[Aktualności] BMW S1000RR i kraksa na torze wyścigowym
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Zgadza sie. Na Pilot 2 CT mozna przejechac max 5 okrazen puzniej zczynaja plywac. Sam na takich wlasnie na 5 tym okrazeniu wyrabalem. Dobra opona do latania po drogach jak nie jest za cieplo bo sie szybciej zagrzewa ale na tor to katastrofa<br><hr>1000rrKomentatorzy napisał(a):czy pilot power 2ct jest dobra na torze, nie wiem ale na drodze publicznej, piasek, deszcz, spisuję się znakomicie:) przesadził z gazem a przy takiej mocy bardzo trzeba uważać
![]()
<br><hr>koczo<br>Komentatorzy napisał(a):przeciez tam jest kontrola trakcji, poprostu pilot po dwuch kółkach na torze robi sie jak guma do żucia, nie raz widziałem na torze kto wjezdzał na pilotach to zjezdzał jak to bmw na przyczepie<br><hr>marek760i<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co ty chlopie to sa Michelin Pilot Power. poszperaj to zobaczysz.<br><hr>moto fanKomentatorzy napisał(a):Opony to Continental ..... Attack, albo Sport Attack, albo Road Attack. Też takie miałem w CBF600, stąd znam bieżnik.<br><hr>Kalafior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a wy co powyzej pisac nie umiecie po polski? dwuch, puzniej? po jakiemu to?<br><hr>moto fanKomentatorzy napisał(a):czy pilot power 2ct jest dobra na torze, nie wiem ale na drodze publicznej, piasek, deszcz, spisuję się znakomicie:) przesadził z gazem a przy takiej mocy bardzo trzeba uważać
![]()
<br><hr>koczo<br>Komentatorzy napisał(a):przeciez tam jest kontrola trakcji, poprostu pilot po dwuch kółkach na torze robi sie jak guma do żucia, nie raz widziałem na torze kto wjezdzał na pilotach to zjezdzał jak to bmw na przyczepie<br><hr>marek760i<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadza sie. Na Pilot 2 CT mozna przejechac max 5 okrazen puzniej zczynaja plywac. Sam na takich wlasnie na 5 tym okrazeniu wyrabalem. Dobra opona do latania po drogach jak nie jest za cieplo bo sie szybciej zagrzewa ale na tor to katastrofa<br><hr>1000rr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości