13
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Motoluka, no jasne, że SG
Ale masz tylko na testy, czy juz szkolenie?
Ale ja do tych bardziej rozpoznawalnych. Suchy - prawdopodobnie tak. Jeżeli się uda. Perspektywa stałej pracy i przede wszystkim w końcu legalnej, możliwość awansu i ciekawej pracy. Dla mnie to ważne. Nie będe ściemniał o służeniu krajowi.
FZ-kami jeżdżą mundurowi

Ale ja do tych bardziej rozpoznawalnych. Suchy - prawdopodobnie tak. Jeżeli się uda. Perspektywa stałej pracy i przede wszystkim w końcu legalnej, możliwość awansu i ciekawej pracy. Dla mnie to ważne. Nie będe ściemniał o służeniu krajowi.
FZ-kami jeżdżą mundurowi

Ostatnio edytowano 7/1/2013, 20:06 przez ASR1927, łącznie edytowano 1 raz
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927, jestem po testach, 11 lutego jadę już na szkolenie.
Vergon, hehehe wygrałeś nagrodę główną, buziak od brata mego.
Vergon, hehehe wygrałeś nagrodę główną, buziak od brata mego.
-
Zrywam się stąd gejzery, jeden chce romansować, drugi buziaki od brata przesyła, cooo się dzieeejee
Widzę, że i Mirka z Transalpem wciągnąłeś w szeregi
Mirek rzucaj taxÄ™ i dawaj Trampkiem w las

Widzę, że i Mirka z Transalpem wciągnąłeś w szeregi

Mirek rzucaj taxÄ™ i dawaj Trampkiem w las

Ostatnio edytowano 7/1/2013, 20:15 przez Vergon, łącznie edytowano 1 raz
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Hahaha, https://lh6.googleusercontent.com/-OtPr ... 813%29.JPG fajne Z-ki.
-
Vergon napisał(a):
ASR ale co przeprowadzasz siÄ™?
A dziewczyna?
A remont?
A KLEX?
Ad. 1
Ale po co? Z waszych podatków będę dostawał 1354zł przez okres szkolenia plus wyżywienie i zakwaterowanie

Ad. 2
A w tej Warszawie to nie macie żadnych dziewczyn

Ad. 3
Remont skończony i umeblowane i w Sylwestra była nawet parapetówka. Można w każdej chwili zamieszkać
Ad. 4
Ch*j z Klexem

suhy-19 napisał(a):ASR to jak się załapiesz do policji to możne będziesz zabezpieczał z nami mecze Górnika Wałbrzych
"Z nami" to znaczy z kim?
-
ASR1927 - Moderator
@Vergon za te pieniadze co tam biora chetnie sie powoze trampkiem po lesie. Nawet gume juz na tyl zalozylem odpowiednia.
Swoja droga Black Ghost juz coraz wiecej ludziom za skore zalazi. Chyba jednak nie kazdemu pisane jest moderowanie. Tutaj trzeba byc asertywnym. Kazdy ma swoj sposob na zycie i swoje racje.
A co Ty wrider dziecko jestes? Ile ty masz lat? Za co bana? Nie pasuje Ci cos zglos do senka. Jest administracja, jest droga sluzbowa, regulaminy. Po co piane bic? Nie jestes pierwszy, ktory sie na BG skarzy w koncu ktos cos z tym zrobi.
Chyba zapomniales kolegow z forum zaprosic
Swoja droga Black Ghost juz coraz wiecej ludziom za skore zalazi. Chyba jednak nie kazdemu pisane jest moderowanie. Tutaj trzeba byc asertywnym. Kazdy ma swoj sposob na zycie i swoje racje.
wrider napisał(a):Black ghost to patałach który usuwa posty mimo, że są na temat.( po prostu ktoś ma inne zdanie na dany temat). Teraz już mi możesz dać bana żegnam i nara
A co Ty wrider dziecko jestes? Ile ty masz lat? Za co bana? Nie pasuje Ci cos zglos do senka. Jest administracja, jest droga sluzbowa, regulaminy. Po co piane bic? Nie jestes pierwszy, ktory sie na BG skarzy w koncu ktos cos z tym zrobi.
ASR1927 napisał(a):Ad. 3
Remont skończony i umeblowane i w Sylwestra była nawet parapetówka. Można w każdej chwili zamieszkać
Chyba zapomniales kolegow z forum zaprosic

Ostatnio edytowano 7/1/2013, 20:43 przez mirekm71, łącznie edytowano 2 razy
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
1354PLN? U nas inaczej, ale Ty chyba podwyżek nie uwzględniłeś a na szkoleniu też się podniosło.
mirekm71, wbij kiedyś, nie będziesz chciał wyjechać tyle mam miejscówek na latanie po lesie.
mirekm71, wbij kiedyś, nie będziesz chciał wyjechać tyle mam miejscówek na latanie po lesie.
Ostatnio edytowano 7/1/2013, 20:24 przez motoluka, łącznie edytowano 1 raz
-
Haha biedne, dobrze że małych kółeczek z tyłu nie mają po bokach
Ale Invi, darowanemu koniowi...

-
Vergon napisał(a):Aaaa to Ty tylko na szkolenie i później wracasz do siebie tak? Ile tu będziesz? Moto zabierasz ze sobą?
Dziewczyn Ci dostatek
Gdybym został tam na dłużej, to musielibyście prosić UE o wsparcie finansowe, taką imprezę-rozpierduchę bym wam zrobił

motoluka napisał(a):1354PLN? U nas inaczej, ale Ty chyba podwyżek nie uwzględniłeś a na szkoleniu też się podniosło.
No tak tylko strzeliłem, dane ze strony policja.pl, wiarygodne ale pewnie nie aktualne
-
ASR1927 - Moderator
A widzisz to dawno nieaktualne, możesz liczyć na ponad 1500 netto.
PS: A ja w Lubaniu z kim mam imprezować?
PS: A ja w Lubaniu z kim mam imprezować?
-
W marcu możemy jeszcze wciąż jeździć na nartach a nie na moto... Dlatego mówię rozważam. Za daleko (czasowo) żeby tak planować bo nie znamy pogody. Pewno że bym chciał na moto pojechać do Wawy. W plecak spoko się spakuję i może ew. jakąś torbę na tył. Wezwanie mam na 23 marca (tj sobota) na 11:00 ale chcę być w Wawie już w piątek wieczór - wyspać się przed sprawnościówką
Motoluka, Lubań-Wałbrzych = 100km = 30min, także dzwoń pisz smsuj
Motoluka, Lubań-Wałbrzych = 100km = 30min, także dzwoń pisz smsuj

-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości