tor głogów
• Strona 1 z 1
tor głogów
Siemanko, myślę, że ktoś z was napewno był na torze motocrossowym w głogowie i chciałem się zapytać jak to jest jak bym tam chcial pojezdzić musze płacić, w jakiś sposób rezerwować miejsce czy coś, czy poprostu sobie jade tam i śmigam ?;D
- kamilxxx7
- Świeżak
tak byłem tam 1000000 razy i wiem
pytaj ludzi którzy tam byli... jedź w ciemno. rezerwacji miejsc chyba za zadnym torze nie ma. jedynie opłaty ale są zazwyczaj symboliczne 10-20 zł. o ile w ogóle ktos bedzie zbierał te opłaty. także ja bym jechał, smigał jak ktos przyjedzie po kase to zapłacisz. jak nie to nie ;P jak zajedziesz i bedzie jakas tabliczna z numerem telefonu to warto zadzwonic i zgłosic. ale znajac zycie jak np pojedziesz w niedziele to ktos juz tam bedzie

pytaj ludzi którzy tam byli... jedź w ciemno. rezerwacji miejsc chyba za zadnym torze nie ma. jedynie opłaty ale są zazwyczaj symboliczne 10-20 zł. o ile w ogóle ktos bedzie zbierał te opłaty. także ja bym jechał, smigał jak ktos przyjedzie po kase to zapłacisz. jak nie to nie ;P jak zajedziesz i bedzie jakas tabliczna z numerem telefonu to warto zadzwonic i zgłosic. ale znajac zycie jak np pojedziesz w niedziele to ktos juz tam bedzie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości