Kupno motocykla....
• Strona 1 z 1
Kupno motocykla....
Siemanko... Mam 22 lata, 196 cm wzrostu i waże około 85 kg chciałbym sobie kupić mój pierwszy motocykl między innymi pełnego sporta R1 ninje 10 albo Gsxr-a 1000 co o tym sądzicie ?? Dodam ze nie mam prawo jazdów i nigdy nie jeździłem żadnym motocyklem
Hahaha nabrałem was
Oczywiście moje dane są prawdziwe
Na motocyklach jeżdzę od dzieciństwa ale na crossach.... Ale z tym że od ponad półtora roku temu kupiłem swojego pierwszego sporta i była to ninja 12 z 2007 roku z ostatniej produkcji... Aha o prawko jak najbardziej mam..... Początki były strasznie trudne ale jakoś dałem radę choć nigdy nie przekroczyłem jakiś super granic prędkości... Do dziś mam zrobione około 2200 km wiem wiem mało
Wciąż odczuwam przed tym motocyklem respekt i się go boję więc postanowiłem go sprzedać i się udało.... Więc do rzeczy chciałbym sobie kupić jakąś 600 bardzo podoba mi się Fazer i chciałbym iść w tym kierunku.... Chciałbym coś nowszego rocznikowo 2007-2008 lub wyżej jeżeli zmieściłbym się cenowo do 18-20 tyś....
Co myślicie o moich przekonaniach/poglądach jakie byście moto polecili jeszcze ?? Macie może jakieś ciekawe linki co Fazera lub podobnych motocykli to bym prosił o podanie
Interesowało by mnie bardzo szczegółowe testy 

Hahaha nabrałem was

Oczywiście moje dane są prawdziwe

Wciąż odczuwam przed tym motocyklem respekt i się go boję więc postanowiłem go sprzedać i się udało.... Więc do rzeczy chciałbym sobie kupić jakąś 600 bardzo podoba mi się Fazer i chciałbym iść w tym kierunku.... Chciałbym coś nowszego rocznikowo 2007-2008 lub wyżej jeżeli zmieściłbym się cenowo do 18-20 tyś....
Co myślicie o moich przekonaniach/poglądach jakie byście moto polecili jeszcze ?? Macie może jakieś ciekawe linki co Fazera lub podobnych motocykli to bym prosił o podanie

Honda Cr 250 2007
- zbyho222
- Świeżak
Aż dziw bierze że przez te 2200km zx12r nie rozebrała cie na czesci pierwsze
Co do tematu miałeś kawe więc może Z750? Lepsze jak bandit hornet. Ew jeśli koniecznie chcesz miec owiewke to faktycznie ten Fazer może byc okej.

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Black Ghost no wiesz poczÄ…tkowo to mnie nawet na Skuterkach wyprzedzali
Wszystko robiłem z głową więc jeszcze dzięki temu żyję
Po przeglądałem sporo ofert i jest w czym wybierać.... Narazie mam dwóch faworytów Fazerka i Tego Z 750... Widziałem Fazerki z owiewkami i bez.... Ten bez owiewek prezentuje się bosko tak samo Kawa
Więc wybór trudny...
Czy to prawda że bez owiewek się ciężej jeździ ?? A raczej gorzej ?

Czy to prawda że bez owiewek się ciężej jeździ ?? A raczej gorzej ?
Honda Cr 250 2007
- zbyho222
- Świeżak
bardziej dmucha. To czy sie lepiej czy gorzej jezdzi jest juz indywidualna sprawa kazdego znas. Tak jak i z wyborem silników rzedowe czy v-ki. Znam ludzi którzy chwala nakedy i tych którzy chwalą motocykle z owiewką. Jedno jest pewne kwestia przyzwyczajenia! Jeśli nie bedziesz jezdził nonsop z 3cyfrowymi predkosciami naked bedzie okej. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Najlepiej sie przejedz sam ocenisz czy ci pasuje czy nie.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości