Pseudosport
• Strona 1 z 1
Pseudosport
Jak wszyscy wiecie jest grupa motocykli w klasie 500, gs'ka, er-5, cebula i tak dalej które mają 45/50 koni, jest też grupa motocykli już strikte sportowych w klasie 600 gdzie tych koni jest już znacznie więcej, ale są też motocykle które z pojemności 600 czy 650 wyciągają około 70 kucyków, ja narazie interesowałem się tylko SV'ką ale napewno jest więcej moto które mają takie właściwości. Szukam następnego moto dla siebie, ale nie mam konkretnych ofert tylko chce narazie zastanowić się nad modelem. Moto które ma owiewki, i około 70/80 KM. Dużo takich jest ? Dajcie chłopaki jakieś modele na które warto spojrzeć, myślę o moto które można dostać za około 11/12 tysięcy w bardzo dobrym stanie, i zależy mi na tym żeby to nie był taki typowy turystyk
Innymi słowy, coś czym będę mógł i troszkę poszaleć i pojeździć użytkowo (żeby mi porfela nie zeżarło
)

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Ja Ci polecam Bandita 650 masz tam 80 kucy
dla mnie jest piekny , albo celuj w 1200 cm3.
http://otomoto.pl/suzuki-gsf-bandit-650 ... 28943.html

http://otomoto.pl/suzuki-gsf-bandit-650 ... 28943.html
Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
Narazie pytam tylko o modele żeby sobie poczytać poszukać info, zrobić tabelkę plusów i minusów, er-6f jest poprostu piękna, ale SV 650s z pełną owiewką też wygląda ślicznie, a przy mniejszym spalaniu daje mi lepsze osiągi. Bandzior mi się zawsze kojarzył z taką ciężką krową która utargała by samochód gdyby trzeba było ale zaciekawił mnie bardzo
no nic pomogliście panowie z modelami, mam do odrobienia pracę domową, czyli przeczytać troche artykułów o każdym z nich i wybrać obiekt następnego zbierania mamony...

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
szukałem przez google i nie wchodzilem na niemieckie strony, bo mam wstręt do niemieckiego
ale skoro przedstawiasz takie argumenty to sytuacja wyglada nieco inaczej. Dzięki za info Jarek, uwielbiam ten lekki kulturalny hejting na tym forum
Mimo wszystko 0-100 SV chyba bardziej daje radÄ™ ?

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
ER-6 moim zdaniem trochÄ™ spokojniejsza, SV ma tego kopa jaki daje V-ka
Bardzo przyjemnie mi się nim jeździ i ani jednego dnia nie żałowałem tego zakupu.

-
blondynka96 - Świeżak
Dziękuję panowie za charakterystykę sprzętów
napewno zarysowaliście mi szeroki obraz który teraz sam sobie muszę pokolorować, cJarek, ja wyrywam gimnazjalistki na kask i rękawice, przedszkolaki są dla mnie zbyt dziecinne xD

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
a Hujnecik w półowiewce? ja mam Nkę, ale bardzo sobie chwalę, trzeci sezon u mnie zacznie na wiosnę
bardzo fajny, bezawaryjny sprzęt do śmigania i w trasie, i po winklach i po mieście 

CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Masz jeszcze BMW F800S/ST, Kawasaki Zr7/S
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
-
Hyde - Bywalec
Kaai błagam Cię, nie czepiaj się i nie rób dymu
dobrze wiesz o co chodzi, i oczywiście tak masz rację źle nazwalem temat ale jakoś wszyscy zrozumieli czego szukam tylko Ty się musiałeś przywalić. i Nie szukam motocykla do turystyki
Hondy jakoś nigdy mnie nie pociągały podobnie jak BMW, Katana nie wiedzieć czemu wizualnie mi się nie podoba
Jak dla mnie ER-6F i SV 650s do rozpatrzenia dziękuję za zainteresowanie.
Temat do zamknięcia.

Temat do zamknięcia.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości