Offtop dla vipów
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego jest tak, że jak się zaloguję na forum i nie korzystam z niego powiedzmy godzinę (nie zamykając okna) to później muszę się ponownie logować? Jakieś autowylogowywanie? Też tak macie?
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Vergon, Black-Ghost - logujcie się przez przycisk na forum "Zaloguj się żeby sprawdzić wiadomości", na dole jest checkbox z możliwością zaznaczenia niewylogowania. Logujecie się pewnie przez nagłówek Ściga, a tam nie ma miejsca na czekboks.
Miczab - Twój partner w motozakupach
-
Miczab - Administrator
Miczab napisał(a):Vergon, Black-Ghost - logujcie się przez przycisk na forum "Zaloguj się żeby sprawdzić wiadomości", na dole jest checkbox z możliwością zaznaczenia niewylogowania. Logujecie się pewnie przez nagłówek Ściga, a tam nie ma miejsca na czekboks.
musiałeś napisać?
trzeba było chociaż po t-shircie zawołać za to info
xD
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):musiałeś napisać?
trzeba było chociaż po t-shircie zawołać za to info
xD
Poprawię się przy najbliższej okazji.
Senek pytał mnie ostatnio o koszulki dla VIPów. W związku z tym, że pojawili się nowi - możemy dla Was zrobić partię. Warunki standardowe, płacicie normalnie za koszulkę a w cenie macie swój nick lub inny napis na plecach. Ktoś chętny? Jeśli zbierze się 4-5 osób już mogę działać.
-
Miczab - Administrator
Pany wklejalem w HP i wkleje tutaj (jakby komus umknelo). Jakby ktos mial chec pomoc dzieciakowi to szkoda, zeby go okazja ominela. Zawsze mozna wkleic na fejsa scigaczowego czy prywatnego czesto motocyklisci maja dobre serca zawsze ktos pomoze.
http://marcin-sporek.blogspot.com/
http://marcin-sporek.blogspot.com/
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Jakie chcecie.
Normalna koszulka Åšcigacz.pl+ nadruk na plecach z nickiem. Nie mam niestety fotek.
Ja też będę brał dla siebie, także mamy minimum logistyczne. Kto chce, proszę info na michal@scigacz.pl z rozmiarem, napisem na nadruk i adresem do wysyłki.
pzdr
Normalna koszulka Åšcigacz.pl+ nadruk na plecach z nickiem. Nie mam niestety fotek.
Ja też będę brał dla siebie, także mamy minimum logistyczne. Kto chce, proszę info na michal@scigacz.pl z rozmiarem, napisem na nadruk i adresem do wysyłki.
pzdr
-
Miczab - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość