zimowe pogawędki
No to od boguca z forum ścigacz także . te same co ja ziomeeeeeeek !Krmtzzz napisał(a):Od niejakiego Boguca z forum cbr. 160 zeta z przesylka. Krotkie, nie wiem jakies firmy "firma...ALe uzywaja ludzie i nie narzekaja. Sporo osob juz od niego bralo.

-
amahay - Stały bywalec
szlag mnie trafia
2 wieczory temu byłem w Neapolu, wieczór cieplutko, cirka 8-10 stopni,
dziś stoję we Flensburgu i na minusiie, żeby skarpet nie zakładać, to webasto cały czas chodzi.
dziś stoję we Flensburgu i na minusiie, żeby skarpet nie zakładać, to webasto cały czas chodzi.

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
no pacz, na forum hondy taniej, mi na forum ścigacza powiedział 180zeta 

CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
jedyne co mnie pociesza, ze jest to duńska granica, więc tuborg jest w normalnych cenach
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Z nudów postanowiłem przejrzeć typowo "babską" część wp.. dzięki czemu dowiedziałem się że ZX-10R jest....
..lekkim chopperem dobrym dla początkującego kierowcy :O
http://kobieta.wp.pl/kat,26249,title,Dw ... omosc.html
..lekkim chopperem dobrym dla początkującego kierowcy :O
http://kobieta.wp.pl/kat,26249,title,Dw ... omosc.html
SV 650
-
theriddlen - Świeżak
madcap napisał(a):szlag mnie trafia
I choć minusów wiele, nie masz pojęcia jakże bardzo Ci zazdroszczę takiej pracy...
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
"(...) Wersja ZX-10R jest bardzo przyjazna dla kierowcy. Idealna dla osób o wzroście 180-185cm. Podnóżki, siodło i uchwyty rozmieszczono w sposób wygodny dla kierowcy. Motocykl jeździ lekko i płynnie. "
Chryste panie...
Chryste panie...
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
suchy558 napisał(a):no pacz, na forum hondy taniej, mi na forum ścigacza powiedział 180zeta
To chyba muszę się tam zarejestrować

Walenty napisał(a):"(...) Wersja ZX-10R jest bardzo przyjazna dla kierowcy. Idealna dla osób o wzroście 180-185cm. Podnóżki, siodło i uchwyty rozmieszczono w sposób wygodny dla kierowcy. Motocykl jeździ lekko i płynnie. "
Chryste panie...
Wygląda to jakby jakiś polewny koleś podyktował to lasce która nie ma w temacie żadnego pojęcia .
mirekm71 napisał(a):theriddlen napisał(a):Z nudów postanowiłem przejrzeć typowo "babską" część wp..
Przerazasz mnie...
A to swoją drogą ...

ASR1927 napisał(a):Miro jak u mmnie tak śniegorem wali, to wiesz co jest w Zagórzu? Armagiedon!
Nocka na dryndzie?
Ja właśnie wracam z nowo otwartego klubu ludzi było chyba z półtora tysiąca .
-
amahay - Stały bywalec
ASR1927 napisał(a):Nocka na dryndzie?
Wlasnie nocka zakonczona.
Dzisiaj moge juz nie jezdzic bo wczoraj dosyc sie motocykla nadzwigalem. Najpierw, zeby go postawic. Ktos kto sie nie wyje...wywrocil w kopnym piachu nie wie jak to jest.

a pozniej, zeby jakos sie z tego piachu wydostac

Ponaciagalem sobie sciegna i chyba bede mial zakwasy w nogach. Akcja trwala godzine i caly szczesliwy wyjechalem na asfalt

-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
ASR1927 napisał(a):madcap napisał(a):szlag mnie trafia
I choć minusów wiele, nie masz pojęcia jakże bardzo Ci zazdroszczę takiej pracy...
jak każda praca ...
ale dochodzę do wniosku, że chyba będzie czas zrobić D i przekwalifikowac się na jakiegoś wycieczkowego.
człowiek zacznie spędzać więcej czasu w domu.
albo rozejrzeć się za firmą, gdzie każdy a przynajmniej prawie każdy weekend spędzę w domu...
chyba starzeję się ...
-
madcap - Administrator