pierwsze 600
• Strona 1 z 1
pierwsze 600
witam, jestem nowym uzytkownikiem forum ale od razu chce przejsc do sedna. mam 181 cm wzrostu, waze 70 km. szukam motoru sportowego ale zeby rowniez nadawal sie do jazdy po miescie oraz w niedalekie trasy po za miasto. mialem na poczatku na mysli dwa motory suzyki sv 650s oraz kawasaki ninja zxr600. mysle jezcze o suzuki gsxr 600 ale nie wiem ktory z nich bylby najlepszym wyborem. jezeli mozecie mi pomoc bede bardzo wdzieczny.
- rafal20092
- Świeżak
- rafal20092
- Świeżak
Jesteś trollem, albo nie umiesz czytać i stosować googli ;] Nie ma innej opcji. W pierwszym przypadku straciłem czas odpisująć Ci, w drugim: kup sobie jakiekolwiek 600'et. Co za różnica? Jeśli nie umiesz nic, to przecież naturalnie 600 skręca jak rower, więc bez problemu dasz sobie radę ;]
A tak so serious to kup sobie 250', a w porywach 500'. Ludzie nie rodzą się z umiejętnością jazdy na 600 sport, tylko ją nabywają, po wielu kilometrach i winklach.
Dobrze prawisz jedynie po co agresja,nie prowokuj
senekkorzenna.
A tak so serious to kup sobie 250', a w porywach 500'. Ludzie nie rodzą się z umiejętnością jazdy na 600 sport, tylko ją nabywają, po wielu kilometrach i winklach.
Dobrze prawisz jedynie po co agresja,nie prowokuj

senekkorzenna.
-
Atlantis - Świeżak
fincher powiedz, że to sarkazm bo nie wierzę że to powiedziałeś.
GS 500 w wersji F powinno Ci się spodobać, ER-5, CB 500 szukaj czegoś takiego na pierwsze moto, zdałeś egzamin w piątek, jeśli oprócz tego nie jeździłeś na niczym, to nie masz doświadczenia
GS 500 w wersji F powinno Ci się spodobać, ER-5, CB 500 szukaj czegoś takiego na pierwsze moto, zdałeś egzamin w piątek, jeśli oprócz tego nie jeździłeś na niczym, to nie masz doświadczenia

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
fincher napisał(a):JA to bym polecał odrazu GSXR 1000 albo słynnego "erłana" bo takie 500 ech co ja gadam 600 przecież wcale nie jedzie.....
Przy wyprzedzaniu tira na 600 trzeba sie nogami od ziemi odpychac. Taka 600 to ci sie po 2 dniach znudzi.
Jak ktos ma glowe na karku to niema sensu brac cos ponizej litra, ba nawet litr w takim przypadku to zamalo.
/..................................................................................................................................
A tak na powanie poczytaj zmadrzej, wroc i zadaj pytanie jeszcze raz. (Ale jak poczytasz to juz bedziesz wiedzial).
Jeden wsiada na 250 i to dlaniego zaduzo. Kazdym motocyklem dasz rade jezdzic po prostej pustej drodze, problemy zaczynaja sie gdy trzeba hamowac, albo zakrecic.
DLATEGO BEZ DOSWIADCZENIA OGARNIECIE 600 BEDZIE BARDZO DLUGIM PROCESEM.
Da sie ale latwiej i szybciej zaczac od czegos zlabszego i po sezonie przesiasc sie na mocniejszy motocykl.
Czytajac takie tematy przypomina mi sie moj 1. Jaki ja bylem niemadry...
Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
Niee to nie był sarkazm naprawde polecam lytra choć zastanawiając się dłuższą chwile nie wiem czy nie lepsza będzie odrazu hayabuza albo zzr1400 przecież jak sie przez pierwszy tydzień pojeździ max 200 na prostej to mamy motocykl opanowany do perfekcjii. A po 2 miesiącach można zakłądać turbinę
:):):)
Jakiś mod niech lepiej zamknie temat bo zaraz ktoś znowu pomyśli że to dobre rady

Jakiś mod niech lepiej zamknie temat bo zaraz ktoś znowu pomyśli że to dobre rady

DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Również jestem za zamknięciem tematu! 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości