derbi senda
• Strona 1 z 1
derbi senda
Cześć , mam pytanko jaki jest xmax derbi sendy 50 i czy ma lepsze przyszpieszenie niz aprilia rs 50, bo mam delemat czy wybrac apke rs 50 czy własnie derbi sende bo niechce załowac potem mam jakies 4000zł. Henio czekam na twoja wypowiedz .
I jeszcze ile pali taki motor na 100?

RS
- alasek132
- Świeżak
oba podobne. zalezy na przyspieszenie senda bedzie lepsza bo ma przełozenia na "moc", RS moze byc szybsza na V max.
akurat do silnika derbi tez nie ma problemu z częsciami. z tego co wiem silników derbi było tez kilka odmian ( mozna poznac po kolorach karterów i pokryw ) ta najmocniejsza wersja fabryczna była mocniejsza niz fabryczna wersja AM6 z DT czy RS. choc chyba tez słabsza od fabrycznej najmocniejszej wersji aM6 montowanej do HM cRE . tak wiec bierz to co ci sie podoba. nie patrz na v max, przyspieszneie. bo ona są pdoobne. jak chcesz poganiac trochre w terenie to RS odpada na starcie. z kolei senda mozna ganiac tu i tu, lecz na dalszych trasach pozycja za kierownicą za wygodna moze nie byc
akurat do silnika derbi tez nie ma problemu z częsciami. z tego co wiem silników derbi było tez kilka odmian ( mozna poznac po kolorach karterów i pokryw ) ta najmocniejsza wersja fabryczna była mocniejsza niz fabryczna wersja AM6 z DT czy RS. choc chyba tez słabsza od fabrycznej najmocniejszej wersji aM6 montowanej do HM cRE . tak wiec bierz to co ci sie podoba. nie patrz na v max, przyspieszneie. bo ona są pdoobne. jak chcesz poganiac trochre w terenie to RS odpada na starcie. z kolei senda mozna ganiac tu i tu, lecz na dalszych trasach pozycja za kierownicą za wygodna moze nie byc
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości