potrzebuje pomocy :D mx50
• Strona 1 z 1
potrzebuje pomocy :D mx50
Siema wszystkim
Potrzebuje pomocy , gdzie kupić linkę z czujnikiem do licznika elektronicznego do aprili mx 50 2004r.
kabel po prostu ułamał/urwał się przy samym czujniku sie po prostu nic nie zrobi .
Prosił bym o linki
jeśli macie a jeśli nie to chociaż jakies info
z góry dzięki
Potrzebuje pomocy , gdzie kupić linkę z czujnikiem do licznika elektronicznego do aprili mx 50 2004r.
kabel po prostu ułamał/urwał się przy samym czujniku sie po prostu nic nie zrobi .
Prosił bym o linki

kkkkkamilXXXX
- kkamil199712
- Świeżak
ciezko z tym ;P szukaj częsci do alarmów czasem mozna kupic identyczny czujnik aby tylko trzeba znac gwint o ile masz czujnik wkręcany. ja np sam sobie regenerowałem ten czujnik bo mi akurat padł, jak chcesz moge tobie wstawic nowy bebech do czujnika z wyjsciem na kabelek i sobie dolutujesz reszte, albo cała linke moge ci zregenerowac,. tylko zalezy jak wyglada sam czujnik.
no i zawsze mozna szukac uzywki, albo kupic w serwisie - ale ceny sa na pewno spore ;/
no i zawsze mozna szukac uzywki, albo kupic w serwisie - ale ceny sa na pewno spore ;/
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
do czujnika jest wkręcana jak by śrubka w której jest kabel i on był zalany jakimś tworzywem chyba żeby woda nie wleciała ;p
kkkkkamilXXXX
- kkamil199712
- Świeżak
noo to własnie cos takiego czasem mozna kupic o ile sie dopasuje wymiar gwintu, a ja sobie to sam regenerowałem
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość