[biblioteka] O motocyklach w sieci - szczerze do bólu
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Dobrze Ty się czujesz?, umiesz pisać po Polsku? i po trzecie w MZ-cie nie trzeba ustawiać zapłonu bo jest elektroniczny..<br><hr>mark81Komentatorzy napisał(a):Ja komentarz mam taki że tak samo jak komentarze w sieci spadł poziom merytoryczny użytkowników motocykli. Kiedyś jeździłem po zlotach i każdy wiedział jak ustawić zapłon w junaku czy mz-cie. Teraz dyskutuje się o tym czy lepszy jest kask za 1000 czy za 2000. Praktycznie niewiele osób wie co to jest pilot albo mieszanka podstawowa. Niestety co raz więcej jeździ gamoni tylko dlatego że modnie pokazać się z kaskiem w korporacji - to że guma zciuchana na środku nieistotne, ważne że jestem jak z synów anarchii. Swoją drogą to niezły hit. g.... na gównami. I te fanpejdże fejsbukowe idiotów którzy nie wiedzą że istnieje coś takiego jak easy rider....<br><hr>rafal<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry art., to prawda że najwięcej do powiedzenia mają te cholerne gimbusy, naczyta się w necie taki i udaje motocyklistę a tymczasem zapierdala taki na skuterze 50 na godzinę i często uczestniczy w dyskusji pod tytułem "co jest lepsze R1 czy ZX 10"... Ale są też starsi wiekiem co zaczynają dopiero jazdę na jednośladzie i też taki lubi kogoś pouczyć lub ostro wypowiadać się o tematach dla niego czystą teorią a tymczasem jego wiedza na temat motocykla sprowadza się do tego że zdał prawo jazdy i zakupił niedawno jakąś 500 setkę. <br><hr>mark81
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiesz o co mi chodzi czy będzie grane czepianie się słówek?<br><hr>rafalKomentatorzy napisał(a):Ja komentarz mam taki że tak samo jak komentarze w sieci spadł poziom merytoryczny użytkowników motocykli. Kiedyś jeździłem po zlotach i każdy wiedział jak ustawić zapłon w junaku czy mz-cie. Teraz dyskutuje się o tym czy lepszy jest kask za 1000 czy za 2000. Praktycznie niewiele osób wie co to jest pilot albo mieszanka podstawowa. Niestety co raz więcej jeździ gamoni tylko dlatego że modnie pokazać się z kaskiem w korporacji - to że guma zciuchana na środku nieistotne, ważne że jestem jak z synów anarchii. Swoją drogą to niezły hit. g.... na gównami. I te fanpejdże fejsbukowe idiotów którzy nie wiedzą że istnieje coś takiego jak easy rider....<br><hr>rafal<br>Komentatorzy napisał(a):Dobrze Ty się czujesz?, umiesz pisać po Polsku? i po trzecie w MZ-cie nie trzeba ustawiać zapłonu bo jest elektroniczny..<br><hr>mark81<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świetny artykuł. Myślę, że wcale nie koniecznie musi być fikcją literacką autora... patrz "Waryjot" w komentarzach
<br><hr>Qcu

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolego nie musze miec asa w rekawie ani zadnych argumentow bo to co napisalem to MOJE WLASNE ZDANIE ktore moge miec i ktorego zaden internetowy pseudomoralista mi nie zabroni !!!!!!<br><hr>929rrKomentatorzy napisał(a):dobre, takich kozakow w necie nie brakuje<br><hr>929rr<br>Komentatorzy napisał(a):widze, ze z kolegi tez niezly jak to okreslacie hejter. ciekawe czy w rzeczywistym swiecie tez jestes taki hardy. widze ze ani Ty a ni Twoj drugi koleszka komentujacy mojego posta nie ma zadnego asa w rekawie bo coz to za szczatkowe wypowiedzi, zero faktow, zero argumentow a i riposta niezby cieta z waszej strony dzieciaki.<br><hr>warjatron<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ścigacz.pl: Do dobrze, ale przecież obecnie postęp technologiczny pozwala konstruować motocykle, które są bezbłędne i pozbawione wad poprzedników. Koncerny wydają ogromne pokłady czasu, starań i pieniędzy, aby zebrać informacje i zrobić motocykl możliwie jak najlepszy. Czy to, że jakiś motocykl zbiera pochwały nie jest po prostu dowodem na to, że ktoś odrobił zadanie domowe?
Komeptator: Co za bzdura! Mówisz jak ci ludzie, co piszą o testowanych przez nich motocyklach. Nie robi się już dobrych motocykli! To drogie, zależne od elektroniki maszyny, które jeśli się popsują to już się ich nie naprawi, a na pewno nie bez dostępnego tylko w innym kraju sprzętu diagnostycznego. Ja osobiście nie jeżdżę na motocyklach, ale interesuję się tematem i wiem, że wszystko, co nowe jest beznadziejne, a wierzyć nie można już nikomu.
Ten fragment to 100% prawda. Link? http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU
To się już dzieje od ponad 70 lat i nikt tego nie zmieni. I to jest smutne, ale musimy z tym żyć.
Komeptator: Co za bzdura! Mówisz jak ci ludzie, co piszą o testowanych przez nich motocyklach. Nie robi się już dobrych motocykli! To drogie, zależne od elektroniki maszyny, które jeśli się popsują to już się ich nie naprawi, a na pewno nie bez dostępnego tylko w innym kraju sprzętu diagnostycznego. Ja osobiście nie jeżdżę na motocyklach, ale interesuję się tematem i wiem, że wszystko, co nowe jest beznadziejne, a wierzyć nie można już nikomu.
Ten fragment to 100% prawda. Link? http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU
To się już dzieje od ponad 70 lat i nikt tego nie zmieni. I to jest smutne, ale musimy z tym żyć.
Kawasaki ER-5, 98r.
- jackal_pl
- Świeżak
kilka spraw:
po pierwsze, już chyba wszystkim dokucza zima.
po drugie, ten "artykuł" nie jest przekłamany i można go rozszerzyć na inne dziedziny niż motocykle.
po trzecie, taki stan rzeczy (jak wszystko inne) nie dzieje się bez przyczyny. Pomijam 40 lat komuny, gdzie prasie nie wierzyło się z założenia - "gimbusy" i tak jej nie pamiętają. Portale w sieci są lepsze i gorsze, tak samo ich wiarygodność. Nie raz spotykamy się z sytuacją, że media coś zachwalają, zachęcają, a my dajemy się nabrać, wydajemy pieniądze i jest rozczarowanie (np. filmy w kinie - praktycznie im większa promocja,tym gorszy gniot).<br><hr>buu
po pierwsze, już chyba wszystkim dokucza zima.
po drugie, ten "artykuł" nie jest przekłamany i można go rozszerzyć na inne dziedziny niż motocykle.
po trzecie, taki stan rzeczy (jak wszystko inne) nie dzieje się bez przyczyny. Pomijam 40 lat komuny, gdzie prasie nie wierzyło się z założenia - "gimbusy" i tak jej nie pamiętają. Portale w sieci są lepsze i gorsze, tak samo ich wiarygodność. Nie raz spotykamy się z sytuacją, że media coś zachwalają, zachęcają, a my dajemy się nabrać, wydajemy pieniądze i jest rozczarowanie (np. filmy w kinie - praktycznie im większa promocja,tym gorszy gniot).<br><hr>buu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co to ten pilot bo nie wiem ??<br><hr>motoxKomentatorzy napisał(a):Ja komentarz mam taki że tak samo jak komentarze w sieci spadł poziom merytoryczny użytkowników motocykli. Kiedyś jeździłem po zlotach i każdy wiedział jak ustawić zapłon w junaku czy mz-cie. Teraz dyskutuje się o tym czy lepszy jest kask za 1000 czy za 2000. Praktycznie niewiele osób wie co to jest pilot albo mieszanka podstawowa. Niestety co raz więcej jeździ gamoni tylko dlatego że modnie pokazać się z kaskiem w korporacji - to że guma zciuchana na środku nieistotne, ważne że jestem jak z synów anarchii. Swoją drogą to niezły hit. g.... na gównami. I te fanpejdże fejsbukowe idiotów którzy nie wiedzą że istnieje coś takiego jak easy rider....<br><hr>rafal<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
głupi czy udajesz?Komentatorzy napisał(a):Ja komentarz mam taki że tak samo jak komentarze w sieci spadł poziom merytoryczny użytkowników motocykli. Kiedyś jeździłem po zlotach i każdy wiedział jak ustawić zapłon w junaku czy mz-cie. Teraz dyskutuje się o tym czy lepszy jest kask za 1000 czy za 2000. Praktycznie niewiele osób wie co to jest pilot albo mieszanka podstawowa. Niestety co raz więcej jeździ gamoni tylko dlatego że modnie pokazać się z kaskiem w korporacji - to że guma zciuchana na środku nieistotne, ważne że jestem jak z synów anarchii. Swoją drogą to niezły hit. g.... na gównami. I te fanpejdże fejsbukowe idiotów którzy nie wiedzą że istnieje coś takiego jak easy rider....<br><hr>rafal<br>Komentatorzy napisał(a):Dobrze Ty się czujesz?, umiesz pisać po Polsku? i po trzecie w MZ-cie nie trzeba ustawiać zapłonu bo jest elektroniczny..<br><hr>mark81<br>
Własnie rafał idealnie opisał takie osoby jak ty g.... do powiedzenia a najwiecej szczekaja.
Zapłon elektroniczny był montowany dopiero w modelu etz i to nie w każdym i tez sie go dawało regulowac<br><hr>xerxes
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo ciekawie napisany artykuł. Dokładnie tak wygląda w sumie każde forum, nawet o różnej tematyce nie tylko motycyklowej.
Pozdrowienia dla autorów artukułu<br><hr>Adrian
Pozdrowienia dla autorów artukułu<br><hr>Adrian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wiem kto pisze te artykuły, ale w KAŻDYM jaki tylko tutaj przeczytałem jest co najmniej kilka błędów, literówki, ortograficzne, te artykuły schodzą na psy, ktoś je pisze na kolanie, a potem nie sprawdza tego, nie stać was na Worda który podkreśla błędy????? Jeszcze jeden taki artykuł i stracicie wiernego czytelnika,a w przyszłości klienta....<br><hr>Salazar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości