Wikipedia
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Moja xj600 zawstydza pozostałe xj600 tymj ze po zimie bez problemu odpala . Nie sprawia żądnych problemów. jest symetryczna ma sylewtke osy i jest brudna.
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
a w rs 250 dzwonienie dochodzi z kopajki która najzwyczajniej w świecie łapie z czasem pewien luz (wyrabia się)...
jeszcze powinnismy się lajkować...
Pytanie moje: czemu by taki temat miał służyć? W formie: a poczytam sobie ciekawostki? Poza tym nie ma osoby wszechwiedzącej, która mogła by oceniać czy dany wpis jest zgodny z prawdą czy nie. Kolejna rzecz to sprawa poglądów: na większość kwestii da się spojrzeć na wiele sposobów i to od naszych upodobań, doświadczeń itd. zależy jak to widzimy.
jeszcze powinnismy się lajkować...
Pytanie moje: czemu by taki temat miał służyć? W formie: a poczytam sobie ciekawostki? Poza tym nie ma osoby wszechwiedzącej, która mogła by oceniać czy dany wpis jest zgodny z prawdą czy nie. Kolejna rzecz to sprawa poglądów: na większość kwestii da się spojrzeć na wiele sposobów i to od naszych upodobań, doświadczeń itd. zależy jak to widzimy.
-
kravec - Administrator
Temat ma sluzyc temu,ze zamiast szukac po 10 forach, zapisywac sie na forum fazera, bandita, yamahy, suzuki, kawasaki, i swiatkow jechowy, poprostu za kazdym razem czytasz tu cos ciekawego, tak jak przy otwieraniu jakis tam soczkow pod kapslem zawsze cos bylo. Co do zgodnosci z prawda czy nie to wystarczy, ze nie bedzie to news , kumpel slyszal od dziadka ojca stryjka, ze ... Cos gdzies przeczytasz, to poprostu zapodaj albo link abo wklej tekst, cos wiesz ciekawego to samo.
Zeby nie bylo oftopa.
Na dzien dzisiejszy wedlug wszystkich testow Kontrola trakcji w kawasaki zx10R nadal uznawana jest za numer 1 i jak to niektorzy mowia o niej kolejna generacje chociaz, w zalozeniach dziala ona na tej samej zasadzie co w s1r nie mniej jednak , nawet rewizja z 2012 roku w s1r nie przeskoczyla pierwowzoru kawy
Zeby nie bylo oftopa.
Na dzien dzisiejszy wedlug wszystkich testow Kontrola trakcji w kawasaki zx10R nadal uznawana jest za numer 1 i jak to niektorzy mowia o niej kolejna generacje chociaz, w zalozeniach dziala ona na tej samej zasadzie co w s1r nie mniej jednak , nawet rewizja z 2012 roku w s1r nie przeskoczyla pierwowzoru kawy
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
pod tym kątem owszem... był by ciekawą formą na wyluzowanie się od wszystkiego (do czego często służy mi komputer/xbox:D) wraz z powiększaniem swojej wiedzy... jadnek wątpie aby znalazło się tu aktualnie tylu chętnych i myślących zarazem żeby temat "żył"
-
kravec - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości