Ile szacunkowo kosztuje OC na 250ccm+badania techniczne
• Strona 1 z 1
Ile szacunkowo kosztuje OC na 250ccm+badania techniczne
jak w temacie chce kupić zippa trackera 250 ile będzie mnie kosztować ubezpieczenie i rejestracja i czy badania techniczne są bez okresowe a jak nie to co ile się je robi i le kosztują dodam że mam 35% zniszki
ESPARCO
- Esparco
- Świeżak
Badanie okresowe jest na rok czasu kosztuje 100zł ,rejestracja pojazdu to koszt około 86zł a ubezpieczenie hmm... najtaniej w PZU a ile to już sam musisz wyliczyć w necie jest sporo kalkulatorów OC, ja jako osoba bez zniżek zapłaciłem za moją 600tę (250zł OC i AC na rok czasu) .
-
SuzukiMaster - Świeżak
SuzukiMaster napisał(a):Badanie okresowe jest na rok czasu kosztuje 100zł ,rejestracja pojazdu to koszt około 86zł a ubezpieczenie hmm... najtaniej w PZU a ile to już sam musisz wyliczyć w necie jest sporo kalkulatorów OC, ja jako osoba bez zniżek zapłaciłem za moją 600tę (250zł OC i AC na rok czasu) .
za 250 zł to na pewno masz samo OC nie ma możliwości żeby zrobić za tyle AC na moto
- Trax
- Świeżak
Re: Ile szacunkowo kosztuje OC na 250ccm+badania techniczne
Esparco napisał(a):jak w temacie chce kupić zippa trackera 250 ile będzie mnie kosztować ubezpieczenie i rejestracja i czy badania techniczne są bez okresowe a jak nie to co ile się je robi i le kosztują dodam że mam 35% zniszki
OC zależy od wieku i firmy - najtaniej PZU, cena za OC zależy też od województwa i miejscowości , w W-wie było około 160PLN bez zniżek.
Rejestracja to około 122PLN z nową tablicą rejestracyjną.
Badanie techniczne jest w nowych pojazdach na 3 lata, później 2 lata a następnie co rocznie - koszt około 70 PLN.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość