym pojechał sprawdził dokładnie co i jak jak by był faktycznie taki jak na fotach to bym brał
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości