co ubieracie w takie upały????????? skora czy t-shirt??
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
do tych co jezdza w t shit- jak przelceisz dupa po asfalxie przy 60 km/h w spodenkach i t shit to gwarantuje ze troche czasu spedzisz w opatrunkach i ropiejacymi ranami w upal i wecej na moto w takim ubraiu nie wsiadziesz
lepiej byc spoconym wiecej feromonow bedzie i laski beda leciec bardziej
zreszta pelen LANS jest w kombi zwlaszcza 1 cz zmega garbem!

lepiej byc spoconym wiecej feromonow bedzie i laski beda leciec bardziej

- fandzoilisz
- Bywalec
Ja osobiscie lubie jezdzic nago ewentualnie jakas chuste poniezej pasa przewiazana zeby nie przeziebic sie ...
Calkiem sympatycznie biorac pod uwage to ze kazdy na ciebie patrzy - czysty LANS
Calkiem sympatycznie biorac pod uwage to ze kazdy na ciebie patrzy - czysty LANS
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
LOL ;p moze dodasz takÄ… fotke na bikepisc xD
z motorem jak z kobietÄ… ... trzeba wiedziec gdzie dotknac
"..Jak dbać o czystość ducha
Gdy życiem chce się bawić w najlepsze
Więcej marzeń niż czasu by je spełnić.."

- agusia_wlkp
- Świeżak
Są już takowe ...
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
to poproszÄ™ takÄ…
(robie tutaj dygresje xD wybaczcie
)

(robie tutaj dygresje xD wybaczcie

z motorem jak z kobietÄ… ... trzeba wiedziec gdzie dotknac

- agusia_wlkp
- Świeżak
jadra zszywaczem do kanapy przyszywam bo jak mi pot po rowie splywa to sie na skorze siodla slizgam
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
A ja Wam powiem, że mam mieszane uczucia w tym temacie. Niby chciałbym wyluzować i pojeździć w jeansach i T-shircie i owszem zdarza mi się zrobić krótki wypad po mieście w takim wdzianku, ale...
Wczoraj zrobiliśmy w kilka motorków kilkuset kilometrowy wypad do Wschodnich Niemiec pośmigać po ich landowych drogach. Było nas 5 maszyn, każda inna i tylko ja na przecinaku. Był nawet gość na GlodWingu
Wszyscy śmigali w T-shirtach, pan na GoldWingu nawet w koszulce na ramiączkach i sandałach (hmmm... jemu nie wiało, a co się opalił, będzie się drapał
) a ja odziany w swoje jednoczęściowe, skórzane kombi. W czasie jazdy było OK, na postojach myślałem, że się ugotuję, ale... no właśnie... ale wydaje mi się, że dobrze zrobiłem i nie żałuję choć co chwila koledzy powtarzali "ale się ubrałeś, trzeba było wziąć jeansy i kurteczke).
Reasumując, wybierając się kolejny raz na taką przejażdżkę, też założę kombi... chyba, że się dorobie tekstynych porządnych ciuchów
Wczoraj zrobiliśmy w kilka motorków kilkuset kilometrowy wypad do Wschodnich Niemiec pośmigać po ich landowych drogach. Było nas 5 maszyn, każda inna i tylko ja na przecinaku. Był nawet gość na GlodWingu

Reasumując, wybierając się kolejny raz na taką przejażdżkę, też założę kombi... chyba, że się dorobie tekstynych porządnych ciuchów

będzie co ma być... nie ma się co spinać...
- łysy_głupek
- Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
ja tez zawsze zakładam skórzana kurtke.spodnie też przeważnie skórzane.czasem na swiatłach lub na parkingu strasznie zalewa pot i gorąco ale tak jest bezpieczniej.nigdy niewiadomo co sie może przydarzyc.szwy na moich paluchach nauczyły mnie kiedys tego.
GSX-R 750 Srad
- Frycio
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości