Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Trzech Polaków w Europejskim Pucharze...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Trzech Polaków w Europejskim Pucharze...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2012, 01:18

Komentatorzy napisał(a):W końcu zaczyna się dziać coś pozytywnego w naszym wyścigowym sporcie motocyklowym.Myślę że dzięki takim ludziom jak Piasecki,Badziak,Pejser,Grandysi i kilku innym, którzy postawili na faktyczny rozwój sportu i starają się coś zmienić będzie coraz lepiej w tym sporcie.Oczywiście Kaczmarkowi,Wielebskiemu i Paskowi życzę powodzenia w zawodach.<br><hr>Alojz44<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie bądź śmieszny - każdy dba o własne interesy... dobrze to widać na tym przykładzie...<br><hr>boro<br>
Komentatorzy napisał(a):Normalne że każdy dba o własne interesy,w interesie Piaseckiego jest poskładać Team i dać rozgłos Bogdance bo częścią sponsorigu jest też reklama.W interesie zawodników jest startować w wyścigach bo tylko tak mają szansę na rozwój.Dogadali się i jest efekt w postaci startów w pucharze.Nie ma nic za darmo w życiu...i sporcie też,wiedzą o tym jedni jak i drudzy,i ja też wiem choć nie jestem ani zawodnikiem ani sponsorem.Życie.<br><hr>Alojz44<br>
Komentatorzy napisał(a):mało wiesz o życiu kolego...<br><hr>olo<br>
Komentatorzy napisał(a):Może i mało wiem o życiu,ale źle nie wyjdą na tym pucharze.Lepiej chyba będzie jeśli wystartują tam niż mieliby jeździć w wmmp które nie jest tak rozwojowe dla młodych zawodników jak serie przy wsbk.Ogólnie chodzi mi o to że jest to krok do przodu.Wielebski liczy na zwycięstwa,Pasek też jest świetny,będą mieli okazję powalczyć w europie na najważniejszych torach a że nie pojadą w stk600 to faktycznie szkoda.Mimo tego nie jest źle,kilka lat temu można było tylko o tym pomarzyć.<br><hr>Alojz44<br>
Komentatorzy napisał(a):czemu mydlisz ludziom oczy? kilka lat temu nie było takich możliwości bo nie było takich tanich pucharów - Chyba że chciałeś nam powiedzieć że nie było takiego "wspaniałego i bezinteresownego promotora wyścigów motocyklowych"?<br><hr>boro<br>
Nie mydlę ludziom oczu,już pisałem że każdy ma w tym układzie własny interes więc nie sugeruj że wychwalam promotora bo to nieprawda.Wymieniając kilka nazwisk wcześniej miałem zamiar powiedzieć że są osoby w polsce które próbują coś zmienić na lepsze i widać że zaczyna się coś ruszać. Kilka lat temu rzeczywiście nie było takich tanich pucharów,co nie zmienia faktu że mogliśmy tylko pomarzyć o polakach w europejskich i światowych wyścigach,dziś już są i tylko o to mi chodzi.Nie ma wspaniałych i bezinteresownych promotorów.Poza tym supersporty nie są zbyt tanie a mimo to ktoś wykłada kasę na starty Szkopka,mogli wystawić więcej osób w tańszych pucharach i seriach,właśnie dlatego sądzę że coś zaczyna się ruszać,no chyba że Szkopek sam się sponsoruje.Może czegoś nie rozumiem...<br><hr>Alojz44
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2012, 09:38

Komentatorzy napisał(a):W końcu zaczyna się dziać coś pozytywnego w naszym wyścigowym sporcie motocyklowym.Myślę że dzięki takim ludziom jak Piasecki,Badziak,Pejser,Grandysi i kilku innym, którzy postawili na faktyczny rozwój sportu i starają się coś zmienić będzie coraz lepiej w tym sporcie.Oczywiście Kaczmarkowi,Wielebskiemu i Paskowi życzę powodzenia w zawodach.<br><hr>Alojz44<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie bądź śmieszny - każdy dba o własne interesy... dobrze to widać na tym przykładzie...<br><hr>boro<br>
Komentatorzy napisał(a):Normalne że każdy dba o własne interesy,w interesie Piaseckiego jest poskładać Team i dać rozgłos Bogdance bo częścią sponsorigu jest też reklama.W interesie zawodników jest startować w wyścigach bo tylko tak mają szansę na rozwój.Dogadali się i jest efekt w postaci startów w pucharze.Nie ma nic za darmo w życiu...i sporcie też,wiedzą o tym jedni jak i drudzy,i ja też wiem choć nie jestem ani zawodnikiem ani sponsorem.Życie.<br><hr>Alojz44<br>
Komentatorzy napisał(a):Może i mało wiem o życiu,ale źle nie wyjdą na tym pucharze.Lepiej chyba będzie jeśli wystartują tam niż mieliby jeździć w wmmp które nie jest tak rozwojowe dla młodych zawodników jak serie przy wsbk.Ogólnie chodzi mi o to że jest to krok do przodu.Wielebski liczy na zwycięstwa,Pasek też jest świetny,będą mieli okazję powalczyć w europie na najważniejszych torach a że nie pojadą w stk600 to faktycznie szkoda.Mimo tego nie jest źle,kilka lat temu można było tylko o tym pomarzyć.<br><hr>Alojz44<br>
Komentatorzy napisał(a):czemu mydlisz ludziom oczy? kilka lat temu nie było takich możliwości bo nie było takich tanich pucharów - Chyba że chciałeś nam powiedzieć że nie było takiego "wspaniałego i bezinteresownego promotora wyścigów motocyklowych"?<br><hr>boro<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie mydlę ludziom oczu,już pisałem że każdy ma w tym układzie własny interes więc nie sugeruj że wychwalam promotora bo to nieprawda.Wymieniając kilka nazwisk wcześniej miałem zamiar powiedzieć że są osoby w polsce które próbują coś zmienić na lepsze i widać że zaczyna się coś ruszać. Kilka lat temu rzeczywiście nie było takich tanich pucharów,co nie zmienia faktu że mogliśmy tylko pomarzyć o polakach w europejskich i światowych wyścigach,dziś już są i tylko o to mi chodzi.Nie ma wspaniałych i bezinteresownych promotorów.Poza tym supersporty nie są zbyt tanie a mimo to ktoś wykłada kasę na starty Szkopka,mogli wystawić więcej osób w tańszych pucharach i seriach,właśnie dlatego sądzę że coś zaczyna się ruszać,no chyba że Szkopek sam się sponsoruje.Może czegoś nie rozumiem...<br><hr>Alojz44<br>
właśnie o to chodzi że jako kibic nie dowiesz się jak Pan Piasecki zarządza pieniędzmi... a wyciągając wnioski z wydarzeń i jego decyzji można stwierdzić że są co najmniej "sytuacje niejasne"...<br><hr>boro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2012, 09:51

a mi się wydaje że rok w takim kiczowatym pucharze w stosunku do szansy pokazania się w stock 600 to rok do tyłu... obym nie miał racji i życzę powodzenia chłopakom (bo chłopaki mieli realne szanse jazdy w stock 600)<br><hr>mysl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2012, 14:03

Komentatorzy napisał(a):Nie mydlę ludziom oczu,już pisałem że każdy ma w tym układzie własny interes więc nie sugeruj że wychwalam promotora bo to nieprawda.Wymieniając kilka nazwisk wcześniej miałem zamiar powiedzieć że są osoby w polsce które próbują coś zmienić na lepsze i widać że zaczyna się coś ruszać. Kilka lat temu rzeczywiście nie było takich tanich pucharów,co nie zmienia faktu że mogliśmy tylko pomarzyć o polakach w europejskich i światowych wyścigach,dziś już są i tylko o to mi chodzi.Nie ma wspaniałych i bezinteresownych promotorów.Poza tym supersporty nie są zbyt tanie a mimo to ktoś wykłada kasę na starty Szkopka,mogli wystawić więcej osób w tańszych pucharach i seriach,właśnie dlatego sądzę że coś zaczyna się ruszać,no chyba że Szkopek sam się sponsoruje.Może czegoś nie rozumiem...<br><hr>Alojz44<br>
Komentatorzy napisał(a):właśnie o to chodzi że jako kibic nie dowiesz się jak Pan Piasecki zarządza pieniędzmi... a wyciągając wnioski z wydarzeń i jego decyzji można stwierdzić że są co najmniej "sytuacje niejasne"...<br><hr>boro<br>
Chyba załapałem.Liczyłem na stk600 dla polaków po wcześniejszych "informacjach prasowych" i wywiadach a jest dla nich puchar.Scholz startuje w ssp co mnie wcześniej zaskoczyło.Teraz młodszy Szkopek robi podchody...Chyba byłem zbytnim optymistą.<br><hr>Alojz44
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/3/2012, 09:08

Pewnie a rok w motogp lepszy niż rok w moto2, co z tego? Lepiej zebyw wcale nie jechali lub w wmmp ? Napewno nie. Jedzie kolejnych 3 Polaków za granica i to dobre wieści. Mamy już pięciu młodych którzy za granica z Chmielewskim i Kosiniakiem. Oby jeden z nich stał się gwiazda w ciagu trzech lat!<br><hr>Mlodzi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/3/2012, 11:36

Komentatorzy napisał(a):Pewnie a rok w motogp lepszy niż rok w moto2, co z tego? Lepiej zebyw wcale nie jechali lub w wmmp ? Napewno nie. Jedzie kolejnych 3 Polaków za granica i to dobre wieści. Mamy już pięciu młodych którzy za granica z Chmielewskim i Kosiniakiem. Oby jeden z nich stał się gwiazda w ciagu trzech lat!<br><hr>Mlodzi<br>
zazdroszczę Ci retoryki:) Jak teraz złamię sobie rękę to pomyślę że dobrze się stało że ją złamałem bo mogłem przecież złamać dwie...:)<br><hr>boro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê