rejstracja motocykla
• Strona 1 z 1
rejstracja motocykla
WITAM KOLEGOW
MAM TAKI TEMAT KUPILEM MOTOCYKL ZAREJSTROWANY NA POLAKA ZAMIESZKALEGO W IRLANDII NA IRLANDZKICH NUMERACH JAKIE FORMALNOSCI CZEKAJA MNIE PRZY REJSTRACJI I JAKIE EWENTUALNE KOSZTY, JEZELI JEST KTOS ZORIENTOWANY BARDZO PROSZE O POMOC I Z GORY DZIEKI POZDRAWIAM.
MAM TAKI TEMAT KUPILEM MOTOCYKL ZAREJSTROWANY NA POLAKA ZAMIESZKALEGO W IRLANDII NA IRLANDZKICH NUMERACH JAKIE FORMALNOSCI CZEKAJA MNIE PRZY REJSTRACJI I JAKIE EWENTUALNE KOSZTY, JEZELI JEST KTOS ZORIENTOWANY BARDZO PROSZE O POMOC I Z GORY DZIEKI POZDRAWIAM.
- piechu83
- Świeżak
Z tego, co wiem, to musisz zrobic tlumaczenie dowodu (wnioskuje, ze dowod jest irlandzki) pojazdu. I z tym dowodem, plus umowna kupna sprzedazy do wydzialu komunikacji.
NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
- sewii
- Świeżak
Wyłącz capslock!!!!
tłumaczenia - 50-100zł
przegląd - 120zł
urząd skarbowy - 2% od ceny zakupu motocykla, bądź 160 zł jeżeli jesteśmy zwolnieni od tego podatku (jesteś zwolniony gdy kupiłeś motocykl pozagranicą pl)
wydział komunikacji- 190zł
ubezpieczenie - 200+
tłumaczenia - 50-100zł
przegląd - 120zł
urząd skarbowy - 2% od ceny zakupu motocykla, bądź 160 zł jeżeli jesteśmy zwolnieni od tego podatku (jesteś zwolniony gdy kupiłeś motocykl pozagranicą pl)
wydział komunikacji- 190zł
ubezpieczenie - 200+
- adiplo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości