Pirelli Superbike pro
• Strona 1 z 1
Pirelli Superbike pro
Witam
Mam możliwość kupienia ww opon w mega cenie. Czy latał ktoś już na nich?
Ciekawi mnie porównanie np. do supercorsy lub d-211.
pzdr
Mam możliwość kupienia ww opon w mega cenie. Czy latał ktoś już na nich?
Ciekawi mnie porównanie np. do supercorsy lub d-211.
pzdr
- Gregorgsxr
- Świeżak
Jak naprawdę nie wymiatasz to nie warto zakładać slicka. Tutaj lecimy już po całości, muszą być naprawdę rozgrzane (nie jak supercorsy albo d211 że dość szybko zaczynają kleić). Oczywiście potencjalna przyczepność jest mega, ale na drogę są bez sensu. Chyba że potrafisz napierdzielać jak w TT i bez przerwy to robisz 

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Do tego dochodzi ewentualna kontrola drogowa i zabranie dowodu rejestracyjnego. Nie warto, i trzeba sobie zadać pytanie jak wyżej słusznie zauważono czy będzie w stanie wykorzystać te slicki zgodnie z ich przeznaczeniem.
-
tomek_gda - Świeżak
Dzięki za odpowiedzi. Motocykl będzie latał tylko i wyłącznie na torze. Z tego co czytałem to wersja PRO jest przeznaczona właśnie do amatorskich jazd torowych. Charakteryzuje się ponoć bardzo dużą trwałością ale co za tym idzie nie taką przyczepnością jak supercorsy czy d-211. Wymaga na pewno dogrzania kocami itd...Dlatego pytanie co wybrać?
- Gregorgsxr
- Świeżak
bierz to do czego masz dostepn w dobrych cenach, żeby zbliżyć się do limitów tych opon trzeba mieć mega umiejętności ( większość gleb to nie opony a wina kierowcy )
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości