odświeżenie listy moderatorów
A no to chyba że tak
To się przychylam do wniosku leff-a.

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
1. leff, to jest nasz kanał by wymieniać poglądy etc., więc to, ze jesteś " świeżak " to imho argument z dupy. każdy głos, każda opinia jest cenna.
2. Seweryn ma rację. lista propozycji rozszerzeń listy VIP niech ląduje w klubie małych pisiorków. wiem, że kiedyś było to omawiane w dziale moderatorów ale imho to poroniony pomysł.
3. black, wlazłeś między wrony kracz jak i one
na poważnie, oczekuje się od nas by każdy ruch przemyśleć 2 x i tak powinno być. wierz mi na słowo, ze już raz z Sewerynem zrobiliśmy zdrowe dokręcenie śruby, tak ze znamy problem od podszewki włącznie z tematem skargą 
2. Seweryn ma rację. lista propozycji rozszerzeń listy VIP niech ląduje w klubie małych pisiorków. wiem, że kiedyś było to omawiane w dziale moderatorów ale imho to poroniony pomysł.
3. black, wlazłeś między wrony kracz jak i one

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Madcap No ja się pomału ogarniam w tym całym moderowaniu.
Nie taki diabeł straszny jak go malują. W końcu mam dobrego nadzorce 

-
ok panowie moderatorzy
nie spamować mi w tematach w naszym dziale, trzymać się tytułów tematów.
edit:
ad remum
stawiam jeszcze pod obrady kandydaturę usera: Hyde
nie spamować mi w tematach w naszym dziale, trzymać się tytułów tematów.
edit:
ad remum
stawiam jeszcze pod obrady kandydaturę usera: Hyde
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Witam szanownych kolegów moderatorów i administratorów.
Postaram się wam pomóc przy utrzymywaniu porządku na forum.
Pozdrawiam
Kamil Kornasiewicz
Postaram się wam pomóc przy utrzymywaniu porządku na forum.
Pozdrawiam
Kamil Kornasiewicz
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Ścigacz.pl
MAdcap ale co Hyde na moderatora? Myślę że trochę za wczas. Dał bym mu Vip-a. A potem zobaczymy.
-
MJR128
co do offroadu to dogadaj się z Bostorn-em byście między sobą nie zgrzytali
Maciek jest otwarty na współpracę więc nie ma problemu
ponieważ generalnie nie zagląda on do tego działu (Mam na myśli ten dział) ale off prowadzi, więc najszybciej złapiesz go na priv lub gg
co do offroadu to dogadaj się z Bostorn-em byście między sobą nie zgrzytali
Maciek jest otwarty na współpracę więc nie ma problemu
ponieważ generalnie nie zagląda on do tego działu (Mam na myśli ten dział) ale off prowadzi, więc najszybciej złapiesz go na priv lub gg
-
madcap - Administrator
komarcc ma pościągane, problem jest tylko ze zmianą statusu.
ale Michał został powiadomiony o problemie i przesłał to do chłopaków do IT.
zaznaczyłem na wstępie, że chodzi mi tylko by Kamil dogadywał się z Maćkiem.
tak jak my Seweryn.
ale Michał został powiadomiony o problemie i przesłał to do chłopaków do IT.
zaznaczyłem na wstępie, że chodzi mi tylko by Kamil dogadywał się z Maćkiem.
tak jak my Seweryn.
-
madcap - Administrator
Pozwolę sobie dodać coś od siebie.
Uważam, że jeden moderator na dział to za mało, ponieważ zdarzają się często jakieś wyjazdy i tym samym kilka dni przerwy w zaglądaniu na forum.
Twierdzenie, że mogą byś jakieś zgrzyty między moderującymi jest raczej na wyrost.
Uważam, że jeden moderator na dział to za mało, ponieważ zdarzają się często jakieś wyjazdy i tym samym kilka dni przerwy w zaglądaniu na forum.
Twierdzenie, że mogą byś jakieś zgrzyty między moderującymi jest raczej na wyrost.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Ścigacz.pl
Kamil jeśli przeanalizujesz nawet 2-3 ostatnie strony tego tematu to zauważysz, ze zgrzyty są.
i po to jest właśnie ten temat i dział by w razie czego wypracować wspólny pogląd.
ja i również gg, poza leff-em (bo on lubi mieć trudniej lub nam robić trudniej
)
i po to jest właśnie ten temat i dział by w razie czego wypracować wspólny pogląd.
ja i również gg, poza leff-em (bo on lubi mieć trudniej lub nam robić trudniej

-
madcap - Administrator
A ja już nie ogarniam o co chodzi.
PS: Dajcie "Melvin-owi" Moderatora.

PS: Dajcie "Melvin-owi" Moderatora.
-
co do Melvina sytuacja jest jasna.
teraz podsumowując:
redakcja, ma status Administrator .
ponadto:
1. Administratorzy: Terror, Miczab (przejął obowiązki z namaszczenia Terrora, ponieważ ten już prawie nie działa na forum), Gello007 (też prawie nieaktywny, pogadam z Grzechem co dalej z nim), Senekkorzenna, madcap.
W sumie 3 aktywnych i to wystarczy.
2. Moderatorzy: kravec (z doskoku), Legion (z doskoku), BlackGhost, leff, Melvin, MJR128, Bostorn.
Jak kogoś pominąłem, to przepraszam, niech przyśle priv, to dopiszę.
Na razie uważam, że dalsze dobieranie moderatorów nie ma sensu, bo zrobi się bajzel. A nie mam ochoty na przepychanki w stylu icid - Landryss, czy też gówniarskie podejście (fochy) a'la Szafa.
teraz podsumowując:
redakcja, ma status Administrator .
ponadto:
1. Administratorzy: Terror, Miczab (przejął obowiązki z namaszczenia Terrora, ponieważ ten już prawie nie działa na forum), Gello007 (też prawie nieaktywny, pogadam z Grzechem co dalej z nim), Senekkorzenna, madcap.
W sumie 3 aktywnych i to wystarczy.
2. Moderatorzy: kravec (z doskoku), Legion (z doskoku), BlackGhost, leff, Melvin, MJR128, Bostorn.
Jak kogoś pominąłem, to przepraszam, niech przyśle priv, to dopiszę.
Na razie uważam, że dalsze dobieranie moderatorów nie ma sensu, bo zrobi się bajzel. A nie mam ochoty na przepychanki w stylu icid - Landryss, czy też gówniarskie podejście (fochy) a'la Szafa.
-
madcap - Administrator
tadam, chcieliście więc jestem, postaram się pomóc w miarę swych możliwości, myślę że u kilku osób zmiana podpisu pod moim avatarem wywoła palpitacje serca ale trudno
POZDRO
edit:
no i ch*j podpis nie chce się zmienić
chyba serwer troszczy się o zdrowie innych 

POZDRO
edit:
no i ch*j podpis nie chce się zmienić

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
a tak z czystej ciekawości co zrobił szafa?
btw jako że gościa znam dość dobrze to jestem ciekaw czemu stracił wszystkie uprawnienia a nie zdegradowano go np z moda do vipa.
btw jako że gościa znam dość dobrze to jestem ciekaw czemu stracił wszystkie uprawnienia a nie zdegradowano go np z moda do vipa.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
hehehehe to jest ból bo czasem te ojszczymurki strasznie prowokują.
-