Jaki ścigacz jest odpowiedni ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Niezła rozbieżność: najpierw 600 potem 125. Za taką kasę jak już to faktycznie tylko cbr 125. Nic ciekawszego nie znajdziesz. A jak byś zrobił A to max 500, ew turystyki jakieś większe.
- Mateusz250
- Świeżak
I ty chcesz byc tak samo głupi jak koledzy w okolicy i jezdzic bez prawka? Rób co chcesz twoja sprawa. Ale bez prawa jazdy bedzie z ciebie Dupa nie motocyklista. Ahh te anarhistyczne slogany! Jebac system!!! JP na 100% . człowieku dorośnij i wróc do tematu motocykli.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Toś mu mądrze napisał. może zakuma że życie nie jest takie cukierkowe jak mu sie wydaje! Jedno mnie najbardziej ciekawi. Rodzice są przeciwnie żeby kupil motocykl to na kogo go kupi i zarejestruje??
Na wujka staszka? 

-
Życie go nauczy
Za brak OC dobiją mu jeszcze 5koła 

-
Mam 17 lat, już bliżej niż dalej do 18 (bo tylko kila miesięcy), do warszawy się nie zbliżam to bo jedno wielkie g***o poza tym jestem z podkarpacia więc nie widzi mi się jechać motorem aż do warszawy... Pytałem tylko jaki polecacie motor, a wy wyskakujecie mi z prawkiem i innymi mądrymi farmazonami... Naprawdę jeżeli będę chciał wysłuchać kazania to wybiorę się w niedzielę do kościoła... Nie jestem żadnym JP, po prostu mam swoje przekonania i nikomu nic do nich. To moja sprawa czy chcę jeździć 125 czy 500, miałem okazję nie raz wozić się tym i tym i naprawdę mimo iż nie mam kwitów to potrafię zapanować nad takimi maszynami. Prawko jak najbardziej zrobię bo nie zamierzam skończyć z motorami jak tylko będę miał samochód. Chcę kupić 500 bo wiem, że tyle opanuję a w razie "problemów" spokojnie podniosę z ziemi, większej maszyny nie chcę bo nie miałem okazji nawet takim się przewieść. Chcę stopniowo zwiększać pojemność i wiem, że skok z WSK 125 na np GS500 to jest bardzo duża odległość ale jednak.
Temat można zamknąć, tym, którzy podali mi propozycję dziękuje, reszcie... ahhh....
Temat można zamknąć, tym, którzy podali mi propozycję dziękuje, reszcie... ahhh....
- xDestiXx
- Świeżak
pominmy brak prawka,bo to juz jego sprawa,ja takze jezdze kilka lat bez niego na wlasna odpowiedzialnosc,tylko gdzie jest sens przesiadac sie z jakiejs WSK na 600,to jest ogromna przepasc gdzie wsk jedzie 90 a 600 np cbr 200 paki w moment,nie wazna predkosc,ale brak praktyki,gdzie ty na wsk praktyki nabierzesz ? Sam jezdze od dzieciaka na crosach,quadach przesiadam sie na scigacza za jakis czas i wiem,ze czeka mnie duzo pracy,wiec na Twoim miejscu skoro mieszkasz na wiosce i jezdzisz wsk kup sobie np jakas yamahe dt 125 leci grubo ponad 100 co jest potezna predkoscia,czy ty leciales kiedys motorem ponad 100,nie wyobrazasz sobie jak to wyglada z boku a jak prowadzac,co ty myslisz,ze przez wioske bedziesz scigaczem 150lecial,czlowieku..podlapiesz piachu na zakrecie i lezysz i stekasz. Pozdro
-
adamek.k - Świeżak
Adamek, nie po to chcę kupić 500 czy 600 aby jechać 200 przez wioskę, chcę kupić 500 gdyż jak się przyglądałem taniej wyjdzie kupić mi 500 niż 125 (możliwe, że błędne przekonanie ale na allegro jest ono jak najbardziej prawdziwe), no i większych motorów jest więcej - taka aprilia rs 250 jest w 4 egzemplarzach z czego 2 faktycznie nadają się do jazdy, a suzuki 500-600 ? 10+ stron 

- xDestiXx
- Świeżak
Szkoda słów! powiem tylko jedno! Ogarnij ty sie chlopaku 

-
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości