2
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Walenty napisał(a):Panowie i Panie, powiedzmy, że potrzebujecie diody 5W5 1W. Gdzie byście czegoś takiego szukali?Dodam, że allegro odpada, bo nie mam zamiaru płacić za przesyłkę tyle, co za towar. Potrzebuję jedną sztukę.No niby jakiś sklep elektryczny, ale to przecież gadżet stricte samochodowy, czyż nie? Jakieś pomysły?
W Makro majÄ… takie rzeczy.
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
-
Krmtzzz napisał(a):Ale on komplet chce za 800, tak ?
No tak, 800PLN to i tak już zawyżona trochę bo chciał do 700-750 no ale w tej cenie chyba tylko Pirelki.
-
Walenty napisał(a):Panowie i Panie, powiedzmy, że potrzebujecie diody 5W5 1W. Gdzie byście czegoś takiego szukali?Dodam, że allegro odpada, bo nie mam zamiaru płacić za przesyłkę tyle, co za towar. Potrzebuję jedną sztukę.No niby jakiś sklep elektryczny, ale to przecież gadżet stricte samochodowy, czyż nie? Jakieś pomysły?
Do podświetlenia nie są 5W5. Takie są do...niczego. Bo takich nie ma

neuros napisał(a):
W Makro majÄ… takie rzeczy.
W Makro sprzedajÄ… nawet podobizny mojego poprzedniego motocykla

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
W makro ostatnio są bardzo korzystne promocje na słuchawki Sony z serii EX, może komuś się ta informacja przyda, są nawet modele sporo tańsze niż na najtańsze oferty na allegro.
-
ASR1927 napisał(a):Walenty napisał(a):Panowie i Panie, powiedzmy, że potrzebujecie diody 5W5 1W. Gdzie byście czegoś takiego szukali?Dodam, że allegro odpada, bo nie mam zamiaru płacić za przesyłkę tyle, co za towar. Potrzebuję jedną sztukę.No niby jakiś sklep elektryczny, ale to przecież gadżet stricte samochodowy, czyż nie? Jakieś pomysły?
Do podświetlenia nie są 5W5. Takie są do...niczego. Bo takich nie maDo podświetlenia są W5W
Każden jeden szanujący się market - Tesco, Real, Auchan
Jak mogłem taką głupotę walnąć?

-
Walenty - Moderator
Nie tylko Ty. Jak wpiszesz w google 5W5 to znajdzie to samo co W5W
Tylu ludzi popełnia ten błąd, że niewielu już wie jak jest poprawnie
To coś jak "postojówki". Ludzie! Postojówki, to nie są "te małe mijania" (pozycyjne). Postojówki to nieobowiązkowy element pojazdu.

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Wystarczy popatrzec na chce kupic ... jeszcze niedawno srednia byla max 10K a coraz czesciej sa max 6 ... 5 a nawet 4k. Ceny poszly w gore a w kieszeni kowalskiego dziura sie powiekszyla
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości