Dorobienie kabli wysokiego napięcia....
• Strona 1 z 1
Dorobienie kabli wysokiego napięcia....
Witam . Mam takie pytanko mianowicie muszę wymienić kable oraz fajki w/n. No i w yamasze za komplet powiedzieli mi 950zł;/ Ale wpadłem na pomysł żeby dorobić sobie kable. Znalazłem w larssonie kable na metry firmy BERU oraz fajki NGK i moje pytanie brzmi czy jeżeli tak sobie to dorobię czy będzie mi to chodziło? Czy są jakieś przeciw wskazania.? Pozdrawiam i proszę o odpowiedz;)
Ps. Motocykl to yamaha yzf 750 rok 1994.
Ps. Motocykl to yamaha yzf 750 rok 1994.
- siwyyzf
- Świeżak
spoko mozesz wymienic. przewód to przewód fajka to fajka ;P byle dobre przewody i dobre fajki kupić. jak dobrze ze sobą połączysz to nie ma prawa być źle 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
a tak z ciekawości ile Cię kosztowały kable i fajki?
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Kabel za metr 13zł a fajki po 20zł za sztukę. Dzwoniłem do kilku mechaników i powiedzieli że używali kabli tej marki i że są dość dobre. Dla tego się zdecydowałem.
Chłopaki mam znowu pytanie kolejne;) Eh ten yzf. Taki problem jest że nie mogę jej odpalić. Zastanawiam się jeszcze nad pompą paliwa. Poprzedni właściciel podpiął pompę w taki sposób że jest tak jak by na krótko znaczy że kiedy i ile będę trzymał guzik wtedy ona pracuje. A nie tak że po przekręceniu stacyjki ona dobija i sama się rozłącza. Czy powodem tego nie palenia motocykla może być najprościej w świecie to że ja przed próbą odpalenia za długo trzymam pompę przez co zalewam motor? Czy również za krótko trzymam pompę. ? Proszę o pomoc.
Chłopaki mam znowu pytanie kolejne;) Eh ten yzf. Taki problem jest że nie mogę jej odpalić. Zastanawiam się jeszcze nad pompą paliwa. Poprzedni właściciel podpiął pompę w taki sposób że jest tak jak by na krótko znaczy że kiedy i ile będę trzymał guzik wtedy ona pracuje. A nie tak że po przekręceniu stacyjki ona dobija i sama się rozłącza. Czy powodem tego nie palenia motocykla może być najprościej w świecie to że ja przed próbą odpalenia za długo trzymam pompę przez co zalewam motor? Czy również za krótko trzymam pompę. ? Proszę o pomoc.
- siwyyzf
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości