Spodnie na buty/ spodnie w buty ?
• Strona 1 z 1
Spodnie na buty/ spodnie w buty ?
Witam,
Może głupie pytanie ale jak się ubieracie to wkładacie spodnie do butów czy na buty? bo u mnie za cholere nie mogę wsadzić spodni skórzanych (Dainese) lub tekstylnych (RST) do butów (RST) i zapiąć zamek do końca :/ po prostu za mało miejsca i niechcę uszkodzić zamka w butach czy macie taki sam problem?
Pozdr.
Może głupie pytanie ale jak się ubieracie to wkładacie spodnie do butów czy na buty? bo u mnie za cholere nie mogę wsadzić spodni skórzanych (Dainese) lub tekstylnych (RST) do butów (RST) i zapiąć zamek do końca :/ po prostu za mało miejsca i niechcę uszkodzić zamka w butach czy macie taki sam problem?
Pozdr.
- mirooosss
- Świeżak
zapewne po to aby buty przytrzymywały spodnie w odpowiedni miejscu, po to żeby może nie podwiewało... nie wiem.. po prostu tak się zazwyczaj robi, chyba że masz specjalnie przygotowany kombinezon do tego aby zakładać go na buty (tak jak Rossi)
-
kravec - Administrator
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
jest to też uzależnione od butów.. na turystyczne naciągniesz zazwyczaj bez problemu, jednak na sportowe będziesz miał problem- niektóre mają do tego taki jakby "ściągacz" na górze dla lepszego trzymania nogawek (np. supertechy, czy daytony chyba)
-
kravec - Administrator
Jeśli jeżdżę w skórze zawsze władam do środka bo inaczej wygląda to jak gówno świętego Ambrożego podobnie jak jazda w skórzanych spodniach i adidasach. Jeśli jeżdżę w tekstylu spodnie na wierzchu.
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
-
kravec - Administrator
Jeżeli spodnie Ci nie wchodzą do butów to możesz kupic sobie buty Dainese Torque Pro in , w których spodnie ida na zewnątrz . Super rozwiązanie . Zawodnicy tak jeżdżą .
http://www.kombinezon.pl/buty-motocyklo ... -2010.html

http://www.kombinezon.pl/buty-motocyklo ... -2010.html
- Michał111
- Świeżak
Po pierwsze- odkopujesz temat sprzed 2 tygodni.
Po drugie- to już opisaliśmy, widać nawet na zdjęciu
Po trzecie- tylko zawodnicy jeżdżący w ciuchach dainese- odpowiednie buty i kombinezony z szerszymi nogawkami.
Po drugie- to już opisaliśmy, widać nawet na zdjęciu
Po trzecie- tylko zawodnicy jeżdżący w ciuchach dainese- odpowiednie buty i kombinezony z szerszymi nogawkami.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości