Zobacz wÄ…tek - Pytanie o opony
NAS Analytics TAG

Pytanie o opony

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Pytanie o opony

Postprzez Nicki » 4/6/2007, 15:15

Witajcie,
zwracam się do Was z prośbą o pomoc jako do fachowców. Sam nigdy nie siedziałem na motocyklu :cry: Chodzi mi o to abyście podali mi najbardziej popularne rozmiary opon motocyklowych ( chodzi o wszystkie możliwe motocykle ) albo opiszcie po prostu na czym jeździcie, a ja już wyciągne odpowiednie wnioski. Bede Wam naprawdę bardzo wdzięczny za pomoc.
Nicki
Świeżak

Postprzez karskot » 4/6/2007, 15:52

proponujÄ™ Tobie co innego
mianowicie zobacz sobie jakich modeli motocykli jest najwiecej na allegro, w poszczególnych kategoriach, (chopper, sport, enduro itd.) nastepnie w google wpisujac te modele w danych technicznych bedziesz miał rozmiary opon , bo jakby tutaj mieli ci ludzie wypisywac co maja w swoim sprzęcie to bys się raczej pochlastał, albo poodwiedzaj sklepy internetowe z tym asortymentem i zobacz czego jest najwiecej
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
karskot
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê